- 26 Eylül 2009
- 837
- 179
- 303
- 39
Benimde karnım ağrıyor ufaktan...
Test yaptım.ama bozuk sanırım...
Sizce ne
Regl olmana kac gun var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde karnım ağrıyor ufaktan...
Sizce ne
Bozuk gibiBenimde karnım ağrıyor ufaktan...
Sizce ne
Az kalms bence bekle cnm3 gün sonra regl günün 26 ekim elimde iki tane test var yapsam çıkar mı diye düşünüyorum iki üç gün kala test yapan ve doğru sonuç alan oldu mu?
Haklisin cnm zor ama net olur en azindanİnsan sabırsızlanıyor zaman daraldıkça... Doğru diyorsun beklemek en iyisi az daha sabır
Yada adetin üçüncü günü gidip hem su hormon testlerini yeniden yapıp hemde yumurta takibi mı yaptıran devlette yapıyorlar mı acaba...
Yani yumurtlama da bir sorun olmadığı halde yumurta takibi yapıyorlar mı...
Daha önce özelde yumurta takibi yaptirmistim...ilaç yada çatlaması iğnesi vermedi sadece ilişki günü vermişti...
Ama devlet böyle bir şey yapar mi
testte cizgi goremedim cnmKizlarrr adetime 9 gün kaldiii
Bende merak ediyorum bunu
Devlet hastanesine durumumuzu soylesek yumurtlama takibi yapip bize iliski icin gun verir mi ?
Birde eczaneden yumurta catlatma yada olgunlastirma ilaci alsak recetesiz verirler mi verirlerse bir zarari dokunur mu ? Bilen cvplayabilir mi arklar ltf
İns cnm rabbim nasip ederBu
Bu gün gittim devlet Hastanesi'ne...
Çok ilgi alaka yoktu...açıkçası bende sadece testleri yapsın yeter modundaydim
Ama yinede burada yumurta takibi yapiyormusunuz dedim cevabı hayır oldu....
Sekiz tane hormona bakacağız dedi...
Büyük olasılıkla (hatta yüzdeye) ben bu testleri daha önce yaptırdım bir şey çıkmamıştı....dosyanın içinde de vardı oda gördü ama yinede tekrarladı...
Allah'tan gerek yok demedi...
Gerçi bir önceki testler yine nereden baksan yedi ay önce yaptirmistim...
Birde benim anlamadığım proklatin hormonu bir önceki teste 31 felan çıkmıştı..daha önceki doktorlar yüksek bulmamıştır ama bu doktor sınırda buldu..sanırım yarın ki sonuçlarda yine aynı oranda çıkarsa ilaç verecek bana..
Kim bilir belki de gerçekten bu hormon yüzünden hamile kalamiyorumdur ve ilaç verirse bende bir an önce gebe kalabilirim
İnş gebesindir tatlım bak ne diycem yumurtlama pozitif gösterdigi günden itibaren say 9.gününden itibaren idrarda hcg bak ben ögle yaptımBakın 20.günüm bugün ovulasyon testi tamamen silik çıkmıştı bir kaç gün once