• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Rabbim bu bilinmezlik bizi bitirecek, acabalarla gün geçiriyoruz benimde adetime 6 günüm var bir hafta önce sağ kaşığından bir yanma başladı şimdi devamlı ağrı var bel ağrısı ayrıca zaten fitigim vardı kafamda türlü sorular birde idrarla gelen şeffaf bı akıntı var pecetede farkettim ki her idrar sonrası var 2 kızım var hala ben bile anlamıyorum gebemiyim.

Rabbim bu bilinmezlik bizi bitirecek, acabalarla gün geçiriyoruz benimde adetime 6 günüm var bir hafta önce sağ kaşığından bir yanma başladı şimdi devamlı ağrı var bel ağrısı ayrıca zaten fitigim vardı kafamda türlü sorular birde idrarla gelen şeffaf bı akıntı var pecetede farkettim ki her idrar sonrası var 2 kızım var hala ben bile anlamıyorum gebemiyim.
Allah gönlünüze göre versin inşallah isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu

arkadaşlar yumurta akı kıvamında az da kahverengi akıntım var bu bir belirtimi yoksa yerleşme kanaması mı ya..yaşayan var mı
aşılamamın 12. günü arkadaşlar

arkadaşlar yumurta akı kıvamında az da kahverengi akıntım var bu bir belirtimi yoksa yerleşme kanaması mı ya..yaşayan var mı
aşılamamın 12. günü arkadaşlar
Yerleşme kanaması olabilir inş sökülmezsin melegin gelmiştir test yapmalısın bence zamanı da gelmiş

Yerleşme kanaması olabilir inş sökülmezsin melegin gelmiştir test yapmalısın bence zamanı da gelmiş
Konuyu simdi gordum dahil olayim dedim benimde igneden sonraki 12.gunum ama adet agrilarim basladi. Olmazsam ptesi 15.gun kan tahlili vereyim diyodum ama ne yapicam hic bilmiyorum bu beklemek ne kotu ya :(

Konuyu simdi gordum dahil olayim dedim benimde igneden sonraki 12.gunum ama adet agrilarim basladi. Olmazsam ptesi 15.gun kan tahlili vereyim diyodum ama ne yapicam hic bilmiyorum bu beklemek ne kotu ya :KK43:
İnş olmazsınız bebeginiz gelmiştir cnm bazen tutunurken sancı olabilir kızımdada oldu bu gebeligimdede

İnş olmazsınız bebeginiz gelmiştir cnm bazen tutunurken sancı olabilir kızımdada oldu bu gebeligimdede
Insallah keske. Bende simdi peygamberimizin evlat kokusu cennet kokusudur dedigini okudum cok duygulandim Rabbim bizede nasip etsin. Benim adet hallerimle ayni haldeyim ondan pek umut edemiyorum. Sagol cevap verdigin icin Allah razi olsun. Merak ediyodum adet agrisi gibi agri oluyormu hamilelik belirtisi olarak?

Arkadaslar birsey sormak istiyorum hiç adet olmasına 9-10 gün kala aşırı göğüs hassasiyeti kasık ağrısı yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Arkadaslar birsey sormak istiyorum hiç adet olmasına 9-10 gün kala aşırı göğüs hassasiyeti kasık ağrısı yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Ben catlatma ignesinden sonra bi ay boyunca yasadim o durumu goguslerimi elleyemiyodum agridan ama maalesef hamilelik durumu olmadi. Bi hap igne falan kullaniyomusun onlarin etkisi olabilir sonra hevesin sonu husran oluyor canim

Ben catlatma ignesinden sonra bi ay boyunca yasadim o durumu goguslerimi elleyemiyodum agridan ama maalesef hamilelik durumu olmadi. Bi hap igne falan kullaniyomusun onlarin etkisi olabilir sonra hevesin sonu husran oluyor canim

Cevabın için çok teşekkür ederim canım ilaç yada iğne kullanmıyorum eşimde bir takım problemler var ilaçtır doğal kürlerdir deniyoruz geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da 10 gün kala gögüslerimde hassasiyet kasıklarımda bir ağrı birde sanki içim taş gibi alt karın bölgem ondan dolayı sormak istedim bir umut bekliyoruz yavaş yavaş tükensede umutlarım kırıntıları ayakta tutuyor şimdilik allahım hepimizin yardımcısı olsun

Cevabın için çok teşekkür ederim canım ilaç yada iğne kullanmıyorum eşimde bir takım problemler var ilaçtır doğal kürlerdir deniyoruz geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da 10 gün kala gögüslerimde hassasiyet kasıklarımda bir ağrı birde sanki içim taş gibi alt karın bölgem ondan dolayı sormak istedim bir umut bekliyoruz yavaş yavaş tükensede umutlarım kırıntıları ayakta tutuyor şimdilik allahım hepimizin yardımcısı olsun
Amin canim amin Allah hepimize hayirlisini en kisa zamanda nasip etsin insallah. Bende beklemedeyim bakalim ptesi belli olur buyuk ihtimalle ama adet agrilarim var benim normaldede cok asir sancili oluyor o yuzden anliyorum adet olacagim zaman genede umidi kesmemek gerek tabi. Sabret bakalim acele etme adetini bekle olmazsan tahlil yaptirirsin

Insallah keske. Bende simdi peygamberimizin evlat kokusu cennet kokusudur dedigini okudum cok duygulandim Rabbim bizede nasip etsin. Benim adet hallerimle ayni haldeyim ondan pek umut edemiyorum. Sagol cevap verdigin icin Allah razi olsun. Merak ediyodum adet agrisi gibi agri oluyormu hamilelik belirtisi olarak?
İnşallah allahım sen ve senin gibi isteyen herkeze nasip etsin arkadaşım. Oluyor ben kızımda adet olucam sandım bir büyük paket ped aldım sonra sabırsızlanıp 5 gün kala test yaptım evde hamileydim :) bunda 15 gün kala ögrendim bu planlı gebelikti ovulasyon test kullandım bat günü kese ve bebek göründü

Bu gebeligimi yumurtlamadan ertesi günü gögüs agrım la anladım cnm olabilir bol vol dua et inş vardır rabbim sizede tattırsın

İnşallah allahım sen ve senin gibi isteyen herkeze nasip etsin arkadaşım. Oluyor ben kızımda adet olucam sandım bir büyük paket ped aldım sonra sabırsızlanıp 5 gün kala test yaptım evde hamileydim :) bunda 15 gün kala ögrendim bu planlı gebelikti ovulasyon test kullandım bat günü kese ve bebek göründü
Ben 3 aydir klomen kullaniyorum catlatma igneside bu ay 2. Canim benim yumurta olusumu duzensiz dedi doktor bu ay 1 tane guzel yumurtam vardi bakalim Allahtan hayirlisi heveslenmekte istemiyorum sabretmeye calisiyorum :(

Allah razı olsun duaların için canım rabbim sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin sen annesin melek taşıyosun inşallah duaların kabul olur 1 yıldır deniyoruz imkansız gibi geliyor işte ama inancımdan dolayı hep bir umut diyorum

Bu gebeligimi yumurtlamadan ertesi günü gögüs agrım la anladım cnm olabilir bol vol dua et inş vardır rabbim sizede tattırsın

Amin canım allah razı olsun iyi dileklerin için bende yumurtalamamı hep takip ederim not ediyorum genelde telefona göğüs ağrım yumurtlama bittikten sonra olmuş gerçi suan erken 6 gün var adet olmama ama inşallah vardır

Ben 3 aydir klomen kullaniyorum catlatma igneside bu ay 2. Canim benim yumurta olusumu duzensiz dedi doktor bu ay 1 tane guzel yumurtam vardi bakalim Allahtan hayirlisi heveslenmekte istemiyorum sabretmeye calisiyorum :KK43:
Cok güzel allahım bekletmeden daha versin inş herşey bizim için ben neler duydum senin normal yolla cocuk sahibi olman imkansız denilip te gebe kalanı allahım istesin yeterki

Allah razı olsun duaların için canım rabbim sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin sen annesin melek taşıyosun inşallah duaların kabul olur 1 yıldır deniyoruz imkansız gibi geliyor işte ama inancımdan dolayı hep bir umut diyorum
Allah sizdende razı olsun birtanem inşallah.
Kızıma bende 1 sene boyunca denesim sebepsiz infilite dendi gebe kalamadım gitmedigim doktor kalmadı en son artık bıraktım 10.ayda 11 ay normal regl oldum 12.ayda baktım gelmiş stres cok etkiliyor yumurtlamayı aman ha en kötüsünü yaparsınız strese girersiniz benden tavsiye

akşam az da kan geldi kesin adet oluyorum dedim ağladım bu saate kadar geceden itibaren sonra uyudum adet oluyormuş hissi de vardı hep tuvalete gittim hiç kan yok yerleşme kanaması diye umutlandım yani

Back