- 13 Mayıs 2010
- 748
- 309
- 303
Geçmedi canım yarın bekliyorum 7 ekimde olmustum adet 7 Kasım bat ama ben erken olurum 5 6 gün önce olurum yaniiiKan testine gittin mi adet kaç gün geçti canım benimde böyleydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmedi canım yarın bekliyorum 7 ekimde olmustum adet 7 Kasım bat ama ben erken olurum 5 6 gün önce olurum yaniiiKan testine gittin mi adet kaç gün geçti canım benimde böyleydi
Cnm bende gördüm inş gelmiştir kuzum hadi hayırlı haberi senden alalım diyer arkadaşlara moral olsunKan testi için günün gecesinde gel diyolar
Canim bekle testler yaniltiyor bazen adetin baslangicida olabilir bebek yerlesmeside. O yuzden acele etme adetin gelmezse kan ver gidipKizlar pembe leke geldi kasiklarim sancilaniyor
Canim bi kere oldu banada adet oncesi akintiymis bendeki sonradan adet olmustum ilac igne falan kullaniyomusun yani tedavi goruyomusunKizlar son bat tarihim 10 ekim dun olmam gerekiyodu olmadim bugun oglen yururken aniden bolca akinti geldigini hissettim dedim kesin regl oldum baktim pembe akinti gelmis baya regl oluyorum diye dusunup ped koydum bu saatte hala pedim de pek bise yok wc de peceteye silince hala pembemsi akinti geliyo sizce sokulemedim mi yoksa hamile olabilir miyim boyle basina gelen oldu mu acaba
Canim yok hic ilac kullanmiyorum tedavide olmuyorum ama galiba sokulemedigim icin oluyor boyleCanim bi kere oldu banada adet oncesi akintiymis bendeki sonradan adet olmustum ilac igne falan kullaniyomusun yani tedavi goruyomusun
Bi iki gun sabret bakalim banada olmustu hatta deli oldum oluyorum saniyodum gelmiyodu bi iki gun sonra gelmisti. Stres yapma oda etkiliyorCanim yok hic ilac kullanmiyorum tedavide olmuyorum ama galiba sokulemedigim icin oluyor boyle
Canim bu ay en az kafa taktigim aylardan biri diyebilirim bu yuzden boyle olmasina sasirdim heralde mevsim degisikliginden bakalim yarin nolcakBi iki gun sabret bakalim banada olmustu hatta deli oldum oluyorum saniyodum gelmiyodu bi iki gun sonra gelmisti. Stres yapma oda etkiliyor
Mevsimselde olabilir yoksa sökül rahatla ama varsada inş tutunur cnmCanim bu ay en az kafa taktigim aylardan biri diyebilirim bu yuzden boyle olmasina sasirdim heralde mevsim degisikliginden bakalim yarin nolcak
Aynen oyle canim ya boyle belirsizlik kotu oluyomus sokulceksemde biran once sokulsem iyi olcakMevsimselde olabilir yoksa sökül rahatla ama varsada inş tutunur cnm
Valla benimde ilk defa adetim gelmedi kahverengi geldi yarim gun bile normal kanama olmadi sonra hep kahve leke. Hic aldiris etmiyorum ilactan ignedendir diyeCanim bu ay en az kafa taktigim aylardan biri diyebilirim bu yuzden boyle olmasina sasirdim heralde mevsim degisikliginden bakalim yarin nolcak
Canım senin neyin olcak, hayırlı olsun bebeğin :)Mevsimselde olabilir yoksa sökül rahatla ama varsada inş tutunur cnm
Sagol tatlım cinsiyeti saklıyor ögrenemedik daha baya merak ediyorum hazırlık bile yapmadım sagol tatlım darısı tüm isteyenlerin başına inş kızım adetin 17.günü yumurtladım buna adetin 5.günü yani bittiği gün yumurtladım ikisinide farklı yaşıyorum nasipte ne varsa hayırlısıyla o olsun inşCanım senin neyin olcak, hayırlı olsun bebeğin :)
Erken mi söküleceksin acaba18 Kasımı beklerken şimdi de kan geldi peçeteme daha 23unde adetim bitmisti... Bel agrisi yine adet kanamasi mi simdi...
Gerisi gelmedi...sanırım çok stres yapıyorum...Erken mi söküleceksin acaba
Sanırım cnm ama emin olmak adına da test yapGerisi gelmedi...sanırım çok stres yapıyorum...