• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar bir fikriniz varmi neden aciyor olabilir kasigima bastirinca :-(

Canim damardan siringayla çektim kanı.
Siringadan tupe aktardim.
Tüpte 1 saat sonra serum yani sarı sıvı elde ettim sonra normal gebelik testine damlattim.
Laboratuarda da aynısını yaptık.
Bende çok ince silik çizgi çıktı pembe ama belli oluyordu.
Sanırım kanda azda olsa hcg vardı diye düşünüyorum
1 hafta bekleyip gebelik testi yapıcam.
Ama siz evde denemeyin allah korusun damarı zedelersiniz
Anladm canım yok denemek için sormadm bilgi almak için sordm demekki serumu ile mi teste bakıyorlar way be :) iyiymiş bak bişey daha öğrendim

Adetim geçen ay 28nde olmustum
ama 28 29 günde olur
4 gün oldu bu arada
akıntı gelmiş benden kahverengi ne demek acabaa yaaa
CANIM umutlarını kırmak istemem inş.bebek müjdesi olur ama genelde kahverengi akıntı üşüttüğünde iltihap olduğunda olur genelde de gecikme yaşadığın ay ise bu tarz düşünebilirsin

Benimde bugun adet gunum,bu saat oldu kirmizilar gelmedi cok sukur :-) genelde gecikir benm diye umutlanmak istemiyorum ama nedense sol kasigima dokunup bastirinca acimaya basladi

Insallah gelmeeez seninkide kuzum :)
Bende ne belirti var ne agri ne bisi. 26-28 gunde oluyodum 30.gune giriyorum hala hic bir adet belirtisi yok ama ben hic bisekilde umutlanmak istemiyorum cunku sonu hep fos cikiyor :(

senin gibi olup 4 kere bebek kaybeden bi arkadaşım var evet çok sıkıntılı bi durum ama onun şimdi bi oğluşu oldu inş.seninde olur canım bendede pco başlangıcı vardı düzensiz yumurtlama ama doktorum hergün 100 mg asprin verdi 2 yıl sonra ilk defa yumurtlama oldu hemde gayet sağlıklı bi şekilde ama bizde morfolojide bozuk olduğu için sonuç maaalesef negatfti bence sende asprin dene en azından 1 2 ay iç çünkü ben 3 ay içtim gece yatarken iç bişi olmaz sonuçta kanını sulandıracaktır

canm doktorumda aspirin kullanma bu seferde kanın fazla sulanır dedi okdar kafam karısıkki eger bebek haberini alırsam hemen kan pıhtılaşması testine gidicem bu arada az önce kan verdim geldim sağlık ocagında sonuc 3 gibi cıkar dediler benkan verince regl oluyordm bugunde tahmini regl günüm hayırlısı inşallah bi mucize olur:(

Kızlar sabah işe gelirken kan verdim geldim sağlık ocağında . . ilk defa sağlık ocağında kan verdim çok canım yandı önceleri sürekli özel hastanede verirdim sonucu alırdm 1 saat içinde bu sefer saat 3 de dediler beklemek cok zor ve heycanlıyım korkuyorm sonuçtan eminim negatiften ama mucizem olsun istiyorm olursa :( bu arada ben son 3güne kdar tüm hamilelik belirtilerin,i yaşıyordum erken gebelik testi yapıp NEGATİF sonucu alınca belirtilerimde gitti psikolojikmen :( NOLUR DUA EDİN BANA BENDE BURDA HİKAYESİNİ OKUDUGUM HERKESE KENDİM GİBİ DUA EDİYORM ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ HÜRMETİNE

Insallah gelmeeez seninkide kuzum :)
Bende ne belirti var ne agri ne bisi. 26-28 gunde oluyodum 30.gune giriyorum hala hic bir adet belirtisi yok ama ben hic bisekilde umutlanmak istemiyorum cunku sonu hep fos cikiyor :KK43:
gelmedi daha benimkilerde canım ama benimde fos çıktı :( test yaptım negatif

canım ovulasyon testine başlıcaksan o kitlerden alma derim sonuçta al kullan at onlar... ben tükrükle olan ovulasyon mikroskobundan almıştım aylardır kullanıyorum yumurtlama günümüde biliyorum sınırsız kullanımı var hemde sadece 105 liraydı. kitlere para verceğime bastan alsaymışım keşke dedim yani... hem diyorum ilerde 5 sene sonra rabbim şimdi birinciyi verirse tabi 2. içinde ovulasyon testini kullanırım :)
CANM BU TÜKÜRÜKLÜ ovulasyon testi bende ilk defa duydum nasıl bir kit ismi nedir bende ovulasyon testi kullanıyorm ama gebelik testi gibi olanlardan bu arada sabah kan verdim bakalım sonuc ögleden sonra cıkarmıs ama erken gebelik testi yaptım ve cıkmadıgı günden bu yana içimdeki tüm umutlar tükendi kan tahlilinide srf içim rahat etsn rahat iş yapim evde diye yaptırdm

Kızlar sabah işe gelirken kan verdim geldim sağlık ocağında . . ilk defa sağlık ocağında kan verdim çok canım yandı önceleri sürekli özel hastanede verirdim sonucu alırdm 1 saat içinde bu sefer saat 3 de dediler beklemek cok zor ve heycanlıyım korkuyorm sonuçtan eminim negatiften ama mucizem olsun istiyorm olursa :KK43: bu arada ben son 3güne kdar tüm hamilelik belirtilerin,i yaşıyordum erken gebelik testi yapıp NEGATİF sonucu alınca belirtilerimde gitti psikolojikmen :KK43: NOLUR DUA EDİN BANA BENDE BURDA HİKAYESİNİ OKUDUGUM HERKESE KENDİM GİBİ DUA EDİYORM ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ HÜRMETİNE
hadi bakalım inşallah alırsın güzel haberi bugün, dualarım seninle

canım sen normal gebelik testimi yaptın idrardan ona pek güvenme ben düşük yaptıgım gebeliğimde hem kanda hem idrarda cıkmamıstı kırmızılar gelmedikce sansın var hala geç döllenme çok oluyosen yinede dikkat et regl olana kadar hepimiz dikkat edelim ağıriş yapmayın cinsel ilişkiye girmeyin tedbir bizden tevekkül allahtan

ayrıca çokkkkkk teşekkür ederim benim için edeceğin duaların fazlasıyla sana dönsün okdar çok korkuyormki inanın kan vermeye giderken cıkarken ayetel kürsüyle girdim çıktım birazdanda devam edicm mevlam hayırlısını versin

canım sen normal gebelik testimi yaptın idrardan ona pek güvenme ben düşük yaptıgım gebeliğimde hem kanda hem idrarda cıkmamıstı kırmızılar gelmedikce sansın var hala geç döllenme çok oluyosen yinede dikkat et regl olana kadar hepimiz dikkat edelim ağıriş yapmayın cinsel ilişkiye girmeyin tedbir bizden tevekkül allahtan
evet normal idrardan test yaptım, dündü ama adet günüm birgün geçti silik de olsa çıkmazmıydı ki :(

Back