Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah darısı başınaTebrikler canım...bende yarın test yapacam..darısı başıma inşallah..![]()
sabah yaptım canım...negatif çıkmıştı...az öncede lekelenmem oldu...bekleyecem bakalım akşam gelecekmi adet yoksa yerleşme kanamasımı anlayamadım...muhtelemen adet oluyorum sanırım...hayırlısı canım...Amin canım inşallah darısı başınayaptın mı test
Canim kendim test yaptim bisey cikmadı doktorumu aradım artk sonunda düşükte oabilir gebelik yerlesmesde olabilir dedi kan testi yaptir sonuca gore iste gidicemcanım hemen test yap lekelenme dedikleri akıntı geliyodur hamile olabilirsin
hadi inşallah güzel haber alırızSon 1 gün ...
Canim kendim test yaptim bisey cikmadı doktorumu aradım artk sonunda düşükte oabilir gebelik yerlesmesde olabilir dedi kan testi yaptir sonuca gore iste gidicem
Kızlar bende afedersiniz ishal oldum. Gebelik belirtilerinde ishal de varmış, bu gün Almanların sitelerinde araştırma yaptım biraz ve belirtilerini anlatırken ishal olduğunu söyleyen o kadar çok ki ...hatta gebelik belirtilerini siralarken ishal de ekli orda![]()
hadi inşallah güzel haber alırız
inşallah canııım benimde tek belirtim 3-4 gündür iki kasığımın tam ortası hiç geçmeen tatlı tatlı ağrıo ona yormak istiyorum bakalım inşallah
Ben senden umutluyum içime doğuyor sanki .. hadi bakalım inşallah yanilmam![]()
Ben dün kan testi yaptırdım. Sonucu bu gün Tr saati 12.30 da alıcam. Hayırlısı olsun
ayy hadi inşallah canım adetin kaç gün geçti
Geçmedi canım normalde cumartesi günü ama ben iki gün önceden yaptırdım
hımm anladım canım eee noldu sonuçların aldın mı