canım klomen oyle yapıyor 5 gun gecıktırdı gecen ay benım
Dogum kontrol hapından sonra dengesizleşir düzelmesi zaman alır cnm stres yapma gelir regl sen strese girerek dahada geçiktirme :)Benimki yazz 24+4 tü... Doğrudur... Ben de herseyi gebelige yordum :)
dogum kontrol hapı bıraktıktan 3 ay ıcınde gebelık oluyor vucuttan anca tılıyor dr demiştiBenimki yazz 24+4 tü... Doğrudur... Ben de herseyi gebelige yordum :)
Ben dün aksama dogru hastalandım. Baya umutlanmıştım oysa ki ..Ben hala adet olmadımdün gece leke geldi sadece
Dogum kontrol hapından sonra dengesizleşir düzelmesi zaman alır cnm stres yapma gelir regl sen strese girerek dahada geçiktirme :)
dogum kontrol hapı bıraktıktan 3 ay ıcınde gebelık oluyor vucuttan anca tılıyor dr demişti
Sökülmeniz daha iyi olmuş vicuttan atılsın ilac yeni aya yeni umutlar olsun :)Hepinize çok teşekkür ederim. Az once lavaboya gittim. Hastalık yavaş yavaş geliyor sanırım. Bi adet görmeyi bekleyemedim :)
Sökülmeniz daha iyi olmuş vicuttan atılsın ilac yeni aya yeni umutlar olsun :)
Hormon vicudunuzu baya sarsmış olmalı bende 3 gün kullandım sonra bıraktım o ay sürekli garip lekeler gelmişti bir sonraki ay gayet iyiydi bu ayı böyle geçirin stres yapmayın düzene girer elbetKanamanın devamı gelmedi. Sadece dun peceteye gelen kırmızı kan dışında gerisi yok...
Lütfen cnm yorumla şimdi yaptimAmin insallah canim Allah hayirlisini nasip etsin
Canım pozitif gözün aydın olsun çok sevindim :)Lütfen cnm yorumla şimdi yaptim
ıns canım ya sevınmeye bıle korkuyorumCanım pozitif gözün aydın olsun çok sevindim :)
sen naptın hersey yolundamıCanım pozitif gözün aydın olsun çok sevindim :)
Sevin sevin maşallah bebiş geldim burdayım diyor artık :) bende şimdi hastaneden geldim nokta kdar kesemizi gördük çok şükür :)sen naptın hersey yolundamı
cok sevındım yaklasık kac haftalık canım ve kan degerı kac olmalıSevin sevin maşallah bebiş geldim burdayım diyor artık :) bende şimdi hastaneden geldim nokta kdar kesemizi gördük çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?