• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

KASIK AĞRISI
İlk gebe kaldığınızda kasıklarınızda, kalça ve belinizde ağrı hissedebilirsiniz. Rahim genişlerken çevresinde kendisini tutan elastik bağlar bu genişlemeye ayak uydurabilmek için gerilirler. Bu gerilme sonucu ağrı duyarsınız.
Ne Yapabilirim?
Ilık bir banyo gevşemenize ve sancılarınızın hafiflemesine yardımcı olur.
Ağrı şiddetli, devamlı ve ateş yükselmesi ile birlikteyse doktorunuzu aramalısınız

Kızlar bir yerde gözüme çarptı sizinle paylaşmak istedim :)

Son adet tarihi 14 ağustos. 21 - 28 günler arasında oluyor bu şekilde bir düzensizliğim var. Acayip belim ağrıyo ve bacaklarıma vuruyo göğüslerimde çok şiş. Bu ikinci aydı denememizin bakalım hayırlısı.

Son adet tarihi 14 ağustos. 21 - 28 günler arasında oluyor bu şekilde bir düzensizliğim var. Acayip belim ağrıyo ve bacaklarıma vuruyo göğüslerimde çok şiş. Bu ikinci aydı denememizin bakalım hayırlısı.

Benim yumurtlama tarihim 29-30 ağustos tu o günleri iyi değerlendirdik ama 1 eylülde beri diğer aylardan değişik olarak cok feci bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti çekiyorum, göğüslerime dokunamiyorum. Ama bakicaz artık . Beklemekten başka çaremiz yok . Hayırlısı deyip sabretmek kalıyor bize

Benim yumurtlama tarihim 29-30 ağustos tu o günleri iyi değerlendirdik ama 1 eylülde beri diğer aylardan değişik olarak cok feci bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti çekiyorum, göğüslerime dokunamiyorum. Ama bakicaz artık . Beklemekten başka çaremiz yok . Hayırlısı deyip sabretmek kalıyor bize
evet öyle canım hayırlısı olsun en güzel dua

Adetim 12 eylül ve akıntı da var. Belimin ağrısı bazen kalcama vuruyor. Göğüslerim yürürken bile acıyor offff beklemek çok zor :KK51:

benim de 10 ama hiç umudum yok ya geç yumurtladım büyük ihtimalle adetim de geç gelcek oooof ooffff
kırmızılar gelmeden umutsuzlanmayınnnn
Benim iki gündür gene akıntım var off ya bi arkadaşım ilk denemede hamile kaldı şuan 5 haftalık çok hevesleniyorum. bide yaşım da genç genç anne baba olmak istiyoruz

cümle yarım kalmış ne kadar süre deneyip olmazsa doktora gitmek lazım acaba :) bu ay üçüncü ay olcak deneyişin cuma günüde adet günüm normalde :)
Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin.

evet canım farketim 1 sene canım eğer 1 sene kounmasız ilişki olupta hamile kalmazsan doktor çağırıyoo eğer 35 yaşın üstündeysen 6 ay sonra gidiyosun 1 sene yi beklemıyosun

evet canım farketim 1 sene canım eğer 1 sene kounmasız ilişki olupta hamile kalmazsan doktor çağırıyoo eğer 35 yaşın üstündeysen 6 ay sonra gidiyosun 1 sene yi beklemıyosun
teşekkür ederim bilgiler için. Hayırlısı diyelim bel ağrılarım arttı arada kasığıma aağrı geliyo.

Benimde bel ağrım aynen devam .... iki gündür de oturdugum yerden kalkınca kasigima kramp girdi sağ taraftaydi ve öylece kaldım 4-5 saniye sürdü geçti. Bende 13 aydır istiyorum :(

Benimde bel ağrım aynen devam .... iki gündür de oturdugum yerden kalkınca kasigima kramp girdi sağ taraftaydi ve öylece kaldım 4-5 saniye sürdü geçti. Bende 13 aydır istiyorum :KK43:

bende canım aynı durumdayız inşallah bu ay bizim ayımız olur ya o kadar çok istiyorum ki 13 ay oldu bizim de benimde adet olacakmış gibi bi ağrı yok farklı bi ağrı var kasıklarımda anlayamadım sanki tatlı tatlı ağrıyo gibi 2-3 gündür böyle ve aşırı yorgunluk var üstümde ya sabah işe zor geliom walla anlamadım yumurtlayalı 10 gün oldu adetimde yok bugün 30. gün ama geç yumurtlayınca adette geç geliyomuş sanırım offff

Back
X