• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

3 gün sonra regl günün 26 ekim elimde iki tane test var yapsam çıkar mı diye düşünüyorum iki üç gün kala test yapan ve doğru sonuç alan oldu mu?

İnsan sabırsızlanıyor zaman daraldıkça... Doğru diyorsun beklemek en iyisi az daha sabır

Offf maalesef hasta oldum ben...

Ben önümüzde ki ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum ama acaba bu yumurta takibi için ne zaman gitmek gerekiyor....adetin ilk günlerin de mı yoksa bitiminde mı

Benim Allah'a şükür yumurtlama da bir sıkıntım yok ama artık bıktım
Bu ay gidip bir yumurta takibi yapıp hiç olmazsa bana bir ilişki günü versinler istiyorum...

Yada doktora gitmeden eczaneden yumurtayı buyutebilecek kaliteli ve çatlamasına yardım edecek benim alabilecegim bir ilaç yok mu

Sanki bu formlarda tartatun mu ne adını tam hatırlamıyorum öyle bir ilaçtan bahsediyorlardı bilen birisi var mı acaba...

Yada adetin üçüncü günü gidip hem su hormon testlerini yeniden yapıp hemde yumurta takibi mı yaptıran devlette yapıyorlar mı acaba...
Yani yumurtlama da bir sorun olmadığı halde yumurta takibi yapıyorlar mı...

Daha önce özelde yumurta takibi yaptirmistim...ilaç yada çatlaması iğnesi vermedi sadece ilişki günü vermişti...
Ama devlet böyle bir şey yapar mi

Yada adetin üçüncü günü gidip hem su hormon testlerini yeniden yapıp hemde yumurta takibi mı yaptıran devlette yapıyorlar mı acaba...
Yani yumurtlama da bir sorun olmadığı halde yumurta takibi yapıyorlar mı...

Daha önce özelde yumurta takibi yaptirmistim...ilaç yada çatlaması iğnesi vermedi sadece ilişki günü vermişti...
Ama devlet böyle bir şey yapar mi

Bende merak ediyorum bunu

Devlet hastanesine durumumuzu soylesek yumurtlama takibi yapip bize iliski icin gun verir mi ?

Birde eczaneden yumurta catlatma yada olgunlastirma ilaci alsak recetesiz verirler mi verirlerse bir zarari dokunur mu ? Bilen cvplayabilir mi arklar ltf

Bakin

Eklentiler

• 150892351464864422299.jpg
    150892351464864422299.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 69
Test yaptim ikinci cizgi gölgesi çıktı ama fotoda belli olmuyor çıplak gözle belli daha 9 gün var üstelik ilk idrarla yapmadımne bileyimm bu sefer olurmu acaba

Bu
Bende merak ediyorum bunu

Devlet hastanesine durumumuzu soylesek yumurtlama takibi yapip bize iliski icin gun verir mi ?

Birde eczaneden yumurta catlatma yada olgunlastirma ilaci alsak recetesiz verirler mi verirlerse bir zarari dokunur mu ? Bilen cvplayabilir mi arklar ltf

Bu gün gittim devlet Hastanesi'ne...
Çok ilgi alaka yoktu...açıkçası bende sadece testleri yapsın yeter modundaydim
Ama yinede burada yumurta takibi yapiyormusunuz dedim cevabı hayır oldu....

Sekiz tane hormona bakacağız dedi...
Büyük olasılıkla (hatta yüzdeye) ben bu testleri daha önce yaptırdım bir şey çıkmamıştı....dosyanın içinde de vardı oda gördü ama yinede tekrarladı...
Allah'tan gerek yok demedi...
Gerçi bir önceki testler yine nereden baksan yedi ay önce yaptirmistim...

Birde benim anlamadığım proklatin hormonu bir önceki teste 31 felan çıkmıştı..daha önceki doktorlar yüksek bulmamıştır ama bu doktor sınırda buldu..sanırım yarın ki sonuçlarda yine aynı oranda çıkarsa ilaç verecek bana..

Kim bilir belki de gerçekten bu hormon yüzünden hamile kalamiyorumdur ve ilaç verirse bende bir an önce gebe kalabilirim

Bu

Bu gün gittim devlet Hastanesi'ne...
Çok ilgi alaka yoktu...açıkçası bende sadece testleri yapsın yeter modundaydim
Ama yinede burada yumurta takibi yapiyormusunuz dedim cevabı hayır oldu....

Sekiz tane hormona bakacağız dedi...
Büyük olasılıkla (hatta yüzdeye) ben bu testleri daha önce yaptırdım bir şey çıkmamıştı....dosyanın içinde de vardı oda gördü ama yinede tekrarladı...
Allah'tan gerek yok demedi...
Gerçi bir önceki testler yine nereden baksan yedi ay önce yaptirmistim...

Birde benim anlamadığım proklatin hormonu bir önceki teste 31 felan çıkmıştı..daha önceki doktorlar yüksek bulmamıştır ama bu doktor sınırda buldu..sanırım yarın ki sonuçlarda yine aynı oranda çıkarsa ilaç verecek bana..

Kim bilir belki de gerçekten bu hormon yüzünden hamile kalamiyorumdur ve ilaç verirse bende bir an önce gebe kalabilirim
İns cnm rabbim nasip eder

Bakın 20.günüm bugün ovulasyon testi tamamen silik çıkmıştı bir kaç gün once

Eklentiler

• 1509005891868212697864.jpg
    1509005891868212697864.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 46
kızlar bende aranıza yeni katıldım. benimde ara ara bel ağrılarım var. gögüslerim çokk sertleşti ve damarlar çok belirgin olmaya başladı aynı morarmış gibi ama şuan bi akıntım yok. ve sürekli baş ağrım oluyo. adet gününe 9 gün var şuan meraktan çatlıycam walla

Back