Sanırım cnm ama emin olmak adına da test yap[/QUOTE
3-4 gün sonra devamı geldi... stres yapıyorum... küçüğü 4,5 yaşında... seneye o okula giderken ben de bebekle evde ücretsiz izinde olmak istiyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım cnm ama emin olmak adına da test yap[/QUOTE
3-4 gün sonra devamı geldi... stres yapıyorum... küçüğü 4,5 yaşında... seneye o okula giderken ben de bebekle evde ücretsiz izinde olmak istiyorum...
Benim bat günü cikmamisti. Günüm geçince silik bi cizgiydiKızlar nolur bana yardımcı olun. 6 aydır korunmuyoruz. Herhangi bir rahatsızlığımız da yok. Ovulasyon testi ile takip yaptım bu ay ilk kez. Ve çift çizgiyi bundan 14 gün önce yakaladım .hatta ertesi gün silikleşmişti ikinci çizgi. Bugün beklenen adet günüm. Hala adet olmadım ve hiçbir belirtim yok arada sırada gelen kasık çekilmesi ve baş ağrısı dışında. Bu ay tedavi olmuştum kansızlık için. Vitamin vs aldım . Soğan kürü yaptım bir de. Bu aydan umutluyum ama bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olupta sonraki günlerde hamile olan yok mu hiç?
Canım benimde bugün le 3 gündür kahve lekem geliyor bugün regl günüm hala böyleyim sende bu kahverengi lekelerden sonra mı öğrendin hamile olduğunu?Valla benimde ilk defa adetim gelmedi kahverengi geldi yarim gun bile normal kanama olmadi sonra hep kahve leke. Hic aldiris etmiyorum ilactan ignedendir diye
Hayir canim dedigim gibi o tedaviden dolayiymis doktoruma o zaman sormustum tedavi goruyosun oyle seylere takilma dedi. Ben gecen ay rahim filmi cekildim ondan sonra hamile kaldim. Sen tedavi goruyomusunCanım benimde bugün le 3 gündür kahve lekem geliyor bugün regl günüm hala böyleyim sende bu kahverengi lekelerden sonra mı öğrendin hamile olduğunu?
Bi ara klomen tedavisi gördüm 7-8 aydır doktora gitmedim soğan kürü yaptım ondan sonra 3 aydır düzenli adet oluyorum ama bu ay 2 gün önceden kahverengi akintim başladı bugün regl olmalıydım hala ara çok az kahverengi var başka yok bisey adet belirtisi de yok adet olayım yada olmayayım bu ay doktora gideceğim bende rahim filmi cekinecegim bende ya bu kahverengi durumu da çok karıştırdı kafamı neden acaba diye?Hayir canim dedigim gibi o tedaviden dolayiymis doktoruma o zaman sormustum tedavi goruyosun oyle seylere takilma dedi. Ben gecen ay rahim filmi cekildim ondan sonra hamile kaldim. Sen tedavi goruyomusun
Suphen varsa bi test yap istersen cunku tedavi gormeyeli baya olmus canim ondan degildir sanmamBi ara klomen tedavisi gördüm 7-8 aydır doktora gitmedim soğan kürü yaptım ondan sonra 3 aydır düzenli adet oluyorum ama bu ay 2 gün önceden kahverengi akintim başladı bugün regl olmalıydım hala ara çok az kahverengi var başka yok bisey adet belirtisi de yok adet olayım yada olmayayım bu ay doktora gideceğim bende rahim filmi cekinecegim bende ya bu kahverengi durumu da çok karıştırdı kafamı neden acaba diye?
Pazartesi yapayım diyorum ama kahverengi akıntı iltihap veya iyi huylu poliplerden de olabiliyormuş ben ondan korkmaya başladım inşallah hayirdirSuphen varsa bi test yap istersen cunku tedavi gormeyeli baya olmus canim ondan degildir sanmam
Insallah canim bi an once yapki doktoruna gidersin hem hayirlisi olsunPazartesi yapayım diyorum ama kahverengi akıntı iltihap veya iyi huylu poliplerden de olabiliyormuş ben ondan korkmaya başladım inşallah hayirdir
Kaç gün geçince çıktı sizin ? Bir de belirtiniz oldu mu olmadı mı ?Benim bat günü cikmamisti. Günüm geçince silik bi cizgiydi
Doktoruma randevu aldım çarşamba gideceğim eşim o zaman müsait pazartesi yaparım çok ciddi bi durum olmazsa çarşamba gideriz inşallah senin nasıl gidiyor kaç haftalık bebiş Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatliInsallah canim bi an once yapki doktoruna gidersin hem hayirlisi olsun
Canım Glifor şeker hapıyla hamile kaldım istersen deneKızlar nolur bana yardımcı olun. 6 aydır korunmuyoruz. Herhangi bir rahatsızlığımız da yok. Ovulasyon testi ile takip yaptım bu ay ilk kez. Ve çift çizgiyi bundan 14 gün önce yakaladım .hatta ertesi gün silikleşmişti ikinci çizgi. Bugün beklenen adet günüm. Hala adet olmadım ve hiçbir belirtim yok arada sırada gelen kasık çekilmesi ve baş ağrısı dışında. Bu ay tedavi olmuştum kansızlık için. Vitamin vs aldım . Soğan kürü yaptım bir de. Bu aydan umutluyum ama bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olupta sonraki günlerde hamile olan yok mu hiç?
6+5 haftalik canim guzel gidiyordu ama bi kac gundur mide bulantisi istifra basladi cok kotu maalesef. Bende ptesi arayip bi ilac sorucam bu bulantilar icin. Amin canim darisi sana insallahDoktoruma randevu aldım çarşamba gideceğim eşim o zaman müsait pazartesi yaparım çok ciddi bi durum olmazsa çarşamba gideriz inşallah senin nasıl gidiyor kaç haftalık bebiş Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli
Herhangi bir belirti yaşadınız mı ? Bugün adet olmadım ben. Testi bir daha ne zaman yapayımCanım Glifor şeker hapıyla hamile kaldım istersen dene
Geçer canım zamanla inşallah Allah yardımcın olsun amin inşallah canım6+5 haftalik canim guzel gidiyordu ama bi kac gundur mide bulantisi istifra basladi cok kotu maalesef. Bende ptesi arayip bi ilac sorucam bu bulantilar icin. Amin canim darisi sana insallah
Ptesi yaz sonucunu buraya insallahGeçer canım zamanla inşallah Allah yardımcın olsun amin inşallah canım