• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Anladım canım içindeyse yarısı olmş hepsi içindeymiş fark etmez bende sadece yüksek yastık koup 15 dk falan öyle duruyodum biraz da senn yaptığn gibi deniyim :)
Yumurtlama zamann değilse tutmama ihtimalide var gibi canm yanıltmak istemiyorum ama.. Geçen ay günaşırı yaptık nerdeyse biz. yine negatifi gördk:KK43: Ne kadardır deniyorsnz siz?
Bizim 2 sene olmak uzere siz? Nasip degilse olmuyor bizde biara cok sık denedik vajinismus oldugum halde. Ama yendim sayılır. Adetime 1 hafta kala tutarmi acaba :KK46:

kızlar bugün hastanedeydim hamileyim :) rabbim isteyen hepinize herkese nasip etsin inş. :) dualarım hepinizle.. :)
canım biraz bahseder misin dikkatini çeken belirtiler nelerdi ve ne zaman farkettin? hayırlı olsun çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)

soğan kürü yaptım hanımlar ben bu ay. daha tahmini 9 gün var. tahmini diyorum çünkü geciktiği aylar da oluyor. geçer mi sizceeeeee.

Kizlar dun adetine 4 gün verdi idrasr testi yaptim iki çizgi dikti aksam kan testi yaptirdim 89 cikti yarinda yaptircam bakalim 2 ay önce kimyasalın gebelik geçirdim çok korkuyorum :(

Kizlar dun adetine 4 gün verdi idrasr testi yaptim iki çizgi dikti aksam kan testi yaptirdim 89 cikti yarinda yaptircam bakalim 2 ay önce kimyasalın gebelik geçirdim çok korkuyorum :KK43:
korkma canım olumlu düşün lütfen 89 az değil daha adetin geçmemiş :)

kızlar merhaba benim de 4 kasımdı regl tarihim .yumurtlama günlerimi tam bilemiyorum ama bu ay denemeler yaptık.2 gün gecti regl olmadım. inş hamileyimdir diyorum ama çok da umutlanmak istemiyorum . çünkü bende yumurta tembelliği varmış doktor hiç ilaç falan vermedi 6 ay deneyin dedi önce.bi süredir geceleri karnımda ağrılar oluyo, ara ara da midem bulanıyo son bikaç gündür. ama mide bulantısı bu kadar erken başlamıyor diye okudum.bilmiyorum yani bi süre daha bekliyim bakalım .içinizde böyle olan var mı ne kadar sürede hamile kalabildiniz ?

Back