- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
bekliyoruz güzel haberlerini canımYarın gitmm herhalde adet günüm geçsin öle giderim size mutlaka haber veririm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyoruz güzel haberlerini canımYarın gitmm herhalde adet günüm geçsin öle giderim size mutlaka haber veririm
ben beklemeye krar verdm bugun gttm kan testi yaptrdm manyak gbi ovulasyon gerçekleşeli 5 gün oluo yani çok erken yaptrdm.sonuç 1.29biri eşim diğeride tek çizgiyle karşılaşmak.kızlar siz gününüzün geçmesini bekleyekmisiniz
5 günse doğru sölüyorsun daha çok erken hele bi adet dönemine yaklaşsınben beklemeye krar verdm bugun gttm kan testi yaptrdm manyak gbi ovulasyon gerçekleşeli 5 gün oluo yani çok erken yaptrdm.sonuç 1.29.adet günüm 29 beklemeye karar verdm.
cnm bu gebelik oluyor normal şartlarda yarın ilk idrarla destekle bakalm biBişe deyin ne bu
ah be cnm gelde bunu çıldırmış anaç duygularımıza anlat.annem için gttim hastaneye bide baktım karşmda laboratuar durur muyum içimde ki acaba ???? larrrrrhücuma geçti5 günse doğru sölüyorsun daha çok erken hele bi adet dönemine yaklaşsın
daha ne olsun15 gün önce aşırı Göğüs ağrısı başladı halada devam ediyor aşırı yorgunluk var şuan ayaklarım buz gibi Bide tansiyonum düşük grip gibiyim hasta gibiyim sürekli hapşurdum aşırı kramp girdi ama hemen geçti ayrıca aşırı mide yanması kokulara hassasiyet ve sık idrara çıkma
günaydın canım ben de dayanamayıp sabahın köründe test yaptım yine negatif çıktıKizlar bugun benim icin buyuk gun muhtemelen 10 gibi gwlirler bakalim ne olacak
bugün adetim geçeli 3.gün 6 buçukta test yaptım negatiftibiri eşim diğeride tek çizgiyle karşılaşmak.kızlar siz gününüzün geçmesini bekleyekmisiniz
Bende kızımdan önce. 3aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Kalbi durdu.sende bnm gibisin bnde benm de Bi lzm var ocak 5 te 4 oluyorşimdi kardeş istiyoruz ama işte iki kez kimyasal geçirdm işte bu durumlar insanın iyice hevesini kırıyor malesef
Canım testler güvenilir. Hamilelik varsa kesin çıkardı. Üzülme nolur. Kısmet. İçin rahat etsin istersen tekrar yap. Testi.bugün adetim geçeli 3.gün 6 buçukta test yaptım negatiftiinşallah yanılıyodur bu test
![]()
Inşallah.hayırlısıylaBenimde bi kızım var 3 yaşında bende ilk bu ay denedim bakalım inş tutar gelir 2. Bebişler![]()
Bndede mide yanmasi tokken bile var15 gün önce aşırı Göğüs ağrısı başladı halada devam ediyor aşırı yorgunluk var şuan ayaklarım buz gibi Bide tansiyonum düşük grip gibiyim hasta gibiyim sürekli hapşurdum aşırı kramp girdi ama hemen geçti ayrıca aşırı mide yanması kokulara hassasiyet ve sık idrara çıkma
günaydın canım ben de dayanamayıp sabahın köründe test yaptım yine negatif çıktıyarın doktora gidicem bir de kan testi yaptıracam.Acaba yanlış olma ihtimali var mıdır??
![]()
yarın kan testi yaptıracam zaten canım eğer yoksa da doktor kontrolünde deniyecem artık 8 aydır deniyoruzCanım testler güvenilir. Hamilelik varsa kesin çıkardı. Üzülme nolur. Kısmet. İçin rahat etsin istersen tekrar yap. Testi.
Yarın belli olur artık canım bakalım nasip...bazilarinda 10 gun kala cikiyor bazilarinda 10 gun gecse cikmiyor bilmiyorum ne olur
Sagol cnm.Evt 4 gun gecmisti hamileymisim.Evet canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah adetin gectimi