• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

birisi cevap yazsın lütfen göğüs hassasiyeti mutlaka olur demi hamile kalan bayan da ,bende hiç bir hareket yok göğüste fakat karnım da ara ara sancılar girip çıkıyor

Canim bende göğüs hassasiyeti olmadi ama göğüs kemiklerimde çok agri olmuştu.

Onun dışında adet donemim yaklaştığında adet gorecekmisim gibi agrim oldu ama böyle tatli bir sanciydi. Bir anlikti. Sonra ayiptir söylemesi ishal olmustum :) bu ağrılar adet gunumden 1-2 gün önce başladı tabi. Adet günüm geçtikten sonra da su gibi akintim oldu birkaç gün.

birisi cevap yazsın lütfen göğüs hassasiyeti mutlaka olur demi hamile kalan bayan da ,bende hiç bir hareket yok göğüste fakat karnım da ara ara sancılar girip çıkıyor

Benimkinde hassasiyet olmamıştı canım sadece kasiklarim adet olcakmisim.gibi ağrıyor du ve tansiyonum dusmus gibi feci başım dönüyordu

Öyle demeee hic allahtan umut mu kesilir inşallah hamileyizdir :) sonucu bildir
Oyle belirtiler yasiyorum ki bana kalirsa hamileyim sonra bir karin agrisi aha diyorum kesin adet oldum :) siyirdim iyice. Tabiki umut kesilmezde insan işe dusjnmeden edemiyor ve ben ki cok negatif biriyimdir herzaman :)

Oyle belirtiler yasiyorum ki bana kalirsa hamileyim sonra bir karin agrisi aha diyorum kesin adet oldum :) siyirdim iyice. Tabiki umut kesilmezde insan işe dusjnmeden edemiyor ve ben ki cok negatif biriyimdir herzaman :)

Negatif liği uzaklastiriyoruz etrafmizdan hemennn kafamizi sakin tutup umutla gunumuzu bekleyeceğiz :)

Günaydın ben bu sabah dayanamayıp test yaptım adetime daha var 5 gün ama negatif çıktı zaten öyle göğüs hassaslaşması falanda olmadı bende, pek fazla umutlanmamıştım ama yine de biraz hayal kırıklığına uğradım :(

Back
X