• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım bende almayı düşünüyorum fiyatı ne kadar? içinde kaç tane var hiç almadım bilmiyorum
valla ben de geçen ay aldım ovulasyon testini ama bi işe yaramadı sadece net olarak yumurtlma günüümü hesapladım o kadar zaten insan akıntısı fazlalışınca anlıyor ovulasyonda olduğunu anlamsız bence

valla ben de geçen ay aldım ovulasyon testini ama bi işe yaramadı sadece net olarak yumurtlma günüümü hesapladım o kadar zaten insan akıntısı fazlalışınca anlıyor ovulasyonda olduğunu anlamsız bence

Benim akıntı olmuyor ağrıda olmuyor anlamıyorum bişi yani :)
O yüzden. Bana yarayabilir.
Bu arada söz vermiştim sana ama maalesef regl oldum :(

Benim akıntı olmuyor ağrıda olmuyor anlamıyorum bişi yani :)
O yüzden. Bana yarayabilir.
Bu arada söz vermiştim sana ama maalesef regl oldum :KK43:
aynı anda yazmışız :( şu an çok çok üzüldüm benim başıma gelecek olan da o cuma beklıorum adetimi ama yarın hastaneye gidicem baktrcam bi ne durumdayım sırf meraktan ama adet olucam sanki hissediyorum bunu kasıktan ağrılar giriyor yavaştan :(

aynı anda yazmışız :KK43: şu an çok çok üzüldüm benim başıma gelecek olan da o cuma beklıorum adetimi ama yarın hastaneye gidicem baktrcam bi ne durumdayım sırf meraktan ama adet olucam sanki hissediyorum bunu kasıktan ağrılar giriyor yavaştan :KK43:

Kötü oluyor canım ya insan 12.ayimiza girdik eşim dedi ki artık benim gitme zamanım geldi diye bakalım oda baktirsin inşallah sıkıntı çıkmaz.

Kötü oluyor canım ya insan 12.ayimiza girdik eşim dedi ki artık benim gitme zamanım geldi diye bakalım oda baktirsin inşallah sıkıntı çıkmaz.
evet aynısını benim eşim de dedi bu ay bizimki 8. ay olacaktı bu ay işte artık eşime de yarın baktrıcam merak edıoruzz bişe varsa çıksın

evet aynısını benim eşim de dedi bu ay bizimki 8. ay olacaktı bu ay işte artık eşime de yarın baktrıcam merak edıoruzz bişe varsa çıksın

Bizim ki kendi gidicek bakalım söz verdi.
1 sene dolucak ya artık baktirsin ben git gel helak oldum doktora kendimi minciklatmaktan bıktım az sabır etsinler erkeklerde baktirsinlar

Bizim ki kendi gidicek bakalım söz verdi.
1 sene dolucak ya artık baktirsin ben git gel helak oldum doktora kendimi minciklatmaktan bıktım az sabır etsinler erkeklerde baktirsinlar
aynen ama bizimki kendinde problem olduğunu düşünmuor hiç allah göstermesin de onların da olabilir bir seneden sonra zten doktorlar kendileri eşlere de bakmak istiyor

kizlar bugun bat gunumdu.hala gelen giden yok ins.gelmez de bebislerimiz gelir.bende erken davranip test yapanlardanim sonuc malesef negatif ti.hgc yede baktirdim 10 gun var ken 0.35 ti karar verdim 5_6 gun gecmeden test yapmicam .bakalim sonuc ne olacak bu arada adet belirtilerimde yok

Benimde
kizlar bugun bat gunumdu.hala gelen giden yok ins.gelmez de bebislerimiz gelir.bende erken davranip test yapanlardanim sonuc malesef negatif ti.hgc yede baktirdim 10 gun var ken 0.35 ti karar verdim 5_6 gun gecmeden test yapmicam .bakalim sonuc ne olacak bu arada adet belirtilerimde yok
Benimde bat günüm yarın ve hiç bir belirtisi yok.. Arasında sağ kasığıma iğne saplar gibi bi ağrı giriyo.. Dünde aşırı gazım vardı ve mide ağrısı çektim.. İnşallah bu ay güzel haberler alırız.. :$

Benimde

Benimde bat günüm yarın ve hiç bir belirtisi yok.. Arasında sağ kasığıma iğne saplar gibi bi ağrı giriyo.. Dünde aşırı gazım vardı ve mide ağrısı çektim.. İnşallah bu ay güzel haberler alırız.. :$
ins.canim ya rabbim isteyen kullarini bekletmeden versin ins.

zaten çok da ihtimal vermiyordum ama yine de bir umut vardı içimde, insan üzülüyor işte bu yüzden. hala adet de olmadım offff :KK43:

Stres yapınca gelmiyor benimde öğle oldu ya gecikti baya :/ ama şükür oldum da rahatladim vallahi

Back