- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Tabi canim hersey mevlamdan adet olursam zaten doktoru degisicem gene devam tedaviye gulumkızıma hamile kalmaya çalışırken kendimi hep gebe görür her ay aglardım regl olunca bilinçaltı o sen stres yapma regl geçikmesin :) gönül ister gelmesin bebek gelsinde olmamışsada allahtan deyip tekrar denemelisin :)
Canım malesef sonum yine aynı oldu 7+5 deyim kalp atışı yok çarşamda kürtaj olacakgibigibiyim cnm nasılsın en son gebeydin varmı yaramazlık sende bebekte iyisinizdir umarım
Ay cnm benim üzüldüm şimdiCanım malesef sonum yine aynı oldu 7+5 deyim kalp atışı yok çarşamda kürtaj olacak
3. Canım malesefAy cnm benim üzüldüm şimdibu kalp atışları durmasının sebebi nedir araştırmalılar bu kacıncı bebek böyle kaybın allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle
Allah allah bir sorunda yok diyorsun3. Canım malesef2. de herşeyi araştırdılar kan pıhtılaşması hariç bişey çıkmadı genetikte falan, başışıklıkta falan bi sorun yok yaptırmadığımız bi test kalmadı.. Bu sefer kan sulandırıcı da kullandım ama sonuç değişmedi.. Bundan sonra tüp bebek yaptırıcam oluşan embriyoları tam kromozom incelemesine göndericem öyle transfer yaptırıcam artık doğal gebelik istemiyorum korunucam
Canım allah sabır versinCanım malesef sonum yine aynı oldu 7+5 deyim kalp atışı yok çarşamda kürtaj olacak
Canım çok sağol Allah razı olsunAllah allah bir sorunda yok diyorsunüzüldüm gerçekten inş tüp bebekle olurda allahım sana 1 evlat verir sag salim kavuşursun. Allahım sana sabır versin saglık sıhhat versin inş bogazım düğümlendi nasıl teselli verebilirim hiç bilmiyorum gözlerim doldu inş canı gönülden istiyorum sen ve senin gibi istekli olan herkeze rabbim nasip etsin
Ögle birtanem biz yapıyoruz elimizddn geleni rabbim biliyor gerisi hayırlısı neyse o olsun inş en kısa zamanda bir melek verir sanada şu dünyada öpüp koklamayı büyütmeyi nasip ederCanım çok sağol Allah razı olsunHerşey kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın.. Hayırlısı böyleymiş başka diyecek bişey gerçekten yok.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahh
Ögle birtanem biz yapıyoruz elimizddn geleni rabbim biliyor gerisi hayırlısı neyse o olsun inş en kısa zamanda bir melek verir sanada şu dünyada öpüp koklamayı büyütmeyi nasip eder
Kızlar hamilelik belirtileri arasında cinsel istek de artma varmı? Bide cinsel ilişkide ağrı hisseden. Gerçi benim rahmim ters olduğu için acı duyuyorum ama bu farklı bişey sol boslugumdan belime doğru bir ağrı ince bi sızı.
Kızlar hamilelik belirtileri arasında cinsel istek de artma varmı? Bide cinsel ilişkide ağrı hisseden. Gerçi benim rahmim ters olduğu için acı duyuyorum ama bu farklı bişey sol boslugumdan belime doğru bir ağrı ince bi sızı.
Darisi hamilelik testine insallah :))Kizlar ovulasyon testim koyulasiyor sankii
Evet cnm inş gebelik testindede böyle görürüzn:)Kizlar ovulasyon testim koyulasiyor sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?