- 5 Eylül 2014
- 1.961
- 2.856
- 133
- 36
Adete son 1 gun cok heyecanliii :)
Gelmesinn gelmesinnn gelmesinnnn
benim 1 haftam var daha beklemek zoorr
yumurtlama takibi yaptin mi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete son 1 gun cok heyecanliii :)
Benim de karnım minik minik ağrıyor yokluyor gidiyor regl olacakmışım gibi, ancak bide midemde enteresan bulantılar oluyor akşam saatlerinde daha once olmayan (stresten mi ki?) pembeli bi akıntım da var iki gündür.. Öncü müdür yoksa yerleşmeyle mi ilgili?
Kafamda deli sorular.
Yarın bat gelip çatıyor..
Regl olacağım die içim içimi yiyor![]()
Yaptim canim 2 gun once ovulasyonum koyulasti bugun siliklesti 13. Gunu de koyuydu yani olursada herkde yeni yumurtlamis olcam tam anlamadim :)Gelmesinn gelmesinnn gelmesinnnn
benim 1 haftam var daha beklemek zoorr
yumurtlama takibi yaptin mi :)
Yahu bak yine kizdirdiniz beni! Regli olacaksin diye niye uzuluyorsun ki? Ya regli olamasaydin? Ya ureme sistemin calismasaydi da aylarca hatta belki yillarca tedavi gormek durumunda kalsaydin? Ya da belki tedaviyle bile duzelmez deselerdi? Icinden "ay allah korusun" dedin di mi? korusun tabi de, once sen sukran etmelisin elinde olanlar icin. once sukran, sonra dua.
Regli olmaktan daha guzeli var mi ya? O senin hala bir Kadin oldugunu, ureyebildigini, hamile kalabilecegini gosteriyor. Lutfen once kendin icin bir daha regli oldum diye uzulme. Aksine, bir daha ki aya gebelik testi yapmak icin yine gun sayabilirim diye sevin. cunku buna bile sahip olamayanlar var!
Mide bulantilarina gelince, o kadar erken olmuyor gebelikte. Buyuk ihtimal psikolojik ve kendini kandiriyorsun. Ben su an bes hafta iki gunluk gebeyim, benim bile bulanmiyor midem. Daha 6. 7. Haftada basliyor bu belirtiler. bebegin buyuyup de karnina baski yapmasi gerek mide bulantisi olmasi icin. 4. hafta bebek daha kucucuk. susam tanesi kadar bile degil, nasil baski yapsinda mide bulantisi yaratsin? zaten bu belirti herkeste olmuyor bile.
Gebeligin ilk yasanan belirtisi adet gecikmesi. Yarin sabahtan adet olmadiysan ilk idrarinla test yap. Hayirlisiyla hamilesindir insallah, silikte olsa uc bes dakika icinde cizgiyi gorursun gebeysen.
hadi bakalim, o sumuklu mendilleri birak. :) moralini yerine getir. daha heveslenmek icin de uzulmek icin de bir nedenin yok. su anda hersey belirsiz. o yuzden guzel gunler dusun ki guzel gunler gelsin. sen moralini yuksek tut ki varsa bebegin mutlu olsun. anlastik mi?
Canım öncelikle tebrik ediyorum seni. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Biraz kızmış gördüm seni (kendin de söylemişsin zaten). Gebe kalmak isteyen, aylarını yıllarını bu amaç için adamış her kadın gibi buradaki herkes de regl günü yaklaşınca geriliyor, olmamak için içten içe dua ediyor. Çünkü regl olmak demek, o ayın da hüsranla sonuçlanması, çabaların boşa çıkması, ümidin ve hayallerin en az bir ay daha ertelenmesi anlamına geliyor. Kanamayı görünce üzülmemiz normal bu nedenle. Ve keşke senin dediğin doğru olsa da regl olmak üretkenliğin bir göstergesi olsa ama maalesef ki değil. IVF tedavisi gören çiftlerin yaklaşık %25inde nedeni bilinmeyen infertilite var. Herşeyin optimum görünmesi ne yazık ki pratikte optimum olduğu anlamına gelmiyor.
Haklısın şükretmek, her şerde bir hayır vardır demek gerek. Ama sen de biliyosun ki bu süreç çok zorlu, insanın duygularını kontrol edebilmesi de çok zor.
Burada hep yazılıyor ya ben de diyeyim, hamilelerin duası kabul olurmuş. Sen de bizim için dua et, en kısa zamanda senin yaşadığın mutluluğu bizler de yaşayalım canım![]()
Adetime 1 gun kaldi yazmistin canim anlamadim ben gelecek adetinden 14 gun geri saydiginda yumurtlamis oluyorsun asagi yukari oyle yani 28gun ise dongun. ben 26,27 gunde bir olurum 11.gun yumurtlamam oluyorYaptim canim 2 gun once ovulasyonum koyulasti bugun siliklesti 13. Gunu de koyuydu yani olursada herkde yeni yumurtlamis olcam tam anlamadim :)
Bende oyle canim 26 27 gun adet dongum tam ne demek istedin anlamadmAdetime 1 gun kaldi yazmistin canim anlamadim ben gelecek adetinden 14 gun geri saydiginda yumurtlamis oluyorsun asagi yukari oyle yani 28gun ise dongun. ben 26,27 gunde bir olurum 11.gun yumurtlamam oluyor
merhaba kızlar klube yeni katıldım. henuz 2 aylık evliyim ve adet dönmimde 4 gün gecikme var bugun 5. günüm
3. günümde kan testi yaptırdım ve negatif cıktı 5. günümün sabahında test alıp yaptım negatif cıktı
kasıklarımda sancı var regl olucakmısım gibi, testleri erken mı yaptım acaba pozitife dönebilirmi sizce kızlar
Günaydın güzel haberler alacağımız aynı zamanda vereceğimiz bir gün olsun :)![]()
Ovulasyon testi yaptım iki gun once koyulasti yazmissin ya e adet günüme de 1 gun var yazmissin. O yuzden ne zaman yumurtladigini anlamaya çalışıyorum :) sen boşver simdi bunu kirmizilar geldi mi onu söyle :) inşallah yokturBende oyle canim 26 27 gun adet dongum tam ne demek istedin anlamadm
İnşallah iyi sonuc alırsın kotu olsada sabirla karsilarsinBende 2 gün var bat a. Ama dayanamayacagim. Negatifi goreceğimi bile bile yarin sabah test yapicam sanırım. Dualarınızı bekliyorum ... negatif görsem de çok uzulmiim insaAllah :)