- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
12 yilmi :-( ah canim benim Rabbim yuzunu guldursun insallahGerçekten olursa eğer mucize gerçekleşmiş olur bizim için 12 yıllık bir hasret
Ben daha adeti beklemedeyimEvet cnm inş gebelik testindede böyle görürüzn:)
İnş gelmez tatlım :)Ben daha adeti beklemedeyim
İnş gelmez tatlım :)Ben daha adeti beklemedeyim
Insallah dicem ama hic heveslenmiyorum vallaİnş gelmez tatlım :)
Kuruduktan sonra bakma tatlım yaptıktam sonra ilk 20 dk bak birde kaö gün kaldı bataBuda hcg testi
7 ekimde adet olmuştum ben ama 2 kasim bekliyorum yumurtlamaya göre zaten öne gelir benim adett düzenim 26 27 günde bir oluyorumKuruduktan sonra bakma tatlım yaptıktam sonra ilk 20 dk bak birde kaö gün kaldı bata
Geçikince de denersin inş vardır cnm7 ekimde adet olmuştum ben ama 2 kasim bekliyorum yumurtlamaya göre zaten öne gelir benim adett düzenim 26 27 günde bir oluyorum
Laboquic testlerden 50 tane getirttim hergün test yapıyorum iki gün geçse bile tek cigi bembeyaz olurdu iki test yaptigimda ikinci cizgi oluşuyor biraz geç oluşuyor aslında ilk beş dakikada gölge si belli oluyor zaman geçtikçe daha belirgin esiyor diyeyimmGeçikince de denersin inş vardır cnm
Yarında yap cnm git gide belirginleşip pembeleşmesi lazım inş vardırda artar adaşımLaboquic testlerden 50 tane getirttim hergün test yapıyorum iki gün geçse bile tek cigi bembeyaz olurdu iki test yaptigimda ikinci cizgi oluşuyor biraz geç oluşuyor aslında ilk beş dakikada gölge si belli oluyor zaman geçtikçe daha belirgin esiyor diyeyimm
hafif birseyler varsanki
Kan testine gittin mi adet kaç gün geçti canım benimde böyleydiKaldıkça belirginlesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?