- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelk için soruyorsan 30 yasn altına 1 sene diolar,üstüne de 6 ayKizlar sizce kacinci denemeden sonra doktora gitmeliyiz en erken??
gebelk için soruyorsan 30 yasn altına 1 sene diolar,üstüne de 6 ay
yani gdeceksen de 1 sene oldu de.yoksa sana bi sene dolsun sonra bakarz duruma doğal yollarla olmazsa dyeceklerTesekkur ederim 26 yasindayim bir hafta sonra regl gunum eger olursa 4.denememiz bitmis olcak hic doktora gitmedik o yuzden sordum yakin zamanda gitmeyi dusunuyorum cunku.
yani gdeceksen de 1 sene oldu de.yoksa sana bi sene dolsun sonra bakarz duruma doğal yollarla olmazsa dyecekler![]()
Kizlar sizce kacinci denemeden sonra doktora gitmeliyiz en erken??
ben genel muayeneye gitmiştim ,
3. denemeden sonra olmazsa; 4.de adet bittikten sonra periyodun 9. gün ilişki olsun 10. gün gelin demişti.
Canım hamile olabilirsin 10dan sonra hamile kabul ediliyor ama bence var inşallah boşa umitlendirmem ama iki güne yine yap. Benim 2,5 çıkmıştı hamile değildim ama senin olabilir ya :) inşallah vardir yaaa inşallahArkadaslar bugun kan tahlili yaptirdim. Bat 'a 2 gun var.
7,18 cıktı. Hamile miyim bu degere gore??![]()
Hayırlısı olsun ilk gebeligimde 6.gün testte silik çıkmıştı kan tahlili 88 idi geç dollenmeydi bekleyelim bakalim
:) :) bugun hastanede kan almadilar p.tesi dediler doktorum istedi bugun tahlili. Bende ozele gittim 1 saatte aldim sonucu. Sirf merakimdan.Canım hamile olabilirsin 10dan sonra hamile kabul ediliyor ama bence var inşallah boşa umitlendirmem ama iki güne yine yap. Benim 2,5 çıkmıştı hamile değildim ama senin olabilir ya :) inşallah vardir yaaa inşallah
:) :) bugun hastanede kan almadilar p.tesi dediler doktorum istedi bugun tahlili. Bende ozele gittim 1 saatte aldim sonucu. Sirf merakimdan.Eger adet olmazsam yine kan veririm o degeride paylasirim :)
Aynen canim ya bide mide bulantimda gecmedi benim. Neden bu kadar belirgin onuda anlamadim. Bizde bugun heveslenmistik bat gecsin bari oyle umutlanalim dimiCanım yaaa haber et merakta birakma beni.. benimde bata 4 var offf off beklemek ne zor
kızlar eğer gebelik oluşmuşsa , bat günü de battan önceki gün de test yapanlarda cıkıyor. biz bu ay daha fazla beklemeyelim
benim adetim başlasın , hemen ovulasyon testi alacagım , kısmetse önümüzdeki ay ovulasyon takibiyle deneyeceğim
hayatim gittim gitmesine de kan testi aldi o da 5 ten az cikti, adam da hic bir sey aciklamadi bana. sonra ben farkettim ki benim sadece adetim degil ovulasyonum da kaymis. eskiden 14. ya da 15. gunde ovulasyon oluyorsam, bebek denemelerindens onra 24. 25. ve 26. gunlerde ovulasyon olmaya basladim. adetim de hep bundan tam 14 gun sonra geldi.miranda_1986 sen ilk gecikmede doktora gitmiş miydin
Peki nasil bir kontrol yapiliyor
kızlar eğer gebelik oluşmuşsa , bat günü de battan önceki gün de test yapanlarda cıkıyor. biz bu ay daha fazla beklemeyelim
benim adetim başlasın , hemen ovulasyon testi alacagım , kısmetse önümüzdeki ay ovulasyon takibiyle deneyeceğim
hayatim gittim gitmesine de kan testi aldi o da 5 ten az cikti, adam da hic bir sey aciklamadi bana. sonra ben farkettim ki benim sadece adetim degil ovulasyonum da kaymis. eskiden 14. ya da 15. gunde ovulasyon oluyorsam, bebek denemelerindens onra 24. 25. ve 26. gunlerde ovulasyon olmaya basladim. adetim de hep bundan tam 14 gun sonra geldi.
gebe oldugumu ogrenince de 22 eylul gunuydu, ertesi gunu doktora gittim. 23 eylulde. bir suru kan testi istedi ac karnina olcaksin dedi. 24 eylul de dabahtan ac karnina kan verdim. hala daha sonuclarini alabilmis degilim!
ultrason gunu verdi 13 kasima ikili test icin. bir de kadin dogumcu randevusu aldi 27 ekime.
burda ki doktorlar baska hic bir halta yaramiyor zate!