• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

BEN 29 MAYISTA KÜRTAŞ OLDUM. 21 GÜN KANAMAM SÜRDÜ .. SONRA 3TEMMUZDA ,3 AĞUSTOS, 5EYLÜL VE 8 EKİMDE REGLİ OLDUM.. ŞİMDİ DAHA OLMADIM AMA İNŞ KARNIM DOLUDUR. SAĞLIKLI BİR BEBEK HAYIRLI BİR BEBEĞİM OLUR.

canım biraz bahseder misin dikkatini çeken belirtiler nelerdi ve ne zaman farkettin? hayırlı olsun çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)
canım ben adetime birgün kala test yaptım hafif cıktı hiçbir belirti yoktu bende birde adet sancılarım baslar bnim birkaç gün önce baslamadı bende test yaptım çıktı ne bulantı ne bas dönmesi hiçbirseyim yok allaha sükür ama gazım çok oldu 1 haftadır asırı fazla birtek o farklı olarak bende

bizde artık aşılama düşünüyoruz. ama hiç bir bilgimiz yok ne kadar tutar. bi doktorla konustuk tutma ihtimali yüzde 15 gibi çok küçük bir değermiş. hiçbir saglık problemi olmayanlarda.

MERHABA ben uzun zmandır araştırıyordum fiyatlar değişiyor ben burda 3 farklı özel hastaneden 400 450 500 fiyatları aldım evet ihtimal banada düşük geldi ama en azından şansımız oluyo

bugün yine gittim doktora hersey normal dedi :) 4 hafta 5 günlük bi bebişim va içimde :)
hayırlı olsun. ben yeni üyeyim bulantı falan yok sadece sol kasığımda kıpırtılar oluyo ve peklil var. ( adet belitisi olabilir mi :( ) detime3 gün var baka belirtim yok öyle yerleşmekanaması falan da :/

Kuzum artik dokt git test yap bence insallah gelir bebisin
maalesef az önce test yaptırdım negatif canım. neden olmuyor o zaman? iyice yoruldum o kadar rahattım ki bu ay beklediğim gn olsaydım bu kadar üzülmezdim

Ciddimisin :KK43: takdir Allahin canim sabret elbet bizimde bebeklerimiz olacak
öyle canım ya çok yoruldum inan. sanırım herşeyin sebebi pko. pko ilerledi diye düşünüyorum ben artık. zayıflamakmış tek çözümü. çok kilolu değilim ama sırf bebek için zayıflayacağım. başka seçenek kalmadı rabbim bize zor yollardan verecek sanırım. aralık a kadar zayıflayıp aralık ta tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum artık. olmayacaksa öyle de olmaz umudumu keserim en azından

öyle canım ya çok yoruldum inan. sanırım herşeyin sebebi pko. pko ilerledi diye düşünüyorum ben artık. zayıflamakmış tek çözümü. çok kilolu değilim ama sırf bebek için zayıflayacağım. başka seçenek kalmadı rabbim bize zor yollardan verecek sanırım. aralık a kadar zayıflayıp aralık ta tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum artık. olmayacaksa öyle de olmaz umudumu keserim en azından

Deme oyle biraz dinlen kafani ve ruhunu dinlendir sonra gerisini dusun

hayırlı olsun. ben yeni üyeyim bulantı falan yok sadece sol kasığımda kıpırtılar oluyo ve peklil var. ( adet belitisi olabilir mi :KK43: ) detime3 gün var baka belirtim yok öyle yerleşmekanaması falan da :/
canım yerleşme kanaması bende de olmadı hiç sadece gğüslerim azıcık acımaya baslamıştı şimdi daha cok agrıyo 2 gün sonra idrar testi yap sabah ilk idrarınla orta idrar ama :) inş vardır canım :)

Kızlar adete 1 hafta kala ice b.. Olsa hamile kalma ihtimalim nedir sizce kasikta bbatmam oluyor bazen

Kizlar adete 2 gün kala 232 cikti değer 2 gün önce 89 du bu seferde duis gebelik falan olabilir dedi hemşire insana sevinç yasatmiyolar yaz hep bi soru işareti :(

Allah kahretmesin yaa :-( OFF klomen ve Çatlatma iğnesi kullanmıştım heycanla günümün geçmesini beklerken 6 gün erkenden adet oldum moralim çok bozuk yine hayırlısı olsun diyorum.

Kizlar adete 2 gün kala 232 cikti değer 2 gün önce 89 du bu seferde duis gebelik falan olabilir dedi hemşire insana sevinç yasatmiyolar yaz hep bi soru işareti :KK43:
deger yuksek duruyo da belkı erken yumurtladın nasıl dırek teshıs koyabılıo

Kizlar hayırlı si diyelim üzülmeyinnn... Kizlar bu arada su gibi akitim bat iliskiden flanmi acaba ..

günaydın kızlar.
bugünde adet olmadım.. geçen ay 8 de olmuştum.

Back