• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ayrıca çokkkkkk teşekkür ederim benim için edeceğin duaların fazlasıyla sana dönsün okdar çok korkuyormki inanın kan vermeye giderken cıkarken ayetel kürsüyle girdim çıktım birazdanda devam edicm mevlam hayırlısını versin
Bugün dualarım seninle sarıcicek kist yüzünden bende hamile kalamiyorum malesef . Yılbaşından sonra tedaviye baslayacagiz dedi doktorum o zamana kadar deneyin belki olur filan dedi . Ama olmadığı aşikar . En büyük korkum senin yaşadığın gibi kist yüzünden düşük yapmak .

evet normal idrardan test yaptım, dündü ama adet günüm birgün geçti silik de olsa çıkmazmıydı ki :KK43:

CANM cıkmayabilir idrar testine kesinlikle kanaat etme ben 7 haftalık hamileyken öpgrenmiştim kanda gebe oldugumu düşünsene 5 haftalık 6 haftalık hep negatifti idrarda bunları size umut olsun diye söylemiyorm dikkate alın diye paylaşıyorm benm bebeim benm hatalarımdan düştü BEN NEGATİF SONUC diye uykum geliyordu hergün uyumamak için kupa bardaklarıyla kahve içiyordm ne olsa hamile değilim diye ver ediyordm sigaraya kahve ve sigaraya yüklendim agır işlker yaptm sırf idrardsa gebe cıkmadm diye gunum 1 hafta gecmiş idrarda cıkmıyo kim olsa yok sanır dimi bende bu yüzden benm yüzümden düşük yaptm sizede diyeceğim bu regl olana kadar dikkat edin KAN TESTİNEDE İDRAR TESTİNEDE KANAAT ETMEYİN

Bugün dualarım seninle sarıcicek kist yüzünden bende hamile kalamiyorum malesef . Yılbaşından sonra tedaviye baslayacagiz dedi doktorum o zamana kadar deneyin belki olur filan dedi . Ama olmadığı aşikar . En büyük korkum senin yaşadığın gibi kist yüzünden düşük yapmak .

canım benm Allahım benim için edeceğin duaları fazlasıyla kat kat fazlasını sana versin . çok ama çok teşekkür ederim sendende dua eden tüm arkadaşlarımdanda allah razı olsun benim durumum çok farklı 2.5 ay önce pankreastan ypgun bakımda yattım ölümcül bir hastalık ama benimki şuan başında yani ilerlemezse kansere cevirmicek allahın izniyle ben bu hastalıgımı unuttm bebek derdine düştüm çünkü eşimle evlenmek için senelerce ugrastık evlendik hastalıklar basımızı bırakmadı ona bir evlat vermeden ölmek istemiyorm bana kızıyolar hastalıgın önemli diye ama ben okdar cok istiyormki ALLAHım sahıt sana yazarken şuan ağlama geldi

CANM cıkmayabilir idrar testine kesinlikle kanaat etme ben 7 haftalık hamileyken öpgrenmiştim kanda gebe oldugumu düşünsene 5 haftalık 6 haftalık hep negatifti idrarda bunları size umut olsun diye söylemiyorm dikkate alın diye paylaşıyorm benm bebeim benm hatalarımdan düştü BEN NEGATİF SONUC diye uykum geliyordu hergün uyumamak için kupa bardaklarıyla kahve içiyordm ne olsa hamile değilim diye ver ediyordm sigaraya kahve ve sigaraya yüklendim agır işlker yaptm sırf idrardsa gebe cıkmadm diye gunum 1 hafta gecmiş idrarda cıkmıyo kim olsa yok sanır dimi bende bu yüzden benm yüzümden düşük yaptm sizede diyeceğim bu regl olana kadar dikkat edin KAN TESTİNEDE İDRAR TESTİNEDE KANAAT ETMEYİN
doğru söylüyorsun ama işte insanın elinde değil. birde adetlerim benm hep düzensizdir, hiç umudum kalmadı yani bebiş yoktur, birkaç gün içinde hatta bugün yarın gelir kırmızılarım

doğru söylüyorsun ama işte insanın elinde değil. birde adetlerim benm hep düzensizdir, hiç umudum kalmadı yani bebiş yoktur, birkaç gün içinde hatta bugün yarın gelir kırmızılarım
İNŞALLAH GELMEZ hayırlısıyla gelmesin dua okuyalım bol bol ben 1 seneyi gecti ugrasıyorm Allahım benm gibi bekleyen tüm insanların duasını kabul etsin bugun cuma bol bol dua edin ben boş buldugum her vakıt kenzül arş duası okuyorm bakın birde topiğim var bu duayla alakalı ve okuyup hamile kalanlarda var yazmışlar
Kenzül arş duası yazarsanız cıkarmı bilmiyorm

kızlar duanın linki çıkarmı bilmiyorm ilk defa link veriyorm bugun cuma bu duayı okuyun ve Allahımdan isteyin bu duanın fazileti sayılamayacak kadar çok mucize bir duadır emin olun faydasını görüceksiniz banada dua edin bende sizlere en az bir defa okuyun peygamber efendimizden rivayet edilmiştir http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kenzul-ars-duasi.691762/

off kızlar ne olacak bu halımız ya :( bende ekımde olmadı kasıma kaldım yıne serephone kullanıyorum gecen ay kullandıgımda kasıklarımda falan sancı oluyordu sımdı hıc bısı yok bakalım yarın gıdıcem nolucak hersey ıyı dıyorlar sonuc yok ınsallah bu ay herkesınde benımde yuzum gulecek

off kızlar ne olacak bu halımız ya :KK43: bende ekımde olmadı kasıma kaldım yıne serephone kullanıyorum gecen ay kullandıgımda kasıklarımda falan sancı oluyordu sımdı hıc bısı yok bakalım yarın gıdıcem nolucak hersey ıyı dıyorlar sonuc yok ınsallah bu ay herkesınde benımde yuzum gulecek
inşallah canım, inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlerimize,biter bu hasret

bılmıyorumkı umutsuz olmak ıstemıyorum ama bazende sankı dıyorum canım acıyor mıllet korunmayı bırakıp hemen hamıle kalıyor bızde tık yok

Evet Birtanem ya :(
Benimde çok canım sıkılıyor ve kiskaniyorum.

Normal adet dönemim 26 gün ona göre düşünüyorum 3 gün var adetime ve hiç bi şekilde bir belirti yok :/ ama kendimi heveslendirmekte istemiyorum.. Arkadaşlar bişey sorucam şimdi benim yumurtalarım gelişmiyordu ve bunun için serophene kullandım.. Sadece iki tane yumurtam gelişti biri 16 diğerini bilmiyorum.. Muayene bu ortada çıktı ve muayenenin ertesi günü ben şiddetli kasık ağrısı çektim.. :( sizce bu ay hamiş olur muyum :(:KK16:

Normal adet dönemim 26 gün ona göre düşünüyorum 3 gün var adetime ve hiç bi şekilde bir belirti yok :/ ama kendimi heveslendirmekte istemiyorum.. Arkadaşlar bişey sorucam şimdi benim yumurtalarım gelişmiyordu ve bunun için serophene kullandım.. Sadece iki tane yumurtam gelişti biri 16 diğerini bilmiyorum.. Muayene bu ortada çıktı ve muayenenin ertesi günü ben şiddetli kasık ağrısı çektim.. :KK43: sizce bu ay hamiş olur muyum :KK43::KK16:

Inşallah canım regl gecikmeyi bekmelisin yada kan testi :)

aynen bende. nasıl olsa adet olacağım düşüncesi ile kan testine gitmek istemiyorum. bekliycem böyle işte belirsiz belirsiz.

Ufaktan midem dönüyor canım ya :(
Halsizlik zaten 2 haftadır var salı günü test yapıcam salı gününe kadar olmazsam sen ne zaman tekrarliyacan

inşallah canım, inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlerimize,biter bu hasret
:( ya ben eşimin ikinci evliliğiyim ve diğer evliliğinden bi kızı var.. kız annesinde arasıra eşimle beraber görmeye gidiyoruz ya da eşim arayarak bunu telafi etmeye çalışır.. lakin şu aralar başlayan bi kıskançlık krizim var.. eşim ve kızı arasındaki ilişkiyi kıskanıyorum sanırım.. :( :( ve ben hamilleliği hem bu yüzden hemde gerçekten anne olmak istediğim için çok istiyorum.. nisan ayından beri çocuk düşünüyoruz fakat nasip olmadı.. şuan içimi döküyorum gibi hissettim.. konuyla da alakalı değil ama ne yapayım başka kimseye yakaramıyorum.. :( demem o ki ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi hiç bir şey hissetmiyorum.. adetime normal döneme göre 5 gün var.. sadece aşırı derecede yorgun olduğumu ve hiç bir şey yapma isteğimin olmadığını biliyorum.. tuhaf bir sendrom içerisindeyim..

Back