• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bat yarın dün test yaptım negatifti kırmızılar gelir heralde bekleyip görücez sol kasığım fena :KK43:

Amin canım inşallah darısı başına:KK200:yaptın mı test
sabah yaptım canım...negatif çıkmıştı...az öncede lekelenmem oldu...bekleyecem bakalım akşam gelecekmi adet yoksa yerleşme kanamasımı anlayamadım...muhtelemen adet oluyorum sanırım...hayırlısı canım...

Kızlar bende afedersiniz ishal oldum. Gebelik belirtilerinde ishal de varmış, bu gün Almanların sitelerinde araştırma yaptım biraz ve belirtilerini anlatırken ishal olduğunu söyleyen o kadar çok ki ...hatta gebelik belirtilerini siralarken ishal de ekli orda :21:

Kızlar bende afedersiniz ishal oldum. Gebelik belirtilerinde ishal de varmış, bu gün Almanların sitelerinde araştırma yaptım biraz ve belirtilerini anlatırken ishal olduğunu söyleyen o kadar çok ki ...hatta gebelik belirtilerini siralarken ishal de ekli orda :21:

inşallah canııım benimde tek belirtim 3-4 gündür iki kasığımın tam ortası hiç geçmeen tatlı tatlı ağrıo ona yormak istiyorum bakalım inşallah

hımm anladım canım eee noldu sonuçların aldın mı

Sonucu daha almadım. Doktoru aradım , doktor yardımcısı doktorun test sonuçlarına daha bakmadığını söyledi. Birazdan sizi arıycaz dedi bende bekliyorum işte ... off ya çok stresliyim , biraz öncede eşimle tartıştım, aslında bir şey yoktu ama ben abarttim olayı. Birde üstüne güzelce bir ağladım tam oldu. Çok gergin ve sinirliyim :KK34::KK12: hiç bir şeye tahammül edemiyorum :KK47:

Back
X