Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar son bat tarihim 10 ekim dun olmam gerekiyodu olmadim bugun oglen yururken aniden bolca akinti geldigini hissettim dedim kesin regl oldum baktim pembe akinti gelmis baya regl oluyorum diye dusunup ped koydum bu saatte hala pedim de pek bise yok wc de peceteye silince hala pembemsi akinti geliyo sizce sokulemedim mi yoksa hamile olabilir miyim boyle basina gelen oldu mu acaba

Canim bi kere oldu banada adet oncesi akintiymis bendeki sonradan adet olmustum ilac igne falan kullaniyomusun yani tedavi goruyomusun

Bi iki gun sabret bakalim banada olmustu hatta deli oldum oluyorum saniyodum gelmiyodu bi iki gun sonra gelmisti. Stres yapma oda etkiliyor
Canim bu ay en az kafa taktigim aylardan biri diyebilirim bu yuzden boyle olmasina sasirdim heralde mevsim degisikliginden bakalim yarin nolcak

Canim bu ay en az kafa taktigim aylardan biri diyebilirim bu yuzden boyle olmasina sasirdim heralde mevsim degisikliginden bakalim yarin nolcak
Valla benimde ilk defa adetim gelmedi kahverengi geldi yarim gun bile normal kanama olmadi sonra hep kahve leke. Hic aldiris etmiyorum ilactan ignedendir diye

Canım senin neyin olcak, hayırlı olsun bebeğin :)
Sagol tatlım cinsiyeti saklıyor ögrenemedik daha baya merak ediyorum hazırlık bile yapmadım sagol tatlım darısı tüm isteyenlerin başına inş kızım adetin 17.günü yumurtladım buna adetin 5.günü yani bittiği gün yumurtladım ikisinide farklı yaşıyorum nasipte ne varsa hayırlısıyla o olsun inş

Merabalar ben de 18 kasımı bekliyorum. Daha 9-10 gün var... İsyerinde ve evde mi çok yoruluyorum bilmiyorum ama çok belim ağrıyor üc gundur... Bu gece de başım döndü baya da gecmedi...

18 Kasımı beklerken şimdi de kan geldi peçeteme daha 23unde adetim bitmisti... Bel agrisi yine adet kanamasi mi simdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…