Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Dogum kontrol hapından sonra dengesizleşir düzelmesi zaman alır cnm stres yapma gelir regl sen strese girerek dahada geçiktirme :)

dogum kontrol hapı bıraktıktan 3 ay ıcınde gebelık oluyor vucuttan anca tılıyor dr demişti

Hepinize çok teşekkür ederim. Az once lavaboya gittim. Hastalık yavaş yavaş geliyor sanırım. Bi adet görmeyi bekleyemedim :)

Yıllar sonra geldim gene Bu kez ikinci icin. İyi mi :)) ama bu ay kesin kırmızı kartım. Cook geride kalmıstır. İlk gebelik belirtilerim. Her ay regli öncesi cıkan sivilcem cıkmamıstı. Genelde ishal durumu olurdu regli öncesi o ay kabızlık vardı. Göğüslerde bişi hissetmemiştim. He o beyaz akıntı.... regli öncesinde de hamilelik belirtisinde de vardı. Hatta beyaz akıntı başlayınca kesin kırmızı kartım demiştim o ay.

Kanamanın devamı gelmedi. Sadece dun peceteye gelen kırmızı kan dışında gerisi yok...
Hormon vicudunuzu baya sarsmış olmalı bende 3 gün kullandım sonra bıraktım o ay sürekli garip lekeler gelmişti bir sonraki ay gayet iyiydi bu ayı böyle geçirin stres yapmayın düzene girer elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…