• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Dogum kontrol hapından sonra dengesizleşir düzelmesi zaman alır cnm stres yapma gelir regl sen strese girerek dahada geçiktirme :)

dogum kontrol hapı bıraktıktan 3 ay ıcınde gebelık oluyor vucuttan anca tılıyor dr demişti

Hepinize çok teşekkür ederim. Az once lavaboya gittim. Hastalık yavaş yavaş geliyor sanırım. Bi adet görmeyi bekleyemedim :)

Yıllar sonra geldim gene Bu kez ikinci icin. İyi mi :)) ama bu ay kesin kırmızı kartım. Cook geride kalmıstır. İlk gebelik belirtilerim. Her ay regli öncesi cıkan sivilcem cıkmamıstı. Genelde ishal durumu olurdu regli öncesi o ay kabızlık vardı. Göğüslerde bişi hissetmemiştim. He o beyaz akıntı.... regli öncesinde de hamilelik belirtisinde de vardı. Hatta beyaz akıntı başlayınca kesin kırmızı kartım demiştim o ay.

Kanamanın devamı gelmedi. Sadece dun peceteye gelen kırmızı kan dışında gerisi yok...
Hormon vicudunuzu baya sarsmış olmalı bende 3 gün kullandım sonra bıraktım o ay sürekli garip lekeler gelmişti bir sonraki ay gayet iyiydi bu ayı böyle geçirin stres yapmayın düzene girer elbet

Kizlar ovu testim boyle

Eklentiler

• 1508402716370-546731088.jpg
    1508402716370-546731088.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 51
Back