• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

biri eşim diğeride tek çizgiyle karşılaşmak.kızlar siz gününüzün geçmesini bekleyekmisiniz
ben beklemeye krar verdm bugun gttm kan testi yaptrdm manyak gbi ovulasyon gerçekleşeli 5 gün oluo yani çok erken yaptrdm.sonuç 1.29 :(.adet günüm 29 beklemeye karar verdm.

ben beklemeye krar verdm bugun gttm kan testi yaptrdm manyak gbi ovulasyon gerçekleşeli 5 gün oluo yani çok erken yaptrdm.sonuç 1.29 :KK43:.adet günüm 29 beklemeye karar verdm.
5 günse doğru sölüyorsun daha çok erken hele bi adet dönemine yaklaşsın

15 gün önce aşırı Göğüs ağrısı başladı halada devam ediyor aşırı yorgunluk var şuan ayaklarım buz gibi Bide tansiyonum düşük grip gibiyim hasta gibiyim sürekli hapşurdum aşırı kramp girdi ama hemen geçti ayrıca aşırı mide yanması kokulara hassasiyet ve sık idrara çıkma

5 günse doğru sölüyorsun daha çok erken hele bi adet dönemine yaklaşsın
ah be cnm gelde bunu çıldırmış anaç duygularımıza anlat.annem için gttim hastaneye bide baktım karşmda laboratuar durur muyum içimde ki acaba ???? larrrrrhücuma geçti :D

15 gün önce aşırı Göğüs ağrısı başladı halada devam ediyor aşırı yorgunluk var şuan ayaklarım buz gibi Bide tansiyonum düşük grip gibiyim hasta gibiyim sürekli hapşurdum aşırı kramp girdi ama hemen geçti ayrıca aşırı mide yanması kokulara hassasiyet ve sık idrara çıkma
daha ne olsun :D :D

Kizlar bugun benim icin buyuk gun muhtemelen 10 gibi gwlirler bakalim ne olacak
günaydın canım ben de dayanamayıp sabahın köründe test yaptım yine negatif çıktı :KK42: yarın doktora gidicem bir de kan testi yaptıracam.Acaba yanlış olma ihtimali var mıdır??:KK61:

sende bnm gibisin bnde benm de Bi lzm var ocak 5 te 4 oluyor :D şimdi kardeş istiyoruz ama işte iki kez kimyasal geçirdm işte bu durumlar insanın iyice hevesini kırıyor malesef
Bende kızımdan önce. 3aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Kalbi durdu.
Kızıma hamileliği çok korkarak geçirdim.

Bndede mide yanmasi tokken bile var
Kokulara cokkk hassaslastimm
Sık idrara cikiyorum ve bu sabh farkettim cok koyuydu idrarim akintimda cok suan ..

günaydın canım ben de dayanamayıp sabahın köründe test yaptım yine negatif çıktı :KK42: yarın doktora gidicem bir de kan testi yaptıracam.Acaba yanlış olma ihtimali var mıdır??:KK61:

bazilarinda 10 gun kala cikiyor bazilarinda 10 gun gecse cikmiyor bilmiyorum ne olur

Muhtemel yumurtlamadan snra calismalari birakiyomusunuz sizde kizlar yani adete yakin iliskiyi birakiyomusunuz ? Biz oyle yspiyoruz ne olur ne olmaz oluşum asamasiysa düşük olmasin diye bir düşünceye kapiliyorum ben .. Yoksa dogrusu adet olacagin son gune kdr devm etmekmi ?

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle aranızda yeniyim ama sizleri sürekli takip eden biriyim☺️
Yaklaşık 2 senelik evliyim. Geçtiğimiz mayıs ayından itibaren korunmuyorum fakat yumurtlama gününe hiç dikkat etmemştim.kasım ayı sonunda doktora gittim ve genel muayene olup çocuk isteğimi belirttim. Muayeneye göre bir sorunum olmadığını belirtti doktorum ve folidoce folik asit verdi kullanmam için. İlacı kullandım, dün benim regl günümdü olmadı fakat regl olacakmışım gibi ağrılar var. Normalde regl dönemimden 1-2gün önce kahverengi akımtılarım olur akabinde regl olurdum. Şimdi sadece şeffaf renkli akıntı var onun dışında bişey yok.her zaman günü gününe regl olan ,gecikme yaşamayan biriyim. Şimdi neden böyle olduğuna anlam veremedim. Hamile olabilir miyim,yoksa ilaç mı geciktirme yaptı anlamayadım. İdrar testi yapmak için bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum. Varmı benim gibi olan, yada fikir sahibi

Back
X