• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bugün 36. günüm , test yaptım sabah sonuç negatif , gögüs agrısı devam ediyor . peki niye böyle gecikti anlamıyorum
kızlar , sizce doktora gideyim mi ? bekliyim mi :mad::mad::KK17:

Bence bir kaç gün daha bekle Hangi marka test kullanıyorsun canım

Bence bir kaç gün daha bekle Hangi marka test kullanıyorsun canım

markalarını hatırlayamıyorum ki cnm , farklı eczanelerden almıştır, bugun yaptıgımı hatırlıyom AL Bİ yazıyordu.
olsaydı cıkardı heralde , gerci biz korunmayı adetime som 14 gün kala bıraktık , yeni karar vermiştim .
Ama gecikme olunca heyecanlandım birden :) pelinn4343 ün dediği gibi , belki de rahim hazırlanıyordur. belki h.sonu doktora giderim . hafta içi çalışıyorum , sürekli izin alamıyorum . ya h.sonu giderim ya da hiç gidemem

markalarını hatırlayamıyorum ki cnm , farklı eczanelerden almıştır, bugun yaptıgımı hatırlıyom AL Bİ yazıyordu.
olsaydı cıkardı heralde , gerci biz korunmayı adetime som 14 gün kala bıraktık , yeni karar vermiştim .
Ama gecikme olunca heyecanlandım birden :) pelinn4343 ün dediği gibi , belki de rahim hazırlanıyordur. belki h.sonu doktora giderim . hafta içi çalışıyorum , sürekli izin alamıyorum . ya h.sonu giderim ya da hiç gidemem

Git bakalım belki geç döllenmedir falan olabilir yani niye olmasın inşallah hamilesindir :KK46:

Bugün bat günü islaklik ve hafif sağ kasik agrisi var fakat test negatif diyor beklemedeyim

kızlar merhabalar.biz 1 senedr cocuk istiyoruz esmle ama bi türlü tutturamadık.tahlllerimzde temz ama ksmet olmadı henuz.bnm gecen ay 5,8 cm kıst çktı.d.kontrol kullancaz dedi doktorum 2 ay.ilk ay kullandm sadece 2 gün atladım ilaacı alamadım.onun dşnda düzenli kullandm.27 gnde bir adet oluyorum 2 3 aydr düzene grdm.bugun adet günüm ama hiç belrtm yok.göğüs agrm kanamam sökünce geçerdi adet olmadan geçti gtti.ne bel agrm ne üşüme ne bşey adete dair.acaba bu haplar GECİKME YAPAR MI?lütfen bi yardmcı olun

Benim de bugün bat günü. Dun sabah test yapmıştım negatif. Ara ara normal akintım var. Ama daha kırmızıları da görmedim. Hayırlısı bakalim
Hayırlısı olsun ilk gebeligimde 6.gün testte silik çıkmıştı kan tahlili 88 idi geç dollenmeydi bekleyelim bakalim

bu ay hiç takmadım ilaca başladm korunuyorum dye kafam cok rahattı gebelik stresi yaşamadm bu ay hiç.çok fzla brlktelkte yasamadk esmle.yasadığmzda da hemen boy abdestimi aldm hiç beklemedm uzanıp flan malum zten d.kontrol kullanıyodum.ilacı 2 gün atlatmayla gebelk söz konusu olur mu?

yardmcı olabilecek kmse yok mu bana?

Stres yapmamissan doğum kontrol hapı kullanırken bile hamiş kalanlar var tabi test yapmak lazım inşallah tez zamanda allah hepimizin kucağını doldursun
inşallah ama ben bu ay olmasını istemem.çünkü ilaç kullanmını bi ay sürdürdüm atlamama ragmen.bu bebeğe zarar verebilir diye düşünüyorum eğer varsa :110:

kızlar eğer gebelik oluşmuşsa , bat günü de battan önceki gün de test yapanlarda cıkıyor. biz bu ay daha fazla beklemeyelim :(
benim adetim başlasın , hemen ovulasyon testi alacagım , kısmetse önümüzdeki ay ovulasyon takibiyle deneyeceğim

Back
X