• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bende bu ay klomen kullandım bugün bat günü ama şimdilik belirti falan yok çarşamba kan testi yaptırmıştım1.20 çıkmıştı
Klomen geciktirio mu acep ya. Ben de kullandım. .bat bugün yarin bakalimm. HENÜZ .bişi yok.. bu arada tüm adet ve hamilellik belirtilerini de yasadimm

Bende ilk defa bu ay kullandım bat bugün ama olmadım eşim eczacı o geciktirmez diyor mevsim dönüşünden olabilir dedi de ben ne hayaller kuruyorum

Canım klomen kullandığında ilişki esnasında ve sonrasında kasıklarında ağrı oldumu
Ay aynen hiç olmazdı. En son adetin 21. Günü dü sanırım . İlski sonrası . Hemen sonrası ama.şiddetli adet olacakmis gibi ağrım oldu. Sebebi bu muymuş. Esnasında da oldu yanlış hatırlamıyorsam. Senin nasıl

Bende ilk defa bu ay kullandım bat bugün ama olmadım eşim eczacı o geciktirmez diyor mevsim dönüşünden olabilir dedi de ben ne hayaller kuruyorum
Ay ne güzel eşin eczacı demek..bu preseed jel die bi jel var. Onu almayi düşünüyorm. Onun için be dio acaba.. fiyat ı 110 lira mi ne . Biraz para tuzağı gibi geldi . Bi merhem tüp

Evet benimde öyle oldu daha önce bende bu tarz ağrı yaşamadım demekki ilaçtanmış .dr bu ay iğneye gerek duymadı sadece klomen kullan demişti sen klomen+ iğnemi kullandın

Evet benimde öyle oldu daha önce bende bu tarz ağrı yaşamadım demekki ilaçtanmış .dr bu ay iğneye gerek duymadı sadece klomen kullan demişti sen klomen+ iğnemi kullandın
Aynennnn. Doktor bana da iğnesiz kullan dedi. Tuh ya . Bende o ağrılar bebekten falan sanarak ümitlenmış tim.. klomen kist yaptı da bizde ondan mı ağrı oldu ki :( hani çatlatma iğnesi yapmadık ya.. bu arada benim yum. Sorunum yok kendiliğinden çatlıyor falan . Günde bir tane 5 gun içıktım ben sen ?

Varya senle aynı durumdayız sanki benim yaşadıklarımı yazıyosun banada yumurtalarda sıkıntı yok dedi adetin 3. Günü başladım 5 gün içtim.bende çok ümitlendim bebiştendir dedim ağrılar. Bu ilaç kist yapabiliyormuş evet ama dr kontrole çağırdı beni bayram sonu kist oluşmasın diye iğne verebilirim dedi

Aynennnn. Doktor bana da iğnesiz kullan dedi. Tuh ya . Bende o ağrılar bebekten falan sanarak ümitlenmış tim.. klomen kist yaptı da bizde ondan mı ağrı oldu ki :KK43: hani çatlatma iğnesi yapmadık ya.. bu arada benim yum. Sorunum yok kendiliğinden çatlıyor falan . Günde bir tane 5 gun içıktım ben sen ?

Bende bu ay sadece klomen kullandım. Günde 2 tane 5 gün boyunca. Bana da iğne vermedi. 3 tane çok güzel yumurtan var diyip yolladı. Bakalım hakkımızda hayirlisi

Varya senle aynı durumdayız sanki benim yaşadıklarımı yazıyosun banada yumurtalarda sıkıntı yok dedi adetin 3. Günü başladım 5 gün içtim.bende çok ümitlendim bebiştendir dedim ağrılar. Bu ilaç kist yapabiliyormuş evet ama dr kontrole çağırdı beni bayram sonu kist oluşmasın diye iğne verebilirim dedi
Ben de aynı şeyi senin için düşündüm. ;) ama işte ben doktorumun yanında değil m. Gidemem de . 4 5 ay böyle kullan dedi . Kontrole de gidemiorm. . Bilmiom ne olacak . Sen eşine tahlil yaptırdın mi.. bat ne zaman senin . Benim bugün. Belki yarın ;)

Belinin altına yastık koy ilişki esnasında ve kalkıp çişe gitme bekle ayaklarını yukarı kaldır bi süre
Evet önceden bilmez ken . Hemen cise giderdim şimdi dikkat ediyorum ama işte olmuyor yaa. Denedim valla.. olmayınca olmuo

Bat bugün canım.evet eşimde tahlil yaptırdı sperm hareketliliğini hızlandırmak için promotil verdi yani bir çeşit vitamin onu kullanıyor bu arada keçi boynuzunu kaynatıp içiyor.

Ah ah sana söylüyorum ama bende deniyorum olmuyo.sabır ne demiş mevlana ben Allahtan isterim verirse yüceliğidir vermezse imtahanım.ben soğan kürünü araştırıp başlıycam

Bat bugün canım.evet eşimde tahlil yaptırdı sperm hareketliliğini hızlandırmak için promotil verdi yani bir çeşit vitamin onu kullanıyor bu arada keçi boynuzunu kaynatıp içiyor.
Ay ayniyiz. Bize de emodex die bi ilaç verdi. Sipariş verdim gelecek bakalım. Kapsülun %30 kecıboynuzu özü içeriyormuş iyi dedim ugrastirmaz.

Ah ah sana söylüyorum ama bende deniyorum olmuyo.sabır ne demiş mevlana ben Allahtan isterim verirse yüceliğidir vermezse imtahanım.ben soğan kürünü araştırıp başlıycam
Soğan kürü bize göre değil ki. Herşey temiz normal şükur. Ben geçen ay hsg de çekildim . Açık tupler .

Ama var ya. Tüm adet belirtilerini ve tum hamilelik belirtieri ni yasadimm bu ay . Bu psikoloji ne önemli birsey fizyoloji üzerinde

Back
X