Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

akşam az da kan geldi kesin adet oluyorum dedim ağladım bu saate kadar geceden itibaren sonra uyudum adet oluyormuş hissi de vardı hep tuvalete gittim hiç kan yok yerleşme kanaması diye umutlandım yani
Cnm idrarda bakabilirsin artık varsa cıkar inş yerleşmedir :)

baktım ama çıkmadı canım bilmiyorum pembe açık kan geliyor temiz kan kimi 3 gün geçmesi lazım kana geçecek anca gebelik diyor bakalım
Hmm acaba sökülemiyormusun gebelik olsa cıkardı diye düşündüm tabi geç döllenme olmadı ise

Cok güzel allahım bekletmeden daha versin inş herşey bizim için ben neler duydum senin normal yolla cocuk sahibi olman imkansız denilip te gebe kalanı allahım istesin yeterki
Evet oyle tabi ama adet agrilarim artti sanirim bu ayda olmadi igneden sonraki 13.gun test falanda yapmam beklerim olucam belli zaten

Kaç kere test yaptimm inanın günlerce beklettim testleri hiç çizgi çıkmadı ilk defa bu gün ikinci çizginin yeri belli ama hemen çıkmamıştı çıplak gozle daha net ne bileyim heveslendim bu ayy ugur getirdi belkii vişneli turtam bu topikte bana

Resme tıklayıp baktinmi hafif var çıplak gözle belli ama yok kantahliline erken öncelikle adetin geçmesini bekliycem evde bir sürü test var zaten
Telin parlaklıgını kıstım sanki yeri belli ama emin degilim cnm kan ver inş ugur getirir topik size topikte kimle yazıştıydam hepsi coluga cocuga karıştı darısı basınıza inş :)

İnş cnm sökülmezsiniz de bebek gelir yerine
Insallah canim benim ya ama dedim ya goguslerim feci agriyor kasiklarimda ayni adet agrisi o yuzden hic beklemiyorum. Iki gun once birini gordum ruyamda gogusunden sut akiyodu bugunde gene bebekle ugrastim bence bilinc alti bizi kandiriyor oyun bunlar oyun

kızıma hamile kalmaya çalışırken kendimi hep gebe görür her ay aglardım regl olunca bilinçaltı o sen stres yapma regl geçikmesin :) gönül ister gelmesin bebek gelsinde olmamışsada allahtan deyip tekrar denemelisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…