ayyy çok pardon cnm ya ben gebelik testi sandım ama inş. gebelik testindede çift çizgiyi görürsün yakında
Merhaba arkadaşlar ben Eylül'de kimyasal gebelikle 4 haftalık düşük yaptın
Ben bekarken de korunurkende regl belirtisi asla yaşamazdım
Korunmayı bıraktığımın 2.ayı hamile kaldım göğüslerim ilk belirtiyi verdi 10 gün önceden akıntı ve sinir hali
Bat 4 gün var göğüslerim yine 10 gün önceden şişti ve hafif Ağrılı sık idrara Çıkma inş hamileyimdir
Ve inş bekleyen herkes güzel haberler alır en kısa zamanda
inşallah bu ay gebe kalırız gülüm ama sonucu alınca yaz buraya benide alintila
Canım dün gece 1 damla kahverengimsi bişey gördüm
Şimdiyse pembeye dönen bişeyler var
Galiba adet olucam
Ama Salı günüydü beklenen bat
canım belki yerleşme kanaması gibi bisidir bence dinlenmeye bak bol bol
Sağol canım ilgin için bilmiyorum ki ben kimyasal gebeliğimde göğüsten anlamıştım ve halen göğüslerim Şiş ve damar damar
Ne yapalım bir gün olur inş çok değil 4 aydır korunmuyorum ama ne bilim korkuyorum biraz olmazsa diye
inşallah canım ya gelmiştir meleğin :)
Çok tşk ederim canım bir gün gelicekler inş şimdi kırmızılar geldi olsun ama moral bozukluğu yok seninse güzel gönlüne göre olsun herşey
Slm arkadaslar.. Benden yaklasik bir hafta once birkez akintiyla karisik kan geldi.. Sabahinda erken gebelik testi yaptim negatifti..Yarin adet gunum merakla bekliyorum.. Daha once adetten once hic boyle bi kanamam olmamisti.. Adetlerim duzenlidir.. Yarin olmazsam ertesi gun test yapicam ins..
Günaydın kızlar bende bekleyenlerdenim salı gunu adet gunum merakla bekliyorum. İnşallah gelmiştir meleğim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?