• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

aa çok güzel canım ya umutlandım şimdi inşallah benim de öyledir ne güzel ümit serptin içime gecen ay 2. günde adet olmuştum şimdi 30. gün hala gelen giden yok aman gelmesinlerde hamiş olalaım inşallah sende bende ne zaman test yapcksın canım
2 gun daha bekliyeyim diorum hamileysemde değeri yükselsin biraz. Sende b3nim gibi bugünmü adet olman gerekiyordu

2 gun daha bekliyeyim diorum hamileysemde değeri yükselsin biraz. Sende b3nim gibi bugünmü adet olman gerekiyordu

benim bazen 3 gün erken geliyo bazende geç geliyo canım ama gecen ay 3 gün erken oldum 29. günde bugün 30. günüm hiç belirti yok bende olmazsam pazartesi yapayım diyorum

Aslinda yeni evliyim henuz 3 aylik ama annemin benden sonra cocugu olmadigi icin biraz tedirginim ve ben kucukken bile anne olmak isterdim :anneadayı::KK46:

hım anladım canım korkma sen yinede erken stres ypma sakın kafana takmazsan çok araştırıp didiklemezsen daha kolay hamile kalırsın benden tavsiye :KK66:

Allah razı olsun insallah sende Hamilesindir beraber yazisiriz . Hayali bile güzel allah çok buyuk vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis

aynen canım ya hep hayal kuruyorum inşallah gerçek olur burdan beraber yazışırız dediğin gibi ne güzel birbirimizden bilgi alışverişi yaparız

mihribapost: 42520282 .!.:
Insallah. Elimde degil catlatma ignesini yaptirali 6 gun oldu ve bu gun hic bir agrim falan yok bu bile moralimi bozuyor :110::110:

hımmm senin bi sorunun mu var canım çunku 3 aylık evliyim demişsin doktor sene olmadan doğal yolla bakmı da onu anlamadım çatlatma iğnesi neden vurulldun yani

hımmm senin bi sorunun mu var canım çunku 3 aylık evliyim demişsin doktor sene olmadan doğal yolla bakmı da onu anlamadım çatlatma iğnesi neden vurulldun yani
Yok cok sukur bir sorunum yok ama doktora gittigim donem tam yumurtlama donemimdi hatta cok olgun bir yumuta var dedi. Hemen hamile kalmak istersen igne vuralim dedi bende tamam dedim yani oyle gelisi guzel gelisti igne meselesi cok sukur bir problemim yok.

Yok cok sukur bir sorunum yok ama doktora gittigim donem tam yumurtlama donemimdi hatta cok olgun bir yumuta var dedi. Hemen hamile kalmak istersen igne vuralim dedi bende tamam dedim yani oyle gelisi guzel gelisti igne meselesi cok sukur bir problemim yok.

hım anladım canım ii bari olur o zaman hayırlısıyla inşallah

Back
X