• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Cilekkokulukiz teşekkür ederim cevabın için, doktor keseyi görmedim dedi. Umitlendirmek istemediğinden ve aynı senin söylediğin gibi degerlerin yukseldigini gorebilmek icin, pazartesi günü tekrar çağırdı. Beklemek cok zormus, Allahım hepimizin dileklerini kabul etsin insallah

Seni umutlandirmak istemem ama benim bir ablam ilk hamileliğinde adeti geçmişti kan testinde çıkmıyordu 2 kere yaptırdı çıkmadı bir kaç gün sonra eczaneden aldığımız 5tlik testlerden alıp yapmıştı ve iki çizgi çıkmıştı :) bazen çok nadir de olsa böyle şeyler olabiliyor
Ablan her hamılelıgndemı böyle oluyor ve sonra kanında cıktımı gebelığı

Kızlar benim de adete 3-4 gün kala yaptığım test bu şekilde. Ne dersiniz? Tek sorun ikinci çizginin bir saat sonra belirmesi..

canim testin boyle cikinca kan degerin kac cikti ayni seyleri yasiyoruzda bende kan vermeyi dusunuyorum

Kızlar benim de adete 3-4 gün kala yaptığım test bu şekilde. Ne dersiniz? Tek sorun ikinci çizginin bir saat sonra belirmesi..
Canım 5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar doğru olmuyor varsa zaten ilk damlattiginda hemen çıkıyor banada böyle olmuştu yarim saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı doktora gitmiştim yoktu bebek adetim de 10 gün geçmişti üstelik. Tabi biz o zaman bebek beklemiyorduk zaten korunuyorduk. Ama sen bekliyorsan adetin 4 5 gün geçtikten sonra yapmanı öneririm kesin sonuc alirsin hakkinda hayirlisi olsun hayirli kandiller

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim adetime 4 gun kaldı 1 buçuk senedir istiyorum ama yok maalesef geçen ay rahim filmi cektirdim ve tüpün biri kapalı oldugunu öğrendim bı kızım var cok istoyoi bı kardeşi olsun o istedikce ben daha cok üzülüyorum bu ay yumurtlamadan sonra bitmeyen kaşık ve bel ağrım vardı ama adetim yaklaştıkça sanki o ağrılarda kalmadı yada piskolojikti bilmiyorum

Canım 5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar doğru olmuyor varsa zaten ilk damlattiginda hemen çıkıyor banada böyle olmuştu yarim saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı doktora gitmiştim yoktu bebek adetim de 10 gün geçmişti üstelik. Tabi biz o zaman bebek beklemiyorduk zaten korunuyorduk. Ama sen bekliyorsan adetin 4 5 gün geçtikten sonra yapmanı öneririm kesin sonuc alirsin hakkinda hayirlisi olsun hayirli kandiller
Benim doğru çıktı canım hamileyim :anneadayı:

Arkadaşlar tekrar merhaba, size geçen hafta yazmıştım. 19.03.2018de ki beta hcg 118.40tı. Bugün tekrar kan testi yapıldı sonuç. 3426.. Ultrason muayenesinde de küçücük kese göründü dediler. Çok heyecan lıyım. Biseyler ters gidecek diye korkularim var. Hala tamam deyip emin olamıyorum.

Arkadaşlar tekrar merhaba, size geçen hafta yazmıştım. 19.03.2018de ki beta hcg 118.40tı. Bugün tekrar kan testi yapıldı sonuç. 3426.. Ultrason muayenesinde de küçücük kese göründü dediler. Çok heyecan lıyım. Biseyler ters gidecek diye korkularim var. Hala tamam deyip emin olamıyorum.
Neden korkuyorsun daha önce olumsuz tecrübelerin mi oldu bak kesen bile görünmüş gözün Aydın

Yoo yazdığım yanlış anlaşılmış. Korkularımın olması ilk olmasından. Bi aksilik çıkmaması adına.
Duyduğum herşeye o kadar yabancıyım ki. Bi de burdaki arkadaşların yazılarını okuyup dış gebeliğin varlığından haberim olunca ( gerçi doktorum öyle bisey soylemedi bana). Neyse güzel düşünelim güzel olsun herşey.

Herkese merhaba Rabbim tüm bebiş isteyenlere bende dahil hayırlı hayırlı bebişler nasip etsin inşAllah Bir konuda da yardımınızı rica ediyorum adetime 5 gün var göğüslerim şişti başka belirti gibi bir şeyim yok idrarda gebelik testi yaptım evde yarım saat sonra bu şekilde çıktı sizce varmı bişeyler testin resmini ekledim şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• IMG_8741.PNG
    IMG_8741.PNG
    184,8 KB · Görüntüleme: 86
Herkese merhaba Rabbim tüm bebiş isteyenlere bende dahil hayırlı hayırlı bebişler nasip etsin inşAllah Bir konuda da yardımınızı rica ediyorum adetime 5 gün var göğüslerim şişti başka belirti gibi bir şeyim yok idrarda gebelik testi yaptım evde yarım saat sonra bu şekilde çıktı sizce varmı bişeyler testin resmini ekledim şimdiden teşekkürler
bariz var ,hayırlı olsun

Back