• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızıma hamile kalmaya çalışırken kendimi hep gebe görür her ay aglardım regl olunca bilinçaltı o sen stres yapma regl geçikmesin :) gönül ister gelmesin bebek gelsinde olmamışsada allahtan deyip tekrar denemelisin :)
Tabi canim hersey mevlamdan adet olursam zaten doktoru degisicem gene devam tedaviye gulum

Ay cnm benim üzüldüm şimdi :KK43: bu kalp atışları durmasının sebebi nedir araştırmalılar bu kacıncı bebek böyle kaybın allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle
3. Canım malesef :( 2. de herşeyi araştırdılar kan pıhtılaşması hariç bişey çıkmadı genetikte falan, başışıklıkta falan bi sorun yok yaptırmadığımız bi test kalmadı.. Bu sefer kan sulandırıcı da kullandım ama sonuç değişmedi.. Bundan sonra tüp bebek yaptırıcam oluşan embriyoları tam kromozom incelemesine göndericem öyle transfer yaptırıcam artık doğal gebelik istemiyorum korunucam :(

3. Canım malesef :KK43: 2. de herşeyi araştırdılar kan pıhtılaşması hariç bişey çıkmadı genetikte falan, başışıklıkta falan bi sorun yok yaptırmadığımız bi test kalmadı.. Bu sefer kan sulandırıcı da kullandım ama sonuç değişmedi.. Bundan sonra tüp bebek yaptırıcam oluşan embriyoları tam kromozom incelemesine göndericem öyle transfer yaptırıcam artık doğal gebelik istemiyorum korunucam :KK43:
Allah allah bir sorunda yok diyorsun :( üzüldüm gerçekten inş tüp bebekle olurda allahım sana 1 evlat verir sag salim kavuşursun. Allahım sana sabır versin saglık sıhhat versin inş bogazım düğümlendi nasıl teselli verebilirim hiç bilmiyorum gözlerim doldu inş canı gönülden istiyorum sen ve senin gibi istekli olan herkeze rabbim nasip etsin

Allah allah bir sorunda yok diyorsun :KK43: üzüldüm gerçekten inş tüp bebekle olurda allahım sana 1 evlat verir sag salim kavuşursun. Allahım sana sabır versin saglık sıhhat versin inş bogazım düğümlendi nasıl teselli verebilirim hiç bilmiyorum gözlerim doldu inş canı gönülden istiyorum sen ve senin gibi istekli olan herkeze rabbim nasip etsin
Canım çok sağol Allah razı olsun :dua::dua: Herşey kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın.. Hayırlısı böyleymiş başka diyecek bişey gerçekten yok.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahh :dua::dua::dua::KK200:

Canım çok sağol Allah razı olsun :dua::dua: Herşey kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın.. Hayırlısı böyleymiş başka diyecek bişey gerçekten yok.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahh :dua::dua::dua::KK200:
Ögle birtanem biz yapıyoruz elimizddn geleni rabbim biliyor gerisi hayırlısı neyse o olsun inş en kısa zamanda bir melek verir sanada şu dünyada öpüp koklamayı büyütmeyi nasip eder

Kızlar hamilelik belirtileri arasında cinsel istek de varmı? Bide cinsel ilişkide ağrı hisseden. Gerçi benim rahmim ters olduğu için acı duyuyorum ama bu farklı bişey sol boslugumdan belime doğru bir ağrı ince bi sızı.

Kızlar hamilelik belirtileri arasında cinsel istek de artma varmı? Bide cinsel ilişkide ağrı hisseden. Gerçi benim rahmim ters olduğu için acı duyuyorum ama bu farklı bişey sol boslugumdan belime doğru bir ağrı ince bi sızı.

Kızlar hamilelik belirtileri arasında cinsel istek de artma varmı? Bide cinsel ilişkide ağrı hisseden. Gerçi benim rahmim ters olduğu için acı duyuyorum ama bu farklı bişey sol boslugumdan belime doğru bir ağrı ince bi sızı.

Kizlar ovulasyon testim koyulasiyor sankii

Eklentiler

• 15094404526831303104359.jpg
    15094404526831303104359.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 42
Amin yarabbim hepimizin tüm isteyenlerin karnımızı ve kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldursun tez zaamanda

Back