- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
İnşallah canımmmm bakalım çok heycanlıyımHeyecanla bekliyorum inşallah pozitif çıkıcakkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımmmm bakalım çok heycanlıyımHeyecanla bekliyorum inşallah pozitif çıkıcakkkk
Ay elimde hiç yokOvulasyon testi varsa elinde sen de yapabilirsin. Onda daha erken belli oluyo
Ay elimde hiç yok
Benim Son iki gün kaldı bütün belirtiler bendede var. İdrar testi yaptım pozitif çıktı koşa koşa kan testi yaptirdim 0.06 yani negatif çıktı ne olcak şimdi hiç bişey anlamadım
OlabilirrEczaneden alabilirsin istersen, yarın yaparsın bi tane
Benimde öyle olmuştu. 4 çıkmıştı. Sonra baktım ki arttı. O boşu boşuna 4 çıkmamıstır canım.bence gebelik.ama çok basindasinKızlar beta hcg sonuç 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?
İdrar testi yaptın mi?Kızlar beta hcg sonuç 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?
Benim 7 gün var ben başladım test yapmaya.adeti görene kadar umut bitmez sanırım.sen yine içini ferah tut...Kızlar bata 4 gün var sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı hala ihtimal varmı sizce gebelik olsaydı silik milik bişey çıkardı diyorum sizce![]()
Aslında bu ay hiç takmamıştım ama negatifi görünce çok üzüldümBenim 7 gün var ben başladım test yapmaya.adeti görene kadar umut bitmez sanırım.sen yine içini ferah tut...
Ben son zamanlarda takıntı yaptım. Engel olamiyorum test yapıyorum surekliAslında bu ay hiç takmamıştım ama negatifi görünce çok üzüldüm![]()
Yok ovalasyon testi salı adet olmam lazım normalde idrar testi mi yanıldı acaba. Yada benim mayıs ayında bi dusugum var oda geç döllenme olmuştu sonradan cikmisti. Ay bilemedim şimdi acaba hamile olabilirmiyim? ?????Nasıl oldu ki o!! Herkese aynı şeyi söylüyorum ama ovulasyon testin varsa yapsana canım
İdrar testi yaptın mi?
Allah sonumuzu hayır etsin canım bu gidişle tırlatırızBen son zamanlarda takıntı yaptım. Engel olamiyorum test yapıyorum surekli![]()
Yok ovalasyon testi salı adet olmam lazım normalde idrar testi mi yanıldı acaba. Yada benim mayıs ayında bi dusugum var oda geç döllenme olmuştu sonradan cikmisti. Ay bilemedim şimdi acaba hamile olabilirmiyim? ?????
Benim düzensiz di o dönem adetım. Ama 4 çıktı. Ertesi gün 7.ertesi gün 26 çıktı. Sonra arttı.Yaptım erken gebelik yaptım idrarda negatif çıktı bugün. Senin bat kaç gün önce 4 çıkmıştı.
Sanirim.e şimdi bata kaç gün kala ovulasyon testi yaparsak anlariz:)Allah sonumuzu hayır etsin canım bu gidişle tırlatırız![]()
Benim düzensiz di o dönem adetım. Ama 4 çıktı. Ertesi gün 7.ertesi gün 26 çıktı. Sonra arttı.
Sanirim.e şimdi bata kaç gün kala ovulasyon testi yaparsak anlariz:)