- 28 Ekim 2014
- 254
- 111
- 53
- 35
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.. Ne kadar süredir istiyorsunuz ?? :)kızlar bugün hastanedeydim hamileyim :) rabbim isteyen hepinize herkese nasip etsin inş. :) dualarım hepinizle.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.. Ne kadar süredir istiyorsunuz ?? :)kızlar bugün hastanedeydim hamileyim :) rabbim isteyen hepinize herkese nasip etsin inş. :) dualarım hepinizle.. :)
kızlar bugün hastanedeydim hamileyim :) rabbim isteyen hepinize herkese nasip etsin inş. :) dualarım hepinizle.. :)
canımm inş dualarım tüm bebek sahibi olmak isteyenlere.. cok güzel bi duygu rabbim herkesetattırsın inş...gozun aydin guzelim darisi benim basima dua et bana nolur
Amin canım ya çok ama çok sevindim :)canımm inş dualarım tüm bebek sahibi olmak isteyenlere.. cok güzel bi duygu rabbim herkesetattırsın inş...
canm ben 3 evliyim ilk ay istemedik biz 2. ayda da kaldım ama hiç stres yapmadım sizde yapmayın rabbim sana da göstersin inş.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.. Ne kadar süredir istiyorsunuz ?? :)
çok tsk ederim allah razı olsun allahım en kısa sürede sanada göstersin inşÇok mutlu oldum gülüm gözün aydın maşallah topigimizin 3.cu gebisisin
çok tsk ederim allah razı olsun allahım en kısa sürede sanada göstersin inş
canım sabah ilk idrarınla ve orta idrarla yap ben öle yapmıştık çok silik çıktı ilk 3 gün sonra daha belirgindi ve bugün hastanede gebe olduğumu öğrendimm :)Kizlar ikindi vakti isten gelince test yaptim batim 7 kasim basta tek cizgi cikmisti ben de biraktim bir yarim saat sonra baktim ikinci cizgi cok silik cikti esim goremedi ama bilmiyorum hercanlandik ben. 2 gun sonra tekrarlayacam tabi rgl olmazsam
Bebisin hayirli ugurlu olsun canim Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Darisi tum isteyenlere icinde bana da :)canım sabah ilk idrarınla ve orta idrarla yap ben öle yapmıştık çok silik çıktı ilk 3 gün sonra daha belirgindi ve bugün hastanede gebe olduğumu öğrendimm :)
Kızlar bugün hastaneye gittim hala adetim gelmedi kan testi yaptirdim malesef negatif cikti. Allahtan herseyin hayirlisi hayatimda ilk defa 11 gun oldu hala gelmedi adetim. Cok umud etmemistim yikilmiyim diye her ne kadar oyle olsada insan uzuluyor. Haftaya yurtdisina cikicam 3 hafta esimden ayri kalicam belki de olmamasi daha iyidi diyip avunuyorum.
allah mutlaka gonulden istedigimizi biliyr insallab yuvalarimizi senlendirecek saglikli yavrular nasip edecektir biz de o mutlu haberi alicaz mutlaka hepiniz icin dua ediyorum
Sadece bir gün mü oldu canım tam anlayamadım ben. Birde ben popomun altına yastık koyuyordum havaya kaldırmak daha mı iyi oluyor aynı hesap olur dimiKızlar adet bitiminden beri 21. Gün iki defa icime b.. Oldu yarısındayken p... Ayak kaldirma bekleme falan yaptim. Sizce tutma ihtimali nedir yumurtlarmi dersiniz?
Merhaba şekerim inşallah hamile kalirsin bendede sıkıntı yok. Eşim bu ay baktiricak bizde 12.ayimiza girdik.
Rabbim çok bekletmeden verir inşallah stresten uzak ol tek soyleyebilecegim bu.[/Qsıtres yaptıgımda pek söylenemez aslında ama mmılletın hamıle j-kalıp dogurdugunu duyunca uzulmemek elde degıl
Canim ayakkalarimi iice kaldirip duruyorum uzun süre ve kalcami ynatiyorum arada sonra saga eya sola donup bacaklarimi cekiyorum kendime oyle duruyorum birsure bironden duymusum.Sadece bir gün mü oldu canım tam anlayamadım ben. Birde ben popomun altına yastık koyuyordum havaya kaldırmak daha mı iyi oluyor aynı hesap olur dimi![]()
Üzme kendini sakin. Tatlım herseyde Hayır var dediğin gibi bu ay olmasa birdahaki aya yeni umutlarlaa bekleycez
Anladım canım içindeyse yarısı olmş hepsi içindeymiş fark etmez bende sadece yüksek yastık koup 15 dk falan öyle duruyodum biraz da senn yaptığn gibi deniyim :)Canim ayakkalarimi iice kaldirip duruyorum uzun süre ve kalcami ynatiyorum arada sonra saga eya sola donup bacaklarimi cekiyorum kendime oyle duruyorum birsure bironden duymusum.
Canim bak simdi adetim bittikten sonra 21. Günde icime b.. Oldu ayni gün ust ustte. Ama p.. Yarisina girmisken ama icimdeydi. Yumurtlana ihtimali varmi sence bu gunlerde ve yarisindayken