• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bende aylarca bekledım ınsallah senın bebektır. sorun yokkken yumurta kıste donusuyordu dunyanın parasını doktum doktor musvettelerıne.. Her ay bos gıt gel testler hersey yapıyolıyor ama tedavı yok.. Derkn gecen ay doktorumu kesfettım serephoneye baslattı adetın 5 gunu hergun bır tane ıctım yumurtam olustu buyudu catladı cok sukur ama olmadı bu ay yenıden denıyoruz bakalım ne olacak

Canim hadi bakalım inşallah geçen ay klomen kullandım. Bende 1 tane 23.5mm yumurta oldu catlatildi ama olmadı.
Sonra gittim baktı kist yok dedi kan negatif çıktı sonra regl oldum zaten :/
Inşallah sende ise yarar gebe kalırsın

Olsun ara öğren neyin ne olduğunu canım ona göre bakarsın bişiler ama inşallah müjdeli haber olurda topikce mutlu oluruz :)
canım korkuyorm çok yaşadım heyecanla tüm belirtileri yaşarken gidip sıfır sonucu almayı okdar yaşadımki artık bende korku oldu şuan hiç bi belirtim yokken dha cok korkuyorm hoş belirtilerim 3 gün önceye kadar vardı erken gebelık testındekı NEGATIFTEN sonra kayboldu:) HİÇ SANMIYORM AMA EĞER OLURSA Bİ MUCİZE ADAK KESİCEM zaten bu ay kesicekti ailem iyileşmemden dolayı inşallah birleşir adağım

Canim hadi bakalım inşallah geçen ay klomen kullandım. Bende 1 tane 23.5mm yumurta oldu catlatildi ama olmadı.
Sonra gittim baktı kist yok dedi kan negatif çıktı sonra regl oldum zaten :/
Inşallah sende ise yarar gebe kalırsın

bende 4 yumurta olustu ama olmadı doktor cogul gebelık beklıyordu ama olmadı vardı mutlaka bıtr hıkmetı..ben regl olacagımı 3 gun onceden hıssettım yumurtlama donemınde sısen goguslerım ındı ve atesım dusmutu zaten erte gunde regl oldum :(

Gri akıntı mi ilk kez duyuyorum.
Ama koku varsa sıkıntı olabilir bence doktora görün enfeksiyon felan mi kaptin acaba?
Pek bilgim yok ama koku olmasının iyi olmadığını biliom
bendede ilk kez oldu canm regl günümya devamlı bakıp kurcalıyorm sanırım:) sildikcede gri akıntı geliyo kokuda ilk defa oldu :(

canım korkuyorm çok yaşadım heyecanla tüm belirtileri yaşarken gidip sıfır sonucu almayı okdar yaşadımki artık bende korku oldu şuan hiç bi belirtim yokken dha cok korkuyorm hoş belirtilerim 3 gün önceye kadar vardı erken gebelık testındekı NEGATIFTEN sonra kayboldu:) HİÇ SANMIYORM AMA EĞER OLURSA Bİ MUCİZE ADAK KESİCEM zaten bu ay kesicekti ailem iyileşmemden dolayı inşallah birleşir adağım

Inşallah canım iyi sen kan verebilyorsun bende o cesaret bile yok :(

bende 4 yumurta olustu ama olmadı doktor cogul gebelık beklıyordu ama olmadı vardı mutlaka bıtr hıkmetı..ben regl olacagımı 3 gun onceden hıssettım yumurtlama donemınde sısen goguslerım ındı ve atesım dusmutu zaten erte gunde regl oldum :KK43:

Hmm anladım canım olsun kısmet hersey.
En büyük belirti göğüs sisligi mi goguslerim sis hassas ve acıyor ?

Inşallah canım iyi sen kan verebilyorsun bende o cesaret bile yok :KK43:
cuma gününün yüzü hürmetine verdim kan hafta sonu regl olmazsam catlardım ve geç kalabilirdim yoksa emin ol asla kan veremem sonucu almayı düşünmüyorm kendileri aramazlarsa :) hemsiredede doktordada telefnum var zaten sürekli arayıp gebelik varmı diye soruyo aile hekimim:D her ay ararıp sorarlar bende en son aramayın ben ararm olursa zaten moralim bozuluyo demiştim cok istedigimi biliyolarya pozitif olursa kesin ararlar :)

cuma gününün yüzü hürmetine verdim kan hafta sonu regl olmazsam catlardım ve geç kalabilirdim yoksa emin ol asla kan veremem sonucu almayı düşünmüyorm kendileri aramazlarsa :) hemsiredede doktordada telefnum var zaten sürekli arayıp gebelik varmı diye soruyo aile hekimim:D her ay ararıp sorarlar bende en son aramayın ben ararm olursa zaten moralim bozuluyo demiştim cok istedigimi biliyolarya pozitif olursa kesin ararlar :)

Inşallah canım yaa bende merak ettim :)
Inşallah pozitif sonuç alırsın.

Hmm anladım canım olsun kısmet hersey.
En büyük belirti göğüs sisligi mi goguslerim sis hassas ve acıyor ?

benımde sıstı adete 2 gun kala acısı gectı benım hep oyle olurdu yıne oldu 36.6 olan atesım 36.2 ye dustu ve regl oldum . Senın adetın hep duzenlımı canım

Inşallah canım iyi sen kan verebilyorsun bende o cesaret bile yok :KK43:

canım bak bir başka topicte okudum 10 eylülde çatlatma iğnesi olmuşsun öyle okudum çatlatma iğnesinden sonra 36 saat sonra çatladığını düşünürsek yumurtanın 26 eylül senin regl dönemin oluyo 26.27 arası ve hala regl olamadıysan %90 hamilesin çatlatma iğnesi oldugun için kesin konusuyorum yumurtan geç çatlamış olsa dahi 27 olur 28 olur 29 olur asla bukdar geç çatlamaz 1 hafta sonra catlamaz 36 saat zamanı var sen bence kan testi yap içime dogdu kız hamilesin bak dinle beni ve belki denk gelir okursn cok hamilesin içime dogdu dediğim kişi hamile cıktı bu forumlarda:D

benımde sıstı adete 2 gun kala acısı gectı benım hep oyle olurdu yıne oldu 36.6 olan atesım 36.2 ye dustu ve regl oldum . Senın adetın hep duzenlımı canım

Canim bazen 30 bazen 33.
30 olsaydı 4 gün geçti
33. Olsaydı 2 gün

canım bak bir başka topicte okudum 10 eylülde çatlatma iğnesi olmuşsun öyle okudum çatlatma iğnesinden sonra 36 saat sonra çatladığını düşünürsek yumurtanın 26 eylül senin regl dönemin oluyo 26.27 arası ve hala regl olamadıysan %90 hamilesin çatlatma iğnesi oldugun için kesin konusuyorum yumurtan geç çatlamış olsa dahi 27 olur 28 olur 29 olur asla bukdar geç çatlamaz 1 hafta sonra catlamaz 36 saat zamanı var sen bence kan testi yap içime dogdu kız hamilesin bak dinle beni ve belki denk gelir okursn cok hamilesin içime dogdu dediğim kişi hamile cıktı bu forumlarda:D
Canim geçen ay regl oldum ama 27 eylülde ?
Evet 10 eylülde çatlama iğnesi oldum ama o ay regl de oldum.
Onu baz alamam.
Ben bu ay dan bahsediyorum inşallah hamileyimdir ama bilemedim

Canim geçen ay regl oldum ama 27 eylülde ?
Evet 10 eylülde çatlama iğnesi oldum ama o ay regl de oldum.
Onu baz alamam.
Ben bu ay dan bahsediyorum inşallah hamileyimdir ama bilemedim
pardon cnm ya ben 10 eylülü 10 ekim olarak baz aldım :( bende 15 ekimde çatlatma iğnesi oldum o yüzden aramızda 5gün var gibi düşündüm pardon tatlım ya boşa heveslendim bende

Ay canım benim Kıyamam :(
Olsun bizde bir gün anne olucaz öğle yada böyle önemli olan sabır edip Allaha dua edip ona siginmaktir.♡
pardon cnm ya ben 10 eylülü 10 ekim olarak baz aldım :KK43: bende 15 ekimde çatlatma iğnesi oldum o yüzden aramızda 5gün var gibi düşündüm pardon tatlım ya boşa heveslendim bende

Şimdi benim adetime 5 gün var baktırsam ya da baksam doğru sonuç alır mıyım?

Back