Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah hamilesindir benimde adet gunume 1hafta var 6 kasimda ama bakalim benimde gecer insallah da hamiş hamiş gezeriz 2015te :)Kızlar geçen ay 27 eylülde oldum ama 27 geceli 4 gün oldu bende hala regl belirtisi yok.
Takvime baktımda 27 eylül Muş.
Bakalım sabırla bekliyorum melegimi :)
gelmedi daha benimkilerde canım ama benimde fos çıktıtest yaptım negatif
İnsallah hamilesindir benimde adet gunume 1hafta var 6 kasimda ama bakalim benimde gecer insallah da hamiş hamiş gezeriz 2015te :)
Kızlar sabah işe gelirken kan verdim geldim sağlık ocağında . . ilk defa sağlık ocağında kan verdim çok canım yandı önceleri sürekli özel hastanede verirdim sonucu alırdm 1 saat içinde bu sefer saat 3 de dediler beklemek cok zor ve heycanlıyım korkuyorm sonuçtan eminim negatiften ama mucizem olsun istiyorm olursabu arada ben son 3güne kdar tüm hamilelik belirtilerin,i yaşıyordum erken gebelik testi yapıp NEGATİF sonucu alınca belirtilerimde gitti psikolojikmen
NOLUR DUA EDİN BANA BENDE BURDA HİKAYESİNİ OKUDUGUM HERKESE KENDİM GİBİ DUA EDİYORM ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ HÜRMETİNE
canım sonucu yazarsin bende merak ettim doğrusu inşallah pozitif sonuç alırsın sabirsizlikla bekliyorum :) dualarin için allah razı olsun canım benimKızlar sabah işe gelirken kan verdim geldim sağlık ocağında . . ilk defa sağlık ocağında kan verdim çok canım yandı önceleri sürekli özel hastanede verirdim sonucu alırdm 1 saat içinde bu sefer saat 3 de dediler beklemek cok zor ve heycanlıyım korkuyorm sonuçtan eminim negatiften ama mucizem olsun istiyorm olursabu arada ben son 3güne kdar tüm hamilelik belirtilerin,i yaşıyordum erken gebelik testi yapıp NEGATİF sonucu alınca belirtilerimde gitti psikolojikmen
NOLUR DUA EDİN BANA BENDE BURDA HİKAYESİNİ OKUDUGUM HERKESE KENDİM GİBİ DUA EDİYORM ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ HÜRMETİNE
Evet Birtanem ya
Benimde çok canım sıkılıyor ve kiskaniyorum.
canım sonucu yazarsin bende merak ettim doğrusu inşallah pozitif sonuç alırsın sabirsizlikla bekliyorum :) dualarin için allah razı olsun canım benim
amin canım cümlemizin inşallahAllah dualarimizi kabul etsin hayirlisiyla rabbim en dogru zamanda hakkimizda hayirli sekilde nasip etsin cocuklarimizin olmasini.
keske kan testı versen Allah korusun kıst falan olusmasınKızlar geçen ay 27 eylülde oldum ama 27 geceli 4 gün oldu bende hala regl belirtisi yok.
Takvime baktımda 27 eylül Muş.
Bakalım sabırla bekliyorum melegimi :)
keske kan testı versen Allah korusun kıst falan olusmasın
ben adet olacağıma inanıyorum o yüzden tekrarlamıycam, yapmayacağım artık test falanUfaktan midem dönüyor canım ya
Halsizlik zaten 2 haftadır var salı günü test yapıcam salı gününe kadar olmazsam sen ne zaman tekrarliyacan
ben adet olacağıma inanıyorum o yüzden tekrarlamıycam, yapmayacağım artık test falan![]()
ne güzel şeyler söylüyorsun sen canım öyle, inşallah bir mucize benimledir ve benmde tıpkı senin arkadaşınınki gibi olurKorkuyom yapamiyorum bende testi ama benim burda bi arkadasim var hamile hala test yapsin negatif cikar :) insallah allah bebislerimize kavusturur allah bu mubarek gunde
kızlar gri renkli bir akıntı sürekli lavaboya gidip iyice siliyorm gelen giden varmı diye gri akıntı adet öncesi bende olurdu şuandada gri akıntım geliyo bugun olmazsam yarın olurum galiba gri akıntı ve koku ilk defa oldu koku camasır suyu gibi kokuyo
Geçen ay kist felan yoktu tertemiz çıktı ama bilemedim şimdi.
Beklemeyi tercih ediyorum hayırlısı neyse o olsun hakkimizda
ben 3 haftalık hamileyken kan testinde 0.49 çıkmıştı bugun kan testi sonucunu almaya korkuyorm 0 cıkıcagnı bılıyorm hiç arayıp sormayım diyorm kendileri arasın hamilelik varsa zaten kan verdiğim saglık ocagındaki doktorda hemsırede arkadsm ben aramazsam ıyı haber olursa ararlar diye tahmn edıyorm hıc arayında demedim gerci:)
ben adet olacağıma inanıyorum o yüzden tekrarlamıycam, yapmayacağım artık test falan![]()