- 31 Mart 2016
- 9
- 9
- 16
- 45
İnşAllah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlerebariz var ,hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlerebariz var ,hayırlı olsun
Herkese merhaba Rabbim tüm bebiş isteyenlere bende dahil hayırlı hayırlı bebişler nasip etsin inşAllah Bir konuda da yardımınızı rica ediyorum adetime 5 gün var göğüslerim şişti başka belirti gibi bir şeyim yok idrarda gebelik testi yaptım evde yarım saat sonra bu şekilde çıktı sizce varmı bişeyler testin resmini ekledim şimdiden teşekkürler
İnş dediğiniz çıkar hanımlar Allah razı olsun ikinci pembe çizgi yamuk şekil almış düz değil Ya ne biliyim sevinemiyorum bileHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Gebelik var cok yeni hayirli olsun cnmKonu da açtım ama fazla yorum alamadım , kızlar Regl olmam gereken günde kahverengi lekeler geldi ve kesildi. Kasık ağrılarım devam ediyor ama gelen bir şey yok, dün test yaptım ve silik çizgi çıktı. Sizde bakar mısınız? Var mı bir şey sizce?
Eki Görüntüle 2132288
Gebelik var cok yeni hayirli olsun cnm
Belki gec dollendi sartlandirmayin cnaim 4 hafta diye hem bu test cok guvenilir kesin gebelik var4 haftalık olması lazım eğer varsa, 4 haftada bu kadar silik çıkar mı acaba?
Belki gec dollendi sartlandirmayin cnaim 4 hafta diye hem bu test cok guvenilir kesin gebelik var
Bizide merakta birakma sekerim bol sans guzel haberlerle donAyyy hadi inşallah dediğiniz gibidir yarın bir test daha alıp deneyeyim, sonrada doktora giderim
Konu da açtım ama fazla yorum alamadım , kızlar Regl olmam gereken günde kahverengi lekeler geldi ve kesildi. Kasık ağrılarım devam ediyor ama gelen bir şey yok, dün test yaptım ve silik çizgi çıktı. Sizde bakar mısınız? Var mı bir şey sizce?
Eki Görüntüle 2132288
Inşallah var canım hayırlı olsun
Evet çıkar canım yani bende çıkmıştı hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah4 haftada bu kadar silik çıkar mı peki?
Evet çıkar canım yani bende çıkmıştı hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Inşallah canımİnşallah canım, umarım dediğiniz gibi bebek vardır :)
4 haftada bu kadar silik çıkar mı peki?
Eki Görüntüle 2132690 Dün akşam yaptım bir şey çıkmadı, sabah yine denedim ve aşağıdaki gibi oldu sonuç, ama bence hamile değilim, bu kadar silik çıkması sinirimi bozuyor. Reglim gecikeli 3 gün oldu.
Hamilesin canim. Olmasaydın hiç çıkmazdı. Bence kan testi yaptır. Hayırlı olsun
Bugün yaptırdım 1-2 saate sonucu çıkar.