• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bugün adetimin 2. Günü ama 2 gündür kahverengi akıntı geliyor sadece sildikçe... test için acele etmek istemiyorum..

Bir kaç gün daha bekle bencede canım yerleşme kanaması gibi geldi bana
9 aylık evliyiz, 2 ay boyunca denedik ama geçen ay eşime bu ay düşünmek istemiyorum dedim.. ovulasyon testi vs yapmadım hiç

Kabızım 4 gündür de, bi de bu lekelenme olunca ☺️
Tecrübesizlik işte, inşallah dediğiniz gibidir

9 aylık evliyiz, 2 ay boyunca denedik ama geçen ay eşime bu ay düşünmek istemiyorum dedim.. ovulasyon testi vs yapmadım hiç

Inşallah canım bende de vardı kabızlık

Bende kabızlık başladı iliskiden 24 saat sonra şiddetli gazla beraber hala da devam ediyor

Arkadaşlar benim yumurtlama döneminde ilişkiden bir hafta sonra kahverengi lekelenmem geldi, doktora gittim rahmin kalinlasms muhtemelen hamilesin dedi. Ama sabah aile hekimliği test sonucu 0.20 akşam yaptirdigim ise 1.20 çıktı . Hamilelik olmasına rağmen gelen lekelemeye hiçbir anlam veremedim. Adetime de sekiz gün var. Bir fikri olan var mı acaba ?

merhaba.. konuyu takip ediyorum. adetime 8gun kala ovu testi yaptim. sanieim acele ettim:halay:
sizce var mi bir sey

Eklentiler

• 20180429_170425.jpg
    20180429_170425.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 67
Merhabalar
Adet tarihim 6 Mayıs ama geçen haftadan beri sağ ve sol ayrı günler de olmak üzere sürekli kasık batmalarim var ve göğüslerim acayip dolgunlasti çok acıyor dokunamiyorum ve yeşil belirgin damarlar var ben psikolojik olduğunu düşünerek eşime sordum o da aynı şekilde olduğunu fark etti çok şiştiler çünkü sizce belirti olabilir mi yoksa yine ben mi yaniliyorum :110:

Merhabalar, adetime 2 gun var ama gecikme olursa test yapacagim. Cunku dun yani 3 gun kala erken gebelik testi yaptim ve negatifti :( aslinda pek umudum kalmadi ama yine de bekliyorum.

Merhabalar
Adet tarihim 6 Mayıs ama geçen haftadan beri sağ ve sol ayrı günler de olmak üzere sürekli kasık batmalarim var ve göğüslerim acayip dolgunlasti çok acıyor dokunamiyorum ve yeşil belirgin damarlar var ben psikolojik olduğunu düşünerek eşime sordum o da aynı şekilde olduğunu fark etti çok şiştiler çünkü sizce belirti olabilir mi yoksa yine ben mi yaniliyorum :110:
bunu söylemek için çok erken en az yumurtlamadan 8 gün sonra kanda çıkar.

Arkadaşlar benim yumurtlama döneminde ilişkiden bir hafta sonra kahverengi lekelenmem geldi, doktora gittim rahmin kalinlasms muhtemelen hamilesin dedi. Ama sabah aile hekimliği test sonucu 0.20 akşam yaptirdigim ise 1.20 çıktı . Hamilelik olmasına rağmen gelen lekelemeye hiçbir anlam veremedim. Adetime de sekiz gün var. Bir fikri olan var mı acaba ?
8 gün erken kan için biraz daha bekleyin derim .

Back