- 24 Ekim 2014
- 46
- 31
- 18
- 40
yok canim ya tahlil burdan devlet hastanesine gidecekmis pazartesi alicam sonucu hafta sonu tatili giriyor ya araya:) hadi bakalım sonucu yarın mi çıkacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim ya tahlil burdan devlet hastanesine gidecekmis pazartesi alicam sonucu hafta sonu tatili giriyor ya araya:) hadi bakalım sonucu yarın mi çıkacak
Bugün dualarım seninle sarıcicek kist yüzünden bende hamile kalamiyorum malesef . Yılbaşından sonra tedaviye baslayacagiz dedi doktorum o zamana kadar deneyin belki olur filan dedi . Ama olmadığı aşikar . En büyük korkum senin yaşadığın gibi kist yüzünden düşük yapmak .ayrıca çokkkkkk teşekkür ederim benim için edeceğin duaların fazlasıyla sana dönsün okdar çok korkuyormki inanın kan vermeye giderken cıkarken ayetel kürsüyle girdim çıktım birazdanda devam edicm mevlam hayırlısını versin
evet normal idrardan test yaptım, dündü ama adet günüm birgün geçti silik de olsa çıkmazmıydı ki![]()
Bugün dualarım seninle sarıcicek kist yüzünden bende hamile kalamiyorum malesef . Yılbaşından sonra tedaviye baslayacagiz dedi doktorum o zamana kadar deneyin belki olur filan dedi . Ama olmadığı aşikar . En büyük korkum senin yaşadığın gibi kist yüzünden düşük yapmak .
doğru söylüyorsun ama işte insanın elinde değil. birde adetlerim benm hep düzensizdir, hiç umudum kalmadı yani bebiş yoktur, birkaç gün içinde hatta bugün yarın gelir kırmızılarımCANM cıkmayabilir idrar testine kesinlikle kanaat etme ben 7 haftalık hamileyken öpgrenmiştim kanda gebe oldugumu düşünsene 5 haftalık 6 haftalık hep negatifti idrarda bunları size umut olsun diye söylemiyorm dikkate alın diye paylaşıyorm benm bebeim benm hatalarımdan düştü BEN NEGATİF SONUC diye uykum geliyordu hergün uyumamak için kupa bardaklarıyla kahve içiyordm ne olsa hamile değilim diye ver ediyordm sigaraya kahve ve sigaraya yüklendim agır işlker yaptm sırf idrardsa gebe cıkmadm diye gunum 1 hafta gecmiş idrarda cıkmıyo kim olsa yok sanır dimi bende bu yüzden benm yüzümden düşük yaptm sizede diyeceğim bu regl olana kadar dikkat edin KAN TESTİNEDE İDRAR TESTİNEDE KANAAT ETMEYİN
İNŞALLAH GELMEZ hayırlısıyla gelmesin dua okuyalım bol bol ben 1 seneyi gecti ugrasıyorm Allahım benm gibi bekleyen tüm insanların duasını kabul etsin bugun cuma bol bol dua edin ben boş buldugum her vakıt kenzül arş duası okuyorm bakın birde topiğim var bu duayla alakalı ve okuyup hamile kalanlarda var yazmışlardoğru söylüyorsun ama işte insanın elinde değil. birde adetlerim benm hep düzensizdir, hiç umudum kalmadı yani bebiş yoktur, birkaç gün içinde hatta bugün yarın gelir kırmızılarım
Benim hala negatif üzülme Birtanem bekle bakalım belki geç dollenmedirevet normal idrardan test yaptım, dündü ama adet günüm birgün geçti silik de olsa çıkmazmıydı ki![]()
döllensin de geç de olsa bekleriz biz napalımBenim hala negatif üzülme Birtanem bekle bakalım belki geç dollenmedir
inşallah canım, inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlerimize,biter bu hasretoff kızlar ne olacak bu halımız yabende ekımde olmadı kasıma kaldım yıne serephone kullanıyorum gecen ay kullandıgımda kasıklarımda falan sancı oluyordu sımdı hıc bısı yok bakalım yarın gıdıcem nolucak hersey ıyı dıyorlar sonuc yok ınsallah bu ay herkesınde benımde yuzum gulecek
döllensin de geç de olsa bekleriz biz napalım![]()
inşallah canım, inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlerimize,biter bu hasret
bılmıyorumkı umutsuz olmak ıstemıyorum ama bazende sankı dıyorum canım acıyor mıllet korunmayı bırakıp hemen hamıle kalıyor bızde tık yok
Normal adet dönemim 26 gün ona göre düşünüyorum 3 gün var adetime ve hiç bi şekilde bir belirti yok :/ ama kendimi heveslendirmekte istemiyorum.. Arkadaşlar bişey sorucam şimdi benim yumurtalarım gelişmiyordu ve bunun için serophene kullandım.. Sadece iki tane yumurtam gelişti biri 16 diğerini bilmiyorum.. Muayene bu ortada çıktı ve muayenenin ertesi günü ben şiddetli kasık ağrısı çektim..sizce bu ay hamiş olur muyum
![]()
sorma canım ya ne yalan söyleyim öylelerini duyunca isyan etmiyor değilimbılmıyorumkı umutsuz olmak ıstemıyorum ama bazende sankı dıyorum canım acıyor mıllet korunmayı bırakıp hemen hamıle kalıyor bızde tık yok
aynen bende. nasıl olsa adet olacağım düşüncesi ile kan testine gitmek istemiyorum. bekliycem böyle işte belirsiz belirsiz.Cnm bende belirsiz belirsiz oturuyorum kan testine gitmek istemiyorum negatif çıkacak idrarda gozukmesini bekliyecem
aynen bende. nasıl olsa adet olacağım düşüncesi ile kan testine gitmek istemiyorum. bekliycem böyle işte belirsiz belirsiz.
inşallah canım, inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlerimize,biter bu hasret