- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Cnm naptin merak ettimBugün yaptırdım 1-2 saate sonucu çıkar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm naptin merak ettimBugün yaptırdım 1-2 saate sonucu çıkar.
Cnm naptin merak ettim
Test yaptırdın mi ? Merak ettim canım inşallah bebiş vardır
Anladim cnm tutunamadi demekkiMaalesef regl oldum, beta hcg 6,12 çıktıktan ertesi günü kanamam başladı.
Bir kaç gün daha bekle bencede canım yerleşme kanaması gibi geldi banaBugün adetimin 2. Günü ama 2 gündür kahverengi akıntı geliyor sadece sildikçe... test için acele etmek istemiyorum..
9 aylık evliyiz, 2 ay boyunca denedik ama geçen ay eşime bu ay düşünmek istemiyorum dedim.. ovulasyon testi vs yapmadım hiçBir kaç gün daha bekle bencede canım yerleşme kanaması gibi geldi bana
Inşallah canım bende de vardı kabızlık9 aylık evliyiz, 2 ay boyunca denedik ama geçen ay eşime bu ay düşünmek istemiyorum dedim.. ovulasyon testi vs yapmadım hiç
Kabızım 4 gündür de, bi de bu lekelenme olunca
Tecrübesizlik işte, inşallah dediğiniz gibidir
Bende kabızlık başladı iliskiden 24 saat sonra şiddetli gazla beraber hala da devam ediyor9 aylık evliyiz, 2 ay boyunca denedik ama geçen ay eşime bu ay düşünmek istemiyorum dedim.. ovulasyon testi vs yapmadım hiç
Kabızım 4 gündür de, bi de bu lekelenme olunca
Tecrübesizlik işte, inşallah dediğiniz gibidir
Beta hcg 6,12 çıktı ama ertesi gün kanamam başladı regl oldum. Artık önümüzdeki ay bakacağız.
buralardayım canım senin önceki gibi bi gwlip bi gidiyorum ya henüz bişey yok reglye 1 hafta var belirti olmadan hamile kalabilirmiyim acaba?yunus_ciklet nerelerdesin?
bunu söylemek için çok erken en az yumurtlamadan 8 gün sonra kanda çıkar.Merhabalar
Adet tarihim 6 Mayıs ama geçen haftadan beri sağ ve sol ayrı günler de olmak üzere sürekli kasık batmalarim var ve göğüslerim acayip dolgunlasti çok acıyor dokunamiyorum ve yeşil belirgin damarlar var ben psikolojik olduğunu düşünerek eşime sordum o da aynı şekilde olduğunu fark etti çok şiştiler çünkü sizce belirti olabilir mi yoksa yine ben mi yaniliyorum
8 gün erken kan için biraz daha bekleyin derim .Arkadaşlar benim yumurtlama döneminde ilişkiden bir hafta sonra kahverengi lekelenmem geldi, doktora gittim rahmin kalinlasms muhtemelen hamilesin dedi. Ama sabah aile hekimliği test sonucu 0.20 akşam yaptirdigim ise 1.20 çıktı . Hamilelik olmasına rağmen gelen lekelemeye hiçbir anlam veremedim. Adetime de sekiz gün var. Bir fikri olan var mı acaba ?
Altı gün kala idrarda ve kanda çıktı yerleşmeden hemen sonraki gün erken oluyormuş demekki8 gün erken kan için biraz daha bekleyin derim .
Merhaba benimde 3 gün önce beta hcg 6,2 çıktı ve BAT tarihime daha 3 gün var idrar testinde negatif çıkıyor hiç anlamadım=(Maalesef regl oldum, beta hcg 6,12 çıktıktan ertesi günü kanamam başladı.