Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında yumutlama testi ama burda bi çok kadın adete 4-5 gün kala ikinci çizgiyi çok net gördüğünde hamile kalmış.. Ben internetten almıştım arkadaşım.. Ama eczanede de satılıyor tekli.. Benim internetten aldığım fiyatı 25 tl ama içinde 13 adet vardı..
merhaba kızlar benimde reglim en son 22 ekimdeydi.reglim bi kaç gün atar hep yada geri sayar bugün ayın 24 2 gün gecti elim teste gidip gidip geri geliyor yapıyım mı yapmıyım mı .insallah bu ay bebeişlerimiz bizimle olurr
benimde regl yarın.sanki adet olacakmışım gibi ağrı oldu bugün çok çok az.sonra geçti.pek umudum yok ama inşallah gelmez adetim
Benimde bat im yarın inşallah bede hamileyimdir ilk kızım tüp bebek dua edin lütfen
vişneli turtam takip ediyorum seniGünaydın Melekler
Hepinizin yazılarınızı okudum.
Testleri negatif çıkan güzeller: Sıkmayın kendinizi sakin belki daha idrara gecmemistir. Bazı arkadaslarin regl 15 gün geçince çıktığını gördük.
Heyecanla bekleyen güzeller : Bende sizdenim yumurtlamadan sonra 6. gün bugün heyecan dorukta
Ama biz ne yapıcaz bu günleri moralimiz yüksek beklemeye calisicaz dimi
![]()
vişneli turtam takip ediyorum seni
inşallah hamilesindir bu ay sıkı tuttun işi
benim bat yarın bakalım neler olacak
inşalllahhhhhhevet abla öğle oldu :) nokta atışı yaptigimizi düşünüyorum inşallah ben ve isteyen herkesin Rabbin bekletmeden versin hep dua ediyorum sizlerede.
heyecan yaptım simcik :)
hadi hayirli haberlerle yazarsın inşallah abla
15 güne ben catlarim abla en azından 5 6 gün geçsin :)inşalllahhhhhh
ben bu ay hiiiççç test yapmıcam bakalım ne olacak 15 gün filan gecikirse öyle yaparım ancak