Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Biz 12 yılı bitirdik evliligimiz de çocuğumuz olmadı 2 tup bebek asilama tedaviler nedensiz infertilite tanısı kondu hayırlısı olsun şuan doktordayım bu ay umutlandım bakalım ne çıkacak altından en son 10 ağustosta adet oldum hala olmadim fakat 11 gün gecikmeninardindan iki damla kanama oldu bitti sadece 1 gun sürdü anlamadım neden böyle oldu jelatinimsi akıntı sürekli geldi daha yeni bitti normal akıntıya çevirdi kontrole geldim

Bu arda bu topagii ilk sayfadan okuyorumm vişneli turtam sanırım ikinciye hamile Rabbim tüm isteyenlere çocuk versin hayirlisindan saglikli sinden uzun omurlusunden amin yaptığım idrar testleri hep negatif belki 20 tane yaptım bu sabahta yaptım ama yine negatiifff

Eger gercekten hamileysem arkadaslar reglime 4gun varkenki idrar testim. Ve hicbir belirti aramayin sadece bir sag bir sol kasiginiz agriyor. Birde asiri bir uyuma hali.onun disinda hicbir belirti yasamadim . Normalde hamile degilken bolbol yasadigim belirtilerin hicbiri yok.allah hepinize insallah en yakin zamanda nasip eder.benim icin dua edin.aksam kan vericem

Benimde adetme 2 gün kaldı ama dün bende kahve rengi akıntı geldi açaba neden ya yoksa adetmi olucam yinemi hüsran

Yerlesme kanamasida yasamadim.kan testiyle dogrulatip sizlere yazicam.Allah hepimizin kucagini doldursun insallah

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım... Benim için çok önemli olan bir sorum var. Biraz önce idrar testi (hamilelik testi) yaptım. İlk saniyede 2 çizgi de kırmızıydı fakat 1 dakika filan sonra T çizgisi kayboldu. Bu ne demek bilen var mı? lütfen...

Sagol birtanem allah razı olsun canım en kısa zamanda melegine kavuşursun 12 yıl uzun bir süre allah yardımcınolsun isteyen herkeze nasip etsin inşalla

Üye
Kizlar gecen ay klomen kullandim. Adetin 14. Gunu dr a gitmiştim. Yumurtan yok hic olmamış dedi. Bir daha da cagirmadi. Ama dun takvime göre adet olmam gerekiyordu. Olmadim henuz. Sizce gebelik olma ihtimali olabilir mi bu durumdada ? Napmaliyim sizce

Bazi testler idrar damlayırken t görünür ama gebelik yoksa silinir c yr dolar ilk 5dakika tek çizgi ise negatif

Var dimi cok heyexanliyim
Var tabi cnm hayırlı olsun

Yumurta oluşmadı ise iki secenek var ya sonradam oluştu geç çatladı yada oluşmadıgı içim adet göremiyorsun cnm pko iken bendeyumurtlamıyordum söktüciile oluyordum

Ben oğluma hamileyken göz seyirmesi gibi hissetmistim 6 haftalık hamileydim adetjniz günü geçti mi test yaptirdiniz mi

Yumurta oluşmadı ise iki secenek var ya sonradam oluştu geç çatladı yada oluşmadıgı içim adet göremiyorsun cnm pko iken bendeyumurtlamıyordum söktüciile oluyordum

Canim ben hic ilaçsız adet goremiyorum. Sen nasıl hamile kaldın anlatirmisin

Tesekkur ederim arkadaslar dun kan testiyle teyit ettik henuz goremedik ama degerim 1haftalik gebelikmis. Adete gore bakarsakta 4haftalik gebelik:) insallah herkes bu duyguyu yasar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…