Yani bir sontaki adetime 1 hafta kala b.. Oldu ihtimal ??Sadece bir gün mü oldu canım tam anlayamadım ben. Birde ben popomun altına yastık koyuyordum havaya kaldırmak daha mı iyi oluyor aynı hesap olur dimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bir sontaki adetime 1 hafta kala b.. Oldu ihtimal ??Sadece bir gün mü oldu canım tam anlayamadım ben. Birde ben popomun altına yastık koyuyordum havaya kaldırmak daha mı iyi oluyor aynı hesap olur dimi![]()
Bizim 2 sene olmak uzere siz? Nasip degilse olmuyor bizde biara cok sık denedik vajinismus oldugum halde. Ama yendim sayılır. Adetime 1 hafta kala tutarmi acabaAnladım canım içindeyse yarısı olmş hepsi içindeymiş fark etmez bende sadece yüksek yastık koup 15 dk falan öyle duruyodum biraz da senn yaptığn gibi deniyim :)
Yumurtlama zamann değilse tutmama ihtimalide var gibi canm yanıltmak istemiyorum ama.. Geçen ay günaşırı yaptık nerdeyse biz. yine negatifi gördkNe kadardır deniyorsnz siz?
Tutabilirde tutmayabilirde bi fikrim yok yanıltmk istemiyorm.bzim bu ayda olmazsa 3 ay olacakBizim 2 sene olmak uzere siz? Nasip degilse olmuyor bizde biara cok sık denedik vajinismus oldugum halde. Ama yendim sayılır. Adetime 1 hafta kala tutarmi acaba![]()
İnşallllaah amiin iyi akşamlar canıım sanadakizlar az once fena sokuldum bu ayda kismet degilmis.rabbim nasib etmemis.bir dahaki aya umutla bekliyorum.herkeze iyi aksamlar.
Anladim canim . yenimi evlendiniz siz yoksa yenimi dusunmeye basladiniz canimTutabilirde tutmayabilirde bi fikrim yok yanıltmk istemiyorm.bzim bu ayda olmazsa 3 ay olacak![]()
yeni evlendim evlendiğimzden beri istiyoruz canımAnladim canim . yenimi evlendiniz siz yoksa yenimi dusunmeye basladiniz canim
amiinnn diyorum yürekten... bizimle olsun onlarr.... hala adet olmadım sevnsem mi üzülsem mi bilmiyorum ki...umarım bebegın senınledır canım benım:)
Bebisler hayırlı zamanda gelir ins. Brlkide supriz oluryeni evlendim evlendiğimzden beri istiyoruz canım
Kuzum artik dokt git test yap bence insallah gelir bebisinamiinnn diyorum yürekten... bizimle olsun onlarr.... hala adet olmadım sevnsem mi üzülsem mi bilmiyorum ki...
canım biraz bahseder misin dikkatini çeken belirtiler nelerdi ve ne zaman farkettin? hayırlı olsun çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)kızlar bugün hastanedeydim hamileyim :) rabbim isteyen hepinize herkese nasip etsin inş. :) dualarım hepinizle.. :)
canım üzülme bende görcem kırmızıları kısmet bi daha ki aya daha çok çalışırız kızzz üzülme hee :)sağol canım iyi dileklerin için ama maalesef 0.8 sonuç. yok işte![]()
korkma canım olumlu düşün lütfen 89 az değil daha adetin geçmemiş :)Kizlar dun adetine 4 gün verdi idrasr testi yaptim iki çizgi dikti aksam kan testi yaptirdim 89 cikti yarinda yaptircam bakalim 2 ay önce kimyasalın gebelik geçirdim çok korkuyorum![]()
aynı senin gibi olacak benim de sanırım, fena sökülcem sökülürsemStres yapınca gelmiyor benimde öğle oldu ya gecikti baya :/ ama şükür oldum da rahatladim vallahi
Canim saglikli omurlu evlat iste. Bana dunyanin en güzel kizini gönderdi ama 1 haftasonra geri aldi melek oldu bbebeğim.aleysa .!.:sağol canım Allah razı olsun, bu ay olsun daha hiçbirşey istemem Allahtan
gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsinkızlar bugün hastanedeydim hamileyim :) rabbim isteyen hepinize herkese nasip etsin inş. :) dualarım hepinizle.. :)