• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benimde regl yarın.sanki adet olacakmışım gibi ağrı oldu bugün çok çok az.sonra geçti.pek umudum yok ama inşallah gelmez adetim

ay yarın adet günüm.gelecek mi gelmicek mi diye hç umursamıyordum.düşünmüyordum ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca bende heyecan yaptım.hadi inşallahhhhhh

Aslında yumutlama testi ama burda bi çok kadın adete 4-5 gün kala ikinci çizgiyi çok net gördüğünde hamile kalmış.. Ben internetten almıştım arkadaşım.. Ama eczanede de satılıyor tekli.. Benim internetten aldığım fiyatı 25 tl ama içinde 13 adet vardı..

eczaneye bi sorayim yarin. ben hep bu ucuz 5 liralik testlerden kullaniyorum. o da beklenen adet gününden sonra sonuç veriyor sanirım. ben erken davranip canimi sıktım yine. ama şimdi umutlanmak istemiyorum artik. adetimi bekleyecegim. gecikse de 1-2 hafta bekleyeyim diyorum. (yapamayacağımı tahmin edersiniz) :)

merhaba kızlar benimde reglim en son 22 ekimdeydi.reglim bi kaç gün atar hep yada geri sayar bugün ayın 24 2 gün gecti elim teste gidip gidip geri geliyor yapıyım mı yapmıyım mı .insallah bu ay bebeişlerimiz bizimle olurr

ben duramazdııım... her gün her gün yapasım geliyo :)

Ya kizlar kafayi yicem artik. Adetime 9 gun var. Su iki gundur tuaf agrilarim var. Affedersiniz gogus uclarim cok agriyor sanki. Adet olcakmisim gibi sanci, kasikta ara sira batma. Her ay diyorumki dusunmicem umitlenmicem. Boyle olunca umitlenmemek elde degil. Etrafimdaki her ya hamile ya doguruyor. Onlar icin seviniyorum allah sahit ama bana senin yokmu diye sorunca bana geliyolar. Offff

Kizlar bugun test yaptim..negatif... Predictor adet beklenen gun yapilanlardan.. Halbuki dun adet gunumdu.. Off hala adet belirtimde yok.. Adetimde hic gecikmezdi..

Beni bu ay umutlandiran bi hafta once gordugum kanama.. Bi kere kan gordum.. Hic daha once yasamadigim bisi...

Kızlar 23 kasımda adetimin gelmesi gerekiyordu bugün idrar testi yaptım negatif 23 kasımda cok karnım agrıdı sarı akıntım geldi hemen arkasına adetimin baslaması gerk fakat gelen giden yok bugünde gelmezse yarın kan testi yaptıraym diyorım

bugünle son dört gün, c.tesi adetimden üç gün önce özel hastanede test yaptıracağım :) inşallah güzel haberler alırız. Rabbim nasip etsin inşallah hepimize hayırlısıyla.

Günaydın Melekler:KK3:
Hepinizin yazılarınızı okudum.
Testleri negatif çıkan güzeller: Sıkmayın kendinizi sakin belki daha idrara gecmemistir. Bazı arkadaslarin regl 15 gün geçince çıktığını gördük.
Heyecanla bekleyen güzeller : Bende sizdenim yumurtlamadan sonra 6. gün bugün heyecan dorukta

Ama biz ne yapıcaz bu günleri moralimiz yüksek beklemeye calisicaz dimi :KK68:

:KK69::KK75:

Günaydın Melekler:KK3:
Hepinizin yazılarınızı okudum.
Testleri negatif çıkan güzeller: Sıkmayın kendinizi sakin belki daha idrara gecmemistir. Bazı arkadaslarin regl 15 gün geçince çıktığını gördük.
Heyecanla bekleyen güzeller : Bende sizdenim yumurtlamadan sonra 6. gün bugün heyecan dorukta

Ama biz ne yapıcaz bu günleri moralimiz yüksek beklemeye calisicaz dimi :KK68:

:KK69::KK75:
vişneli turtam takip ediyorum seni
inşallah hamilesindir bu ay sıkı tuttun işi
benim bat yarın bakalım neler olacak

vişneli turtam takip ediyorum seni
inşallah hamilesindir bu ay sıkı tuttun işi
benim bat yarın bakalım neler olacak

evet abla öğle oldu :) nokta atışı yaptigimizi düşünüyorum inşallah ben ve isteyen herkesin Rabbin bekletmeden versin hep dua ediyorum sizlerede.
heyecan yaptım simcik :)
hadi hayirli haberlerle yazarsın inşallah abla

evet abla öğle oldu :) nokta atışı yaptigimizi düşünüyorum inşallah ben ve isteyen herkesin Rabbin bekletmeden versin hep dua ediyorum sizlerede.
heyecan yaptım simcik :)
hadi hayirli haberlerle yazarsın inşallah abla
inşalllahhhhhh :KK51::KK51::KK51::KK51:
ben bu ay hiiiççç test yapmıcam bakalım ne olacak 15 gün filan gecikirse öyle yaparım ancak

kızlar benm reglyme 7 gün var.2 snde olmam lazım.ancak göğüslerim iki gün önce ağrımaya başladı yani çokk erken.kenarları çok ağrıyor dokunamıyorum.braz şiştiler.içi su doluymuş gibi gergin hissediyorum.sizce ????? :) olabilir mi?

:KK68:evet vişneli turtam, gerçekten çok samimisin, çok iyi niyetli birisi olduğunu hissediyorum bende, senin durumunla da çok benzer olduğumuzdan bende takip ediyorum seni,:KK50: inşallah rabbim ikimizede nasip eder, :KK5:ben de yumurtlama günümü tam olarak hissettim galiba salı günü akşamada oldu, inşallah rabbim nasip etmiştir hayırlısıyla.:KK58: :KK58:Buradaki gönlü kırık, ümitli kardeşlerimize inşallah tez zamanda hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip olur . :anneadayı::KK46::KK46:

Back