Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adet döngüm26 oyüzdende belki idrarda geç çıkar gibime geliyor
Hayirllii olsunnnnnnnn ayyyy :))Kızlar test yaptım
ooo 35 cokmuş nasıl bekliyosun maşallah,İnşallah görmezsizn,tabi hayırlısı böyleysede....Hep hayırlısı olsun diyoruz ama içten içe böylesi hayısrlı olsa keşke demektende kendimizi alamıyoruzBnmde 35 döngü mm cnm bnde kandan baktircam bi hafta snra insallah kirmizilarri gormezsemm :)
Olurmu canım niye özür diliyorsun önemli deil.İnşallah dua kapılarının açık olduğu ana denk gelmiştir canımAy özür dilerimm cnm ya valla senin sandım inşallah ayni oyle bi bebisin olur ayni ona benzeerr icimdenn bi ses hamissin diyioo
Kızlar test yaptım
Tabi süpriz olur ama ya negatif çıkarsa ben o zaman çok ağlarım depressif oluyorum sonra amaAslında senin cikar cnm suan kandaa direk kan testi yaptir esin isteeyken cikarsa supriz olr![]()
Canimm hemen kan tsti yaptir yarin sabahh :) beta sonucunu bekliyoruzz hayurli olsun smdidenn :-*Bişe deyin ne bu
İnşallah tatlım inşallah.darısı hayırlısıyla bizim başımıza.Evett asii hamiss ama cok küçük :) aminn canim insallah ikimizde muradimiza ereriz tez vakitte :)
Ben daha önce bu sitede seninki gibi resimler gördüm çoğuda gebelik çıktı.Ama tabi emin olmak için kan tahlili şart canımBişe deyin ne bu
Ayyy asiii evett bal gibide hamissin 3 haftalik fln sanirimmm hemen gidip testi yaptirrInanamıyorum gerçekten sanki şuan daha net belli oldu
İnşallah güzelim.Demek erken olunca hep böle silik çıkıyor.Çünkü benimkilerde hiç siluet bile yoktu.Tşk ederim hepinize inş en yakın zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız
Aminn cnm oncelikle belirtilern nelerdi ? Adet döngü nn kac ?Tşk ederim hepinize inş en yakın zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız