Bende netten almıştım canım güvenebilirsin yani, ben şu an 4+4 haftalığım kan değerim p.tesi 412 ydi bugün bi tekrar bakılmadı canımınternetten aldığım test bunlar
Ins Allah herşey iyi olur hepimiz içinBende netten almıştım canım güvenebilirsin yani, ben şu an 4+4 haftalığım kan değerim p.tesi 412 ydi bugün bi tekrar bakılmadı canım
Dün minik pembe akıntı oldu geçti korkuyorum sence nedir bu iki gebeligimdede olmamıştıBende netten almıştım canım güvenebilirsin yani, ben şu an 4+4 haftalığım kan değerim p.tesi 412 ydi bugün bi tekrar bakılmadı canım
Yerleşme kanaması olabilir canım ağrın sancın ve yoğun kanaman olmazsa inşallah birşy olmaz ama önlemini al hemen bi doktora görün derimDün minik pembe akıntı oldu geçti korkuyorum sence nedir bu iki gebeligimdede olmamıştı
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım haber et mutlakaagrım yok kanamada yok ama pazartesı gdıcem tabı dr
182.62 canim bugün batırdım kaç haftalıkGüzel sonuçlarını bekliyoruz canım haber et mutlaka
Gozun aydin kuzum son adet tarihine gire hesapla, degerin yaniltabilir insallah sag salim yuzunu gostermeyi nasip etsin rabbim :)182.62 canim bugün batırdım kaç haftalık
26 eylül son adettkmGozun aydin kuzum son adet tarihine gire hesapla, degerin yaniltabilir insallah sag salim yuzunu gostermeyi nasip etsin rabbim :)
3 hafta 4 gunluk canim yanilmiyorsam26 eylül son adettkm
Beraberiz seninle bir hafta büyüksün sanirim canim ayy çok mutluyum inanın eşim çok mutlu oldu allah herkese nasip etsin3 hafta 4 gunluk canim yanilmiyorsam
Aminn canim insallahBeraberiz seninle bir hafta büyüksün sanirim canim ayy çok mutluyum inanın eşim çok mutlu oldu allah herkese nasip etsin
Sen dr gittinmi canimBeraberiz seninle bir hafta büyüksün sanirim canim ayy çok mutluyum inanın eşim çok mutlu oldu allah herkese nasip etsin
ınternetten aldığım test bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?