Cnm idrarda bakabilirsin artık varsa cıkar inş yerleşmedir :)akşam az da kan geldi kesin adet oluyorum dedim ağladım bu saate kadar geceden itibaren sonra uyudum adet oluyormuş hissi de vardı hep tuvalete gittim hiç kan yok yerleşme kanaması diye umutlandım yani
Merak ettm sizide inş vardır bebişBenimde adetim 6gun geçti eşim alırsa test yapacağım ama bakalım alabilidadj mi
baktım ama çıkmadı canım bilmiyorum pembe açık kan geliyor temiz kan kimi 3 gün geçmesi lazım kana geçecek anca gebelik diyor bakalımCnm idrarda bakabilirsin artık varsa cıkar inş yerleşmedir :)
Bakalım canım esin gelecek birazdan acaba diyorum merak ediyorum çok tabi ama negatif ise bu gecikme niye?Merak ettm sizide inş vardır bebiş
Hmm acaba sökülemiyormusun gebelik olsa cıkardı diye düşündüm tabi geç döllenme olmadı isebaktım ama çıkmadı canım bilmiyorum pembe açık kan geliyor temiz kan kimi 3 gün geçmesi lazım kana geçecek anca gebelik diyor bakalım
Hadi hayırlı haberlerle dön inşBakalım canım esin gelecek birazdan acaba diyorum merak ediyorum çok tabi ama negatif ise bu gecikme niye?
Evet oyle tabi ama adet agrilarim artti sanirim bu ayda olmadi igneden sonraki 13.gun test falanda yapmam beklerim olucam belli zatenCok güzel allahım bekletmeden daha versin inş herşey bizim için ben neler duydum senin normal yolla cocuk sahibi olman imkansız denilip te gebe kalanı allahım istesin yeterki
Cok suphe ediyosan kan tahlili yaptir bunlar yaniltiyo ve hicbisey gorunmuyo ikinci cizgi olarak canimBellimi
Resme tıklayıp baktinmi hafif var çıplak gözle belli ama yok kantahliline erken öncelikle adetin geçmesini bekliycem evde bir sürü test var zatenCok suphe ediyosan kan tahlili yaptir bunlar yaniltiyo ve hicbisey gorunmuyo ikinci cizgi olarak canim
Telin parlaklıgını kıstım sanki yeri belli ama emin degilim cnm kan ver inş ugur getirir topik size topikte kimle yazıştıydam hepsi coluga cocuga karıştı darısı basınıza inş :)Resme tıklayıp baktinmi hafif var çıplak gözle belli ama yok kantahliline erken öncelikle adetin geçmesini bekliycem evde bir sürü test var zaten
Benim adet agrilarim fazlalasti ama insallah banada ugur getirirsin canim ;-)Telin parlaklıgını kıstım sanki yeri belli ama emin degilim cnm kan ver inş ugur getirir topik size topikte kimle yazıştıydam hepsi coluga cocuga karıştı darısı basınıza inş :)
İnş cnm sökülmezsiniz de bebek gelir yerineBenim adet agrilarim fazlalasti ama insallah banada ugur getirirsin canim ;-)
Insallah canim benim ya ama dedim ya goguslerim feci agriyor kasiklarimda ayni adet agrisi o yuzden hic beklemiyorum. Iki gun once birini gordum ruyamda gogusunden sut akiyodu bugunde gene bebekle ugrastim bence bilinc alti bizi kandiriyorİnş cnm sökülmezsiniz de bebek gelir yerine
kızıma hamile kalmaya çalışırken kendimi hep gebe görür her ay aglardım regl olunca bilinçaltı o sen stres yapma regl geçikmesin :) gönül ister gelmesin bebek gelsinde olmamışsada allahtan deyip tekrar denemelisin :)Insallah canim benim ya ama dedim ya goguslerim feci agriyor kasiklarimda ayni adet agrisi o yuzden hic beklemiyorum. Iki gun once birini gordum ruyamda gogusunden sut akiyodu bugunde gene bebekle ugrastim bence bilinc alti bizi kandiriyoroyun bunlar oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?