• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Normalde cumartesi adet günüm ama benim yarın doktora randevu var bakalım ne diycek
Kızlar selam bu sabahta erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım çizgi koyulaşmasını takip etmek için fotoğrafları da ekledim. Üç testin olduğu fotoğrafta en alttaki testi 6 eylülde yaptım diğerlerini de bu sabah. Çizgi günden güne koyulaşıyo hamileyim gerçekten Allahımm çok güzel bi duygu bu yaaa :anneadayı:

Tebrik ederim canım Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ... bir avazda alırsın inşallah kucağına :)

Ben galiba adet olucam . Adet sancıları hafiften hafiften başladı. Çok stres yaptım erken olacak galiba

Ca
Dün kan testi yaptırdım 1.2 çıktı hamile değilim ama adette olmadım
Nim gec dollenme bence sen yüksek ihtimal hamilesin. Ben düşürdüğüm bebegim de adetim 2 gün geçmişti 1.88 cikmisti değerim 1 hafta bekliyelim be gebelik sayılmaz dediler 1 hafta sonra gittim 12.46 çıktı değerim hamilesin dediler sonra degerlerim 1444 é kadar çıktı 1 ay 4 Günlükken düşürdüM nedeni bilinmeden. Seninde büyük ihtimal geç döllenme. Kaç gün geçti adet inden

Ca

Nim gec dollenme bence sen yüksek ihtimal hamilesin. Ben düşürdüğüm bebegim de adetim 2 gün geçmişti 1.88 cikmisti değerim 1 hafta bekliyelim be gebelik sayılmaz dediler 1 hafta sonra gittim 12.46 çıktı değerim hamilesin dediler sonra degerlerim 1444 é kadar çıktı 1 ay 4 Günlükken düşürdüM nedeni bilinmeden. Seninde büyük ihtimal geç döllenme. Kaç gün geçti adet inden
Bugün ikinci gün dr a gitmedim henüz acşlde yaptırmıştım test zaten düşük olacağı bhcg değerinden de belli oluyormuş geç döllenmeleri. Çoğu düşükle sonuçlanıyormuş hayırlısı ne diyelim bakalım adet olcakmışım gibi ağrı vardı gündüz şimdi yok mesela normalde olsa böyle ağrı başlayınca hemen adet olurum ama olmadım yarın tam 30gün olucak h. Sonuna kadar olmazsam drye gitmem gerekebilir artık değil mi

Kızlar selam sabahta erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım çizgi koyulaşmasını takip etmek için fotoğrafları da ekledim. Üç testin olduğu fotoğrafta en alttaki testi 6 eylülde yaptım diğerlerini de bu sabah. Çizgi günden güne koyulaşıyo hamileyim gerçekten Allahımm çok güzel bi duygu bu yaaa :anneadayı:
Tebrikler canım...bende yarın test yapacam..darısı başıma inşallah..:anneadayı::anneadayı::nazar:

H
Bugün ikinci gün dr a gitmedim henüz acşlde yaptırmıştım test zaten düşük olacağı bhcg değerinden de belli oluyormuş geç döllenmeleri. Çoğu düşükle sonuçlanıyormuş hayırlısı ne diyelim bakalım adet olcakmışım gibi ağrı vardı gündüz şimdi yok mesela normalde olsa böyle ağrı başlayınca hemen adet olurum ama olmadım yarın tam 30gün olucak h. Sonuna kadar olmazsam drye gitmem gerekebilir artık değil mi
HaYır canım geç döllenme ler düşükle sonuçlanmaz doğuran bir sürü insan var niye düşsün ki sonuçta sadece yumurta adetine yakın çatliyor normal dollenmeyle arasında 1 hafta zaman farki oluyor. Beninde 2 gün geçti adetimden bekliyorum iyi düşün iyi olsun

Bugun 33.gunum normalde 28gunde bir olurum ama 3gundur kahve lekelenmem var heran adet gelecek saniyorum ama yok bu neden olabilir arkadaslar

Canım
Bugun 33.gunum normalde 28gunde bir olurum ama 3gundur kahve lekelenmem var heran adet gelecek saniyorum ama yok bu neden olabilir arkadaslar
Bi doktora görün yani bir sürü nedeni olabilir. Üstüne adet görüyor olabilirsin , kimyasal gebelik olmuş olabilir düşük gerçekleşiyordur , yerleşme kanamasi olabilir yada adet olacaksındir. Ben cogunu yaşadığım içim bence takip et

H

HaYır canım geç döllenme ler düşükle sonuçlanmaz doğuran bir sürü insan var niye düşsün ki sonuçta sadece yumurta adetine yakın çatliyor normal dollenmeyle arasında 1 hafta zaman farki oluyor. Beninde 2 gün geçti adetimden bekliyorum iyi düşün iyi olsun
Bence hemen eczaneden test al yap ve neden dussun hurafe laflara inanma cnm

HANIMlar.. reglime 3 gün var.. ovulasyon testi yaptım böyle çıktı.. mide bulantım,mide yanması,kuyruk sokumu ağrılarım var.. yarın tekrarlayacağım.. sizlerin değerli yorumları ne acaba?

Eklentiler

• 11992457_1632948973588613_556126542_n.webp
    11992457_1632948973588613_556126542_n.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 53
HANIMlar.. reglime 3 gün var.. ovulasyon testi yaptım böyle çıktı.. mide bulantım,mide yanması,kuyruk sokumu ağrılarım var.. yarın tekrarlayacağım.. sizlerin değerli yorumları ne acaba?
Hamilesin canım çizgi çok belirgin hayırlısıyla allah kucağına almayi nasip etsin hemen gidip bı kan testi yaptir

bugün ki 2. ovulasyon testim.. çok su içtim ve idrar tutmadan da böyle çıktı.. resimde silik ama elimde iki çigi de aynı koyulukta.. gebelik için beklemedeyim bakalım.. siz ne dersiniz var mıdır bişiler?

Eklentiler

• 11998327_1632964753587035_510344068_n.webp
    11998327_1632964753587035_510344068_n.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 59
Back
X