• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Gecikti.bile bak 27 eylül son regl 30 yada 33 arası gidip geliyor bat.
30 olsaydı 27 ekim
33 olsaydı dün olmam lazimdi
Normal de ne kadar süre var regline?? Umutsuz olmayalım sadece.. Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah..

Gecikti.bile bak 27 eylül son regl 30 yada 33 arası gidip geliyor bat.
30 olsaydı 27 ekim
33 olsaydı dün olmam lazimdi
Stres çok etkili bu konu da düşünmemeye çalış.. Oluruna bırak.. İnşallah güzel bir sonuç alırsın ve sevinçli haberini burda'n alırız inşallah canımm.. Peki belirti falan var mı bu konu da?? Yani bu ayak üşümesi bel ağrısı göğüs ağrısı yaşıyo musun bunları??

Stres çok etkili bu konu da düşünmemeye çalış.. Oluruna bırak.. İnşallah güzel bir sonuç alırsın ve sevinçli haberini burda'n alırız inşallah canımm.. Peki belirti falan var mı bu konu da?? Yani bu ayak üşümesi bel ağrısı göğüs ağrısı yaşıyo musun bunları??

Canim göğüs ağrım çok var yürürken bile acıyor.
Damarlandi ve halkalari büyüdü.
Ayak parmaklarim hep soğuk 1 haftaya kadar çok kötü bel ağrım vardı ama yok şimdi .
Kasık ağrimda yok

Ayak parmaklarim hep soğuk 1 haftaya kadar çok kötü bel ağrım vardı ama yok şimdi .
Kasık ağrimda yok
sen daha adet olmadın mı kan testi yaptırsana canım ya

Bnm bildigim ateş ölçme yöntemi regl biter bitmez her sabah ölçülür.
Canım salı günü belli olacak hersey bence beklemeliyim
evet oyle tabıkı ama yuksek veya dusuklugunden dolayı anlasılabılıyor ama tabıkı sen bılırsın ınsallah guzel sonuc alırmsın

Olmadım canım sabırla bekliyorum.
Salı günü idrar testi yapabilirim yada yarın :) hiç belli olmaz durumum ben haber verecem size
bence idrar testi pek güvenilir değil kanda varsa çıkar hemen sen de boşu boşuna stres yapmazsın hastane yakınsa kan testi yaptır be canım ya salıya kadar ben olsam çatlardım valla :)

bence idrar testi pek güvenilir değil kanda varsa çıkar hemen sen de boşu boşuna stres yapmazsın hastane yakınsa kan testi yaptır be canım ya salıya kadar ben olsam çatlardım valla :)

Canim öğle bişi ki kan veriyorum ertesi gün regl oluyorum onun için sonuna kadar sabır edip ilk idrarda gorecem sonra vericem o çizgi bana gorunecek o kadaaaarrr! :)

Kasık ağrimda yok
Salı değil de Pazartesi yap sen bunu :) biz senden çok merak ettik valla.. Eniyisi adetini beklediğin tarihten 4 gün sonrası.. O zaman daha sağlıklı sonuçlar alırsın canım benim.. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz..

valla benim hastane yakın olsa şimdi gider kan verirdim benim de adetime çok az kaldı merak içerisindeyim bu ay 8 olcek işte

Salı değil de Pazartesi yap sen bunu :) biz senden çok merak ettik valla.. Eniyisi adetini beklediğin tarihten 4 gün sonrası.. O zaman daha sağlıklı sonuçlar alırsın canım benim.. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz..

Inşallah canım ya bir anda heyecan yaptım p.tesi sabah denerim. Bence denemeye değer eğer gelmezse :)

valla benim hastane yakın olsa şimdi gider kan verirdim benim de adetime çok az kaldı merak içerisindeyim bu ay 8 olcek işte

Sende haber ver ama banada güzel haberler alınca bizim 11.ay biticek 12 ye giricez inşallah girmeyiz :)
Bu ay Son olur

canım ya keşke öle bişe olsa hamile kalırsam onbinlerce başlık acıp facede kimseden utanmadan yayınlıcam ah keşke keşke olsa yaaa

Kalirsin inşallah canım ben hep dua ediyorum mübarek gün bugün Rabbim benle birlikte isteyen bütün herkeze çok bekletmeden versin beklemek zor bilirim yaşıyorum :(

Kalirsin inşallah canım ben hep dua ediyorum mübarek gün bugün Rabbim benle birlikte isteyen bütün herkeze çok bekletmeden versin beklemek zor bilirim yaşıyorum :KK43:[/QUO
adetime bir haftadan az bir süre var çok merak ediyorum acaba bişe var mı erken gebelik testi mi alsam ne yapsam bilemedim ya

Bence az bekle derim şekerim bende erkenden başladım teste sonuç değişmedi

Back