evet vişneli turtam, gerçekten çok samimisin, çok iyi niyetli birisi olduğunu hissediyorum bende, senin durumunla da çok benzer olduğumuzdan bende takip ediyorum seni, inşallah rabbim ikimizede nasip eder, ben de yumurtlama günümü tam olarak hissettim galiba salı günü akşamada oldu, inşallah rabbim nasip etmiştir hayırlısıyla. Buradaki gönlü kırık, ümitli kardeşlerimize inşallah tez zamanda hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip olur .
kızlar benm reglyme 7 gün var.2 snde olmam lazım.ancak göğüslerim iki gün önce ağrımaya başladı yani çokk erken.kenarları çok ağrıyor dokunamıyorum.braz şiştiler.içi su doluymuş gibi gergin hissediyorum.sizce ????? :) olabilir mi?
umarım bu sayfada bu ay sevincimizi paylaşırız :)olabilir kuzum sabırla bekleyelim bizim batlarimiz birbirimize yakın benimde 8 gün var bakalım :)
merhaba kızlar bende ilk gebeliği hüsranla sonuçlanmış 2. sini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.
bu ay niyeyse kendimi farklı hissediyorum ve içimdeki his hamilesin diyo. bu aya kadar hiç kafama takmadım kürtajdan sonra hazır olup olmadığımı bilmiyorum bile.
ama akıntım çok fazla baş dönmelerim oluyo 1 haftadır ve sol kasığım ara ara ama sık bir şekilde ağrıyor. rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak ama hem korkuyorum hemde içten içe olmasını çok istiyorum.
son regl m 3 kasım 1 haftam var bakalım benden bişey çıkıcakmı
inş canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş..inşallah canım güzel haber alırız hepimiz
Herkese musmutlu akşamlar diliyorum.kizlar ben daha adet olmadim heycanla bekliyorum.hemen Test yapmamaya karat verdim3 4 gun geçmesini beklicem.
İnşallah canım. Rabbim hepimizi kavuştursun bebislerimize.haber veririm tabikide bitanemSaol Birtanem allah razı olsun hepimize inşallah.
Ne zaman yaparsan testi bizede haber ver umut ışığı ol bize :)
İnşallah bu ayda da bekleyen herkese Allah nasip etsin hayırlısıyla. Bende 4+2 deyim yarın test yapmayı düşünüyorum. ama hafif pembe akıntım var korkuyorum. inşallah hamileliktendir.umarım bu sayfada bu ay sevincimizi paylaşırız :)
inşallah canlar hepimiz birer cana sahip oluruz bumutluluğu burada paylaşırız :)İnşallah bu ayda da bekleyen herkese Allah nasip etsin hayırlısıyla. Bende 4+2 deyim yarın test yapmayı düşünüyorum. ama hafif pembe akıntım var korkuyorum. inşallah hamileliktendir.
inşallah canlar hepimiz birer cana sahip oluruz bumutluluğu burada paylaşırız :)
sorma ya adete yakın o sancı varya gebelikten de olsa bebiş isteyen bi anneyi perişan ediyor.daha reglyme 7 gün var kasık ağrım oldu mu dua etmeye başlıyorum :)inşallah Birtanem amin :) bu arada regl olacakmisim gibi ağrım oldu. gecti ama çok şükür :)
kadınlar için çok gerekli olabilir regly olmak ama biz regly olmak istemiyoruzinşallah Birtanem amin :) bu arada regl olacakmisim gibi ağrım oldu. gecti ama çok şükür :)
sorma ya adete yakın o sancı varya gebelikten de olsa bebiş isteyen bi anneyi perişan ediyor.daha reglyme 7 gün var kasık ağrım oldu mu dua etmeye başlıyorum :)
valla bnm yumurtlama günüm 18 iydi sanıyorum ilacı bi once ki gün kullanmaya başladım.bnde senin gibiyim adetime 7 gün var 2 3 gündür göğüs ağrım var biraz farklı bide içleri su dolu gbi ağırlaştılar özelliklede yanları çok ağrıyor.göğüs ucunda koyulaşma oluyormuş ama normal renginede pek dikkat etmediğimden fark var mı anlamıyorum.ya bide ayıptır söylemesi ilişki sırasında bu göğüs ağrım başladığından beri sol kasıkta bir ağrı anlatamam.bu arada doktora gttiğimde rahim duvarında kalınlaşma var demişti gebeliğe hazırlık yani.ama gebe kalmazsam adetle dökülecekti.yani gebe kalmam için bütün koşullar uygun aslında ama işte 2 kez ard arda hüsran adetm gecse doktor gebesin dese herhalde inanmam bi daha test isterim :)benim daha 8 gün felan var. Bu kadar erken ağrım sizim olmazdı. hele hele göğsümde asla olmazdı ama 6 gündür goguslerim ağrıyor. yumurtlama gunumden hemen sonra başladı
valla bnm yumurtlama günüm 18 iydi sanıyorum ilacı bi once ki gün kullanmaya başladım.bnde senin gibiyim adetime 7 gün var 2 3 gündür göğüs ağrım var biraz farklı bide içleri su dolu gbi ağırlaştılar özelliklede yanları çok ağrıyor.göğüs ucunda koyulaşma oluyormuş ama normal renginede pek dikkat etmediğimden fark var mı anlamıyorum.ya bide ayıptır söylemesi ilişki sırasında bu göğüs ağrım başladığından beri sol kasıkta bir ağrı anlatamam.bu arada doktora gttiğimde rahim duvarında kalınlaşma var demişti gebeliğe hazırlık yani.ama gebe kalmazsam adetle dökülecekti.yani gebe kalmam için bütün koşullar uygun aslında ama işte 2 kez ard arda hüsran adetm gecse doktor gebesin dese herhalde inanmam bi daha test isterim :)
geçmiyor anam ama kendime söz verdim adetimi beklemediğim için hüsrana uğradm kimyasal gebelk denen şeyi yaşadım bu kez sabretcez dur şunun şurasında ne kaldı :):) aynı şeyleri bende yaşıyorum ben doktora gitmedim de eşim anlıyor rahim kalınlıgımı dün gece cok kalın dedi
artık ayıplıgımı mi kaldı gülüm burada önemli bilgiler paylaşıyoruz.
inşallah hamileyizdir aşırı merak içindeyim günler nasıl geçeçek acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?