• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim Son iki gün kaldı bütün belirtiler bendede var. İdrar testi yaptım pozitif çıktı koşa koşa kan testi yaptirdim 0.06 yani negatif çıktı ne olcak şimdi hiç bişey anlamadım

Nasıl oldu ki o!! Herkese aynı şeyi söylüyorum ama ovulasyon testin varsa yapsana canım

Kızlar beta hcg sonuç 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?

Kızlar bata 4 gün var sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı hala ihtimal varmı sizce gebelik olsaydı silik milik bişey çıkardı diyorum sizce :KK14:

Kızlar beta hcg sonuç 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?
Benimde öyle olmuştu. 4 çıkmıştı. Sonra baktım ki arttı. O boşu boşuna 4 çıkmamıstır canım.bence gebelik.ama çok basindasin

Kızlar bata 4 gün var sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı hala ihtimal varmı sizce gebelik olsaydı silik milik bişey çıkardı diyorum sizce :KK14:
Benim 7 gün var ben başladım test yapmaya.adeti görene kadar umut bitmez sanırım.sen yine içini ferah tut...

Nasıl oldu ki o!! Herkese aynı şeyi söylüyorum ama ovulasyon testin varsa yapsana canım
Yok ovalasyon testi salı adet olmam lazım normalde idrar testi mi yanıldı acaba. Yada benim mayıs ayında bi dusugum var oda geç döllenme olmuştu sonradan cikmisti. Ay bilemedim şimdi acaba hamile olabilirmiyim? ?????

Yok ovalasyon testi salı adet olmam lazım normalde idrar testi mi yanıldı acaba. Yada benim mayıs ayında bi dusugum var oda geç döllenme olmuştu sonradan cikmisti. Ay bilemedim şimdi acaba hamile olabilirmiyim? ?????

İdrar testinin fotoğrafını yollar mısın canım bi bakalım

Back
X