- 28 Ekim 2014
- 254
- 111
- 53
- 35
Normal de ne kadar süre var regline?? Umutsuz olmayalım sadece.. Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah..Amin canım bak benim hala.negatif gerçi en son testimi 2 gün önce yapmıştım ama :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal de ne kadar süre var regline?? Umutsuz olmayalım sadece.. Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah..Amin canım bak benim hala.negatif gerçi en son testimi 2 gün önce yapmıştım ama :)
Normal de ne kadar süre var regline?? Umutsuz olmayalım sadece.. Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah..
Stres çok etkili bu konu da düşünmemeye çalış.. Oluruna bırak.. İnşallah güzel bir sonuç alırsın ve sevinçli haberini burda'n alırız inşallah canımm.. Peki belirti falan var mı bu konu da?? Yani bu ayak üşümesi bel ağrısı göğüs ağrısı yaşıyo musun bunları??Gecikti.bile bak 27 eylül son regl 30 yada 33 arası gidip geliyor bat.
30 olsaydı 27 ekim
33 olsaydı dün olmam lazimdi
Stres çok etkili bu konu da düşünmemeye çalış.. Oluruna bırak.. İnşallah güzel bir sonuç alırsın ve sevinçli haberini burda'n alırız inşallah canımm.. Peki belirti falan var mı bu konu da?? Yani bu ayak üşümesi bel ağrısı göğüs ağrısı yaşıyo musun bunları??
sen daha adet olmadın mı kan testi yaptırsana canım yaCanim göğüs ağrım çok var yürürken bile acıyor.
Damarlandi ve halkalari büyüdü.
Ayak parmaklarim hep soğuk 1 haftaya kadar çok kötü bel ağrım vardı ama yok şimdi .
Kasık ağrimda yok
evet oyle tabıkı ama yuksek veya dusuklugunden dolayı anlasılabılıyor ama tabıkı sen bılırsın ınsallah guzel sonuc alırmsınBnm bildigim ateş ölçme yöntemi regl biter bitmez her sabah ölçülür.
Canım salı günü belli olacak hersey bence beklemeliyim
sen daha adet olmadın mı kan testi yaptırsana canım ya
Inşallah güzel sonuç alırız hepimiz canım :)evet oyle tabıkı ama yuksek veya dusuklugunden dolayı anlasılabılıyor ama tabıkı sen bılırsın ınsallah guzel sonuc alırmsın
bence idrar testi pek güvenilir değil kanda varsa çıkar hemen sen de boşu boşuna stres yapmazsın hastane yakınsa kan testi yaptır be canım ya salıya kadar ben olsam çatlardım valla :)Olmadım canım sabırla bekliyorum.
Salı günü idrar testi yapabilirim yada yarın :) hiç belli olmaz durumum ben haber verecem size
bence idrar testi pek güvenilir değil kanda varsa çıkar hemen sen de boşu boşuna stres yapmazsın hastane yakınsa kan testi yaptır be canım ya salıya kadar ben olsam çatlardım valla :)
Salı değil de Pazartesi yap sen bunu :) biz senden çok merak ettik valla.. Eniyisi adetini beklediğin tarihten 4 gün sonrası.. O zaman daha sağlıklı sonuçlar alırsın canım benim.. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz..Canim göğüs ağrım çok var yürürken bile acıyor.
Damarlandi ve halkalari büyüdü.
Ayak parmaklarim hep soğuk 1 haftaya kadar çok kötü bel ağrım vardı ama yok şimdi .
Kasık ağrimda yok
:) kararliyim görecemm o çizgiyi elbet çıkacak karşıma ben sonra neler olacak neler :)hahahhh çok güldüm buna hoşuma gittin kızzz :) efferim işte böle olmak lazım
Salı değil de Pazartesi yap sen bunu :) biz senden çok merak ettik valla.. Eniyisi adetini beklediğin tarihten 4 gün sonrası.. O zaman daha sağlıklı sonuçlar alırsın canım benim.. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz..
valla benim hastane yakın olsa şimdi gider kan verirdim benim de adetime çok az kaldı merak içerisindeyim bu ay 8 olcek işte
canım ya keşke öle bişe olsa hamile kalırsam onbinlerce başlık acıp facede kimseden utanmadan yayınlıcam ah keşke keşke olsa yaaaSende haber ver ama banada güzel haberler alınca bizim 11.ay biticek 12 ye giricez inşallah girmeyiz :)
Bu ay Son olur
canım ya keşke öle bişe olsa hamile kalırsam onbinlerce başlık acıp facede kimseden utanmadan yayınlıcam ah keşke keşke olsa yaaa
Kalirsin inşallah canım ben hep dua ediyorum mübarek gün bugün Rabbim benle birlikte isteyen bütün herkeze çok bekletmeden versin beklemek zor bilirim yaşıyorum[/QUO
adetime bir haftadan az bir süre var çok merak ediyorum acaba bişe var mı erken gebelik testi mi alsam ne yapsam bilemedim ya