Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Geçikince de denersin inş vardır cnm
Laboquic testlerden 50 tane getirttim hergün test yapıyorum iki gün geçse bile tek cigi bembeyaz olurdu iki test yaptigimda ikinci cizgi oluşuyor biraz geç oluşuyor aslında ilk beş dakikada gölge si belli oluyor zaman geçtikçe daha belirgin esiyor diyeyimm

Yarında yap cnm git gide belirginleşip pembeleşmesi lazım inş vardırda artar adaşım

Kizlar bu sabah ilk idrarla Miratech marka test yaptim ikinci cigi yeri belirdi hafif hemen hemde fotosunu çektim ama çıplak gözle çok belirgin resimde pek belli olmuyor normalde miratech negatif çıkar bembeyaz çıkardı amaann

Eklentiler

• 1509509717960-836531849.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 128
Burda

Eklentiler

• 20171101_074744.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 101
  • 20171101_074744.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 107
Günaydın kızlar dün testim hcg 1.20 çıktı Sürekli ped koyuyorum oldum olacagım diye dün pembe akıntı geldi peceteye Sefaf renkliydi biraz içinde çok az pembelik vardı peceteye az geldi bi birde sabah 2 damar gibi küçüçük büyük I harfi büyüklüğünde bu kadar minnacık silince peceteye geldi adet yok pede gelen yok akan yok bu ne oluyor sizce bu Arada söyle anlatayım belim fatıyor kaşığım agrıyor batma var aşırı gaz sancım gazım var gögüsler şiş şişlik var uyku halsizlik var akıntı var ama su gibi yapısız ve sefaf
Eylül 28 inde korunmayı bıraktık 1 inde adet oldum 2 sinde bitti normalde 5 gün sürerdi 29 günde bir oluyordum adet olmadım 3 gün gecti adet bir gün geçti diye dün teste gittim 1.20 çıktı sizde bu ne olabilir ne okuyor doktor tekrar edeceğiz testi dedi bunu yaşayan var mı bugüne kadar hap koruma hapı falan kullanmadım hep doğal ve daha Eylül’ün 28 inde korunmayı bıraktık 1-2 ekim galiba korunmayı bıraktım diye oldu 2 gün adet olmaz sonuçta durumlar bu bunu yasayıpta hamiş kalan var mı buna yorumunuz nedir :/ endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…