- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
.Canım adetin geçmesini beklee en guzelii testleri tekrar et
İdrar testleri güvenilir değil canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Canım adetin geçmesini beklee en guzelii testleri tekrar et
Canm benimde midem yanıyor sivilcelere bendede oldu bide benm ekstra agızda tat değişikliği var bide öğlen uyku hali oluyoo kadar gebelik belirtisi yaşadım gebe olmadığımda ama bu sefer kızlar sadece çok midem yanıyodu o kadarcık :) bide yüzüm sivilcelendi başka hiçbir belirti yok belirtiler zaten 6 7 haftada dedikleri doğruymus valla. bide ben doktordan habersiz klomen aldım.allaha sukur kıst yok bebek var :) belkı o etkıledı.eşimede bır ay kecıboynuzu pekmezi içirdim
cok sagolun darısı sizlere inşallah.
Test yapma firsatin varsa yapsana canim gunun gelmis varsa cikar insallah adet olmazsinMerhabalar kızlar ben bi kac kez daha yazmıstım buraya belki hatrlarsınız.1 bucuk seneşdr bebiş istiyoruz ama malesef gecen sene ekimde kimyasal gebelk oldu.bu sene mayıs hazıran temmuzda klomen kullandm yine olmadı simdi durumum şöyle; yarın adet olmam lazım ki inşallah olmam!!! 2 gündür kasıklarımda agrı ve ara sıra mide bulantısı var . Bu aksamda yaklasık 3 saat once oturdugum yerde basım döndü birden ve midembulanmaya basladı ve ara ara hala bulanıyo fikirlerinize ihtiyacım var
Yok maalesef canım yaa yarında pazar offf inşallah olmamTest yapma firsatin varsa yapsana canim gunun gelmis varsa cikar insallah adet olmazsin
Çok sevindim cnm benim için dua et hayırlı olsun cnm benimKizlar ben hamileyim cok sukur Rabbim herkese nasip etsin insallah
Amin insallah canim Allah hayirlisini nasip etsinÇok sevindim cnm benim için dua et hayırlı olsun cnm benim
Insallah vardir bende suan sizinle ayni durumdayim daha erken diye test yapmadimMeraba. Ben 4 senedir doğum kontrol hapı kullanıyordum. İkinci cocuk icin 23 eylülde hapı bıraktım.
Hapı bırakmadan bir hafta once hasta olmustum. Bu hastalıya gore son adetimin ilk gunu 18-19 eyluldu.
Sonrasinda 9 ve 12 eylülde korunmadan birlikte olduk. Biliyorum cok erkendi ama karnımda bi tuhaflıklar hissetmekle kan testi yaptırdım. Hcg 1.20 çıktı.
Hapı bıraktıgım icin bir daha ne zaman hasta olmam gerektigini de hesaplayamıyorum.
1.20 ile hamile olabilir miyim acaba? Bu sekilde olup sonra bu değeri artan var mı?
Insallah vardir bende suan sizinle ayni durumdayim daha erken diye test yapmadim
Ben hala adet olmadım dün gece leke geldi sadeceYok maalesef canım yaa yarında pazar offf inşallah olmam
Siz de bi gelişme var mı? Ben de hasta olmadım. . hapı bıraktıgım icin de duzen bozulmus olabilir ama karnım bi tuhaf...surekli bi hareketlilik var.midem eksiyor. Dudaklarım çatlıyor. Bi gunu hasta olacakmisim gibi belim agrıdı olmadım.. Test yapıyorum cıkmıyor... Biran once belli olsaydı...Insallah vardir bende suan sizinle ayni durumdayim daha erken diye test yapmadim
Insallah vardir bende suan sizinle ayni durumdayim daha erken diye test yapmadim
canım klomen oyle yapıyor 5 gun gecıktırdı gecen ay benımDayanamadım bugun de test yaptırdım. Cumartesi 1.20ydi bugun 0.1
Demek ki bisey yok... Hap sonrası adeti beklicez o zaman