Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benimde adetime 2 gün var beklemedeyim adet olmaz umarım gerçi çok verimli bi ay olmadı ama 4 gün önce test negatifti meraktan yapmıştım hayırlısı hepimiz için inşallah

Selam kızlar Nasılsın.
yumurtalamadan 1 gün sonra göğüs ağrısı olan varmı bu ay ilk kez böyle bişiyle karsilastim :)
17.gün yani çarşamba test pozitif çıktı yumurtlama dün siliklesti iyice.
bugunde baya siliklesmis artık yapmayacam..
insallah hamile kalırız bu ay ya
şu göğüs ağrısı yumurtladigim için mi ağrıyor acaba

Merhaba arkadaşlar ben Eylül'de kimyasal gebelikle 4 haftalık düşük yaptın
Ben bekarken de korunurkende regl belirtisi asla yaşamazdım
Korunmayı bıraktığımın 2.ayı hamile kaldım göğüslerim ilk belirtiyi verdi 10 gün önceden akıntı ve sinir hali
Bat 4 gün var göğüslerim yine 10 gün önceden şişti ve hafif Ağrılı sık idrara Çıkma inş hamileyimdir
Ve inş bekleyen herkes güzel haberler alır en kısa zamanda

inşallah bu ay gebe kalırız gülüm ama sonucu alınca yaz buraya benide alintila

Ben de kimyasal gebelikten muZdarip olanlardanım.. 27 kasım adet günüm. Adet belirtim var kasık batması. Hiç gebelik belirtim yok. Birbirimize dua edelim. İnşallah hamileyizdir

İnşallah canım vallahi gönülden diliyorum Rabbim herkeze nasip etsin beklemek zor benimde 3 aralık bat. bakalım.
19 Kasım ovulasyon günümdü.

Kızlar ya yumurtlama 19 kasımda oldu.
Dun ve bugün olmak üzere Göğüslerim patlayacak sanki çok sis ve aciyor.
ilk kez böyle oldu inşallah güzel haberler alırım varmı sizde böyle yaşayıp hamile olan ?

canım belki yerleşme kanaması gibi bisidir bence dinlenmeye bak bol bol

Sağol canım ilgin için bilmiyorum ki ben kimyasal gebeliğimde göğüsten anlamıştım ve halen göğüslerim Şiş ve damar damar
Ne yapalım bir gün olur inş çok değil 4 aydır korunmuyorum ama ne bilim korkuyorum biraz olmazsa diye

inşallah canım ya gelmiştir meleğin :)

Çok tşk ederim canım bir gün gelicekler inş şimdi kırmızılar geldi olsun ama moral bozukluğu yok seninse güzel gönlüne göre olsun herşey

amin canım iinşallah .
olsun belki bir dahaki ay hamile kalırsın sıkma canını herseyde var bir hayır

Slm arkadaslar.. Benden yaklasik bir hafta once birkez akintiyla karisik kan geldi.. Sabahinda erken gebelik testi yaptim negatifti..Yarin adet gunum merakla bekliyorum.. Daha once adetten once hic boyle bi kanamam olmamisti.. Adetlerim duzenlidir.. Yarin olmazsam ertesi gun test yapicam ins..

inşallah hamilesindir canım bencede bekle bakalım belki yerleşme kanamasidir.
regl 3 4 gün geciksin. Rabbim en kisa zamanda melegine kavustursun

Günaydın kızlar bende bekleyenlerdenim salı gunu adet gunum merakla bekliyorum. İnşallah gelmiştir meleğim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin.

Günaydın kızlar bende bekleyenlerdenim salı gunu adet gunum merakla bekliyorum. İnşallah gelmiştir meleğim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin.

inşallah canım benim Rabbim en kisa zamanda verir inşallah bize meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…