- 5 Eylül 2014
- 1.961
- 2.856
- 133
- 36
An itibariyle yine negatif =( hayırlısı...
Ayy yaptin mi bile. Ya dur bakalim kirmizilar gelmeden umut kaybetmek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
An itibariyle yine negatif =( hayırlısı...
Merhaba canim benim gecen ay 1hafta gecikme oldu ve adet oldum ama gebelik icin vucudumuz kendini hazirlarken bu tarz gecikmeler yaşanırmış insallah gönlünce olurmerhaba kızlar klube yeni katıldım. henuz 2 aylık evliyim ve adet dönmimde 4 gün gecikme var bugun 5. günüm
3. günümde kan testi yaptırdım ve negatif cıktı 5. günümün sabahında test alıp yaptım negatif cıktı
kasıklarımda sancı var regl olucakmısım gibi, testleri erken mı yaptım acaba pozitife dönebilirmi sizce kızlar
selam canlar....
ne oluo bana bilmiorum agzımda bi kuruluk sabahları hafif bulantı . bel ağrısı aktayken sol kasıkta batma şeklinde sancı ve gerilme yatarken acı geçio göğsümde arada ağrı var zaten adet bitiminden beri dokunduğum an acıodu bide dokunmadan ağrı girer oldu .af edersiniz sabah idrarımın aşırı koyu g ündüz idrarırım su gibiyken önceden şimdi koyu . gündüzleri asla uyumazken öğleye varmadan uykum gelio iki -3 gündür ,dün agrı geçsin diye uzandım dalmışım hemen adetimede 7 gün var ama bu dier adetimin bitiminden beri böyle bat 10eyluldu sat17eyluldu 17 sinden 22 sine kadr pembemsi kahverenginde akıntım vardı sonradan sabah hafif mide bulantısıyla uyandım . bi kaç gündür telefonun çalar saatini bile duymuyorum odereceyim .. adetimede daha var test yapıpta umutsuzlanmak istemiorum. haftaya yapıcam ama hamile değilsem başka neyin belirtisidir bu? adet nelirtim deil adeimden önce hiç belirtim olmaz nerdeyse sadece adetimin ikinci gününden son gününe kadr bayılacak gibi kasık ağrım olur
yumurtlama da deil onunda hiç böle bukadr çok belirtisi olmadı sizce ney adetimede 6-7gün var Bat-8 ekim gibi olacak
canım çoğu kişi yaşıo o belirtileri 4..cü hafftada öğreniolar kişiden kişiye değişiomuş çoğu kişide belirtti yokken çoğunda başlıomuşCanim beni yanlış anlama ama hamile olsan bile daha idrarina bile karismamistir kana bile karistigindan supheliyim. Kanina daha karismadan belirtiler olmaz hatta belirtiler hamileligin 6.haftasında başlar normalde. Hepimiz bu zamanda kendimizi cok fazla dinliyoruz. Bende eskiden gozum kararsa hamilemiyim derdim. Sonra hamile kalinca hic te belirti yasamadim adet gunumde bi iki gun oncesinde kkasiklarim sancidi regl olcakmisim gibi. Bide iki kez fena basim döndü oyle yerimden kalktimda gozum karardi gibi degil. Normal bas donmlerinden farkliydi. Düşükle sonuclandi ama sana kendimce tavsiyem şu adetin gecmeden belirtilere kapilma. Sonra yikiliyoruz sonuc negatif olunca. Ama dua ediyorum hepimiz icin ALLAHim bizlerinde kucaklarini doldursun inşallah hayirli zamanda
Canim beni yanlış anlama ama hamile olsan bile daha idrarina bile karismamistir kana bile karistigindan supheliyim. Kanina daha karismadan belirtiler olmaz hatta belirtiler hamileligin 6.haftasında başlar normalde. Hepimiz bu zamanda kendimizi cok fazla dinliyoruz. Bende eskiden gozum kararsa hamilemiyim derdim. Sonra hamile kalinca hic te belirti yasamadim adet gunumde bi iki gun oncesinde kkasiklarim sancidi regl olcakmisim gibi. Bide iki kez fena basim döndü oyle yerimden kalktimda gozum karardi gibi degil. Normal bas donmlerinden farkliydi. Düşükle sonuclandi ama sana kendimce tavsiyem şu adetin gecmeden belirtilere kapilma. Sonra yikiliyoruz sonuc negatif olunca. Ama dua ediyorum hepimiz icin ALLAHim bizlerinde kucaklarini doldursun inşallah hayirli zamanda
Dün resmen yumurtlama akıntısı geldi benden hemde baya çoktu. Hiç bu kadar fazla geldiğini görmemiştim, daha adetime 1 hafta var ...
Pazar günü bende de öyle oldu adetime 1 hafta varken nolur nolmaz diye çalıştık o gün bilmiyorum artık ne olacak![]()
Merhaba canim benim gecen ay 1hafta gecikme oldu ve adet oldum ama gebelik icin vucudumuz kendini hazirlarken bu tarz gecikmeler yaşanırmış insallah gönlünce olur
Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Topiğimizin Güzel Anne Aday Adaylari
[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500'']
[tr][td]İsim[/td][td] Sat [/td][td] Bat [/td][td] hamile[/td][/tr]
[tr][td]@Veson [/td][td] 05.08.2015 [/td][td]30.08.2015[/td][td]-[/td][/tr]
[tr][td]@Tuanam21[/td][td]11.07.2015[/td][td]09.08.2015[/td][td]-[/td][/tr]
[tr][td]@Svl2425 [/td][td]06.08.2015[/td][td]03.09.2015[/td][td]-[/td][/tr]
[tr][td]@myssteriouss [/td][td]19.07.2015[/td][td]19.08.2015[/td][td]-[/td][/tr]
[tr][td]@casun [/td][td]09.07.2015[/td][td]05.98.2015[/td][td]-[/td][/tr]
[tr][td]@gbbc [/td][td]05.08.2015[/td][td]05.09.2015[/td][td]-[/td][/tr]
[tr][td]@Eylemeylemce [/td][td]15.07.2015[/td][td]09.08.2015[/td][td]-[/td][/tr]
[tr][td]@emoss006 [/td][td]10.07.2015[/td][td]09.08.2015[/td][td]-[/td][/tr]
[tr][td]@miranda_1986 [/td][td]15.07.2015[/td][td]17.08.2015[/td][td]-[/td][/tr]
[tr][td]@triton-x [/td][td]06.08.2015[/td][td]02.09.2015[/td][td]-[/td][/tr]
[tr][td]@BitterSever [/td][td]25.07.2015[/td][td]23.08.2015[/td][td]-[/td][/tr]
[tr][td]-[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]-[/td][/tr]
[/TABLE]
canım çoğu kişi yaşıo o belirtileri 4..cü hafftada öğreniolar kişiden kişiye değişiomuş çoğu kişide belirtti yokken çoğunda başlıomuş
Ne güzel anlatmışsın canımteşekkürler .. Umutlanmak için yada umutsuzluğa kapılmak için erken herşey olabilir
inş. cnm kısmet genelde çoğul gebeliklerde belirtiler erken ve daha fazla oluomuş bunuda öğrenmiş oldum araştırırkenDoğrudur canim ben tecrubemi paylasmak istedim insallaaahhhhh vardir bebislerimiz
Ayy yaptin mi bile. Ya dur bakalim kirmizilar gelmeden umut kaybetmek yok
aynen o çizgiyi görmek için nelerimi vermem ki ama işte yok kısmet diyelimSilik te olsa 2. Çizgiyi görmeye hasretim hale bak . Ama bu aydan çok umutluydum. Yıkım oldu resmen. Daha da umut kalmadı. Artik bi daha ki aylara... çünkü hamilelik olsaydı çıkardı sanırım bat yarin. Daha da pozitif olmaz![]()
aynen o çizgiyi görmek için nelerimi vermem ki ama işte yok kısmet diyelim