• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar benim adetime 3 gün var.Aşılamamın 13.günü.Kasiklarimda batma var bıçak saplaniyor gibi.Çok heyecanliyimmmm..

Bende asilamamin 13.günü evde tahlil yaptım demin.negatif çıktı..sizce pozitife döner mi?erken mi?poffff:hasta:

Insallah olur kizlar bende 3gun once test yaptim negatifti ama degisiklikler hissediorm sanki var gbi mesela adet olmadan on gun inceden goguslerim siser agrirdi oysa bu sefer goguslerimde sislik yk sadece ucunda sizi seklinde bi agri var kasiklarimda agri ve akintim

Bat 10 ekim bugün ovulasyon testiyle yaptım ama burdan öğrendiğim biseydi bu arada ikinci cizgi nasıl olmalı acaba yumurtlama nin üstünden 11 gün geçti erkenmi yaptimki

1507203523476-1835935684.jpg
n

Resimde hafif silik cikmiss ama çıplak daha belirgin varmidiiir kizlaar yoksa hep böyle ikinci cizgi cikarmii

Var dimi cok heyexanliyim
Var gözüküyo şükürler olsun

Tesekkur ederim arkadaslar dun kan testiyle teyit ettik henuz goremedik ama degerim 1haftalik gebelikmis. Adete gore bakarsakta 4haftalik gebelik:) insallah herkes bu duyguyu yasar.
geç döllenme olmuş olabilir canım beta kaç çıktı kanda bende seninle aynı durumdayım bugün bat 4 ve test silik çıktı yarın eşimin doğum günü yarın sabahta tekrarlıyıp eşime doğum günü hediyesi vermek istiyorrum dua et banada olurmu

var gibi gözüküyo bat kaç?

Bu yaptığım ovulasyon testiyle az önce kargodan geldii yanlış zamandaki yaptım acaba yarın sabah ikinci idrarla yaparım

Amann 12 bitti bizde benimle aynı zamanlarda hatta sonradan evlenenlerin 2 yada 3 cocuklari olduuu

3 tup bebek denemesi Kasım Aralık gibi yapılacak çok isterdim tup bebeğe gerek kalmasın benim arkadaşımın öyle oldu 2 başarısız tup bebebktedee denmesinden sonra kendiliğinden olduuu şimdi iki tane var

Back