Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiyor anam ama kendime söz verdim adetimi beklemediğim için hüsrana uğradm kimyasal gebelk denen şeyi yaşadım bu kez sabretcez dur şunun şurasında ne kaldı :)
sık sık diş kalmadı ama yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısısıkıcaz dişimizi sabır edeceğiz başka yolu yok :)
Kizlar ben dayanamadim test aldim sabah bakicam![]()
Daha 7 gun var ama catlayacagim meraktankaç gün kalmıştı ki canım ?
hadi inşallah pozitifi Görürsün :)
Daha 7 gun var ama catlayacagim meraktan![]()
Daha 7 gun var ama catlayacagim meraktan![]()
kızlar dayanın :)benimde yarın 7 gün kalmış olacak elimde test Var certain diye ama her sabah elim gidio ama yapmiorum
kızlar dayanın :)
elinde ki test çok sağlam ama sen yine de bekle dayan.aslında bnde merak ediyorum özellikle senin durumunu :)ben sıkıcam disimi yapmiycam test :)
durumlarımız hemen hemen aynı ya ondan herhaldeben sıkıcam disimi yapmiycam test :)
durumlarımız hemen hemen aynı ya ondan herhaldeben sıkıcam disimi yapmiycam test :)
böyle bi kabızlık hissinde var mı?bnde var wc yw gdiyorum ama boşaben sıkıcam disimi yapmiycam test :)
inşallah gebesindir cnm Allah tan hakkında hayrlısı herhangi bi belirti yaşadın mı peki adet belirtisinden farklı olarak?iyi akşamlar hanımlar topiği gorunce katılayım dedimyarın adet olmam gerekıyor umudum yok 2gundur yumurtlama testı yapıorm 2.çızgı silik cıkıyor kasıklarım bayadır agrıyor ve belıme bıcak saplanıyordu sankı.ama son 3gundur hıcbı agrı yok umutla adetımın gelmemesını beklıyorum
inşallah cnm umudum yok gibi sankı hep gelecekmıs gıbı.3aydır denıyorum olmadı ama bu ay hıc kafama takmadım ovulasyon testı bıle yapmadım her ay hüsran psikolojımı mafetti.1 gun sol 2gun sonra sag kasıgım agrıdı sonra 2sı bırden ve aşırı derecede idrara cıkıyorum allahım herkese nasip etsin aratmasın herseyın zamanı var sanırıminşallah gebesindir cnm Allah tan hakkında hayrlısı herhangi bi belirti yaşadın mı peki adet belirtisinden farklı olarak?
Daha 7 gun var ama catlayacagim meraktan![]()
elinde ki test çok sağlam ama sen yine de bekle dayan.aslında bnde merak ediyorum özellikle senin durumunu :)