• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Konu da açtım ama fazla yorum alamadım , kızlar Regl olmam gereken günde kahverengi lekeler geldi ve kesildi. Kasık ağrılarım devam ediyor ama gelen bir şey yok, dün test yaptım ve silik çizgi çıktı. Sizde bakar mısınız? Var mı bir şey sizce?

A2B0DE74-DDA3-47D5-8C21-1C7AD23B21C8.jpeg

Herkese merhaba Rabbim tüm bebiş isteyenlere bende dahil hayırlı hayırlı bebişler nasip etsin inşAllah Bir konuda da yardımınızı rica ediyorum adetime 5 gün var göğüslerim şişti başka belirti gibi bir şeyim yok idrarda gebelik testi yaptım evde yarım saat sonra bu şekilde çıktı sizce varmı bişeyler testin resmini ekledim şimdiden teşekkürler

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Bugun adetin 28. Günü hadi hayırlısı insallah Rabbim yüzümüzü güldürür.

Gerçi 3 gun önce test yaptım negatif. O yüzden umudum yok. Muhtemelen adet olucam bugun yârin.

Konu da açtım ama fazla yorum alamadım , kızlar Regl olmam gereken günde kahverengi lekeler geldi ve kesildi. Kasık ağrılarım devam ediyor ama gelen bir şey yok, dün test yaptım ve silik çizgi çıktı. Sizde bakar mısınız? Var mı bir şey sizce?

Eki Görüntüle 2132288
Gebelik var cok yeni hayirli olsun cnm

Eki Görüntüle 2132288

Inşallah var canım hayırlı olsun

54F1522D-7B8D-472D-88DA-059574384127.jpeg
Dün akşam yaptım bir şey çıkmadı, sabah yine denedim ve aşağıdaki gibi oldu sonuç, ama bence hamile değilim, bu kadar silik çıkması sinirimi bozuyor. Reglim gecikeli 3 gün oldu.

Back