. Ben ovulasyon testi yaptım onda da barsa çift çizgi cıkıyomuş ben hiç cikmadı ikinci cızgi umudum kalmadıİdrarda çok zor çıkması ama en iyisi kan testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Ben ovulasyon testi yaptım onda da barsa çift çizgi cıkıyomuş ben hiç cikmadı ikinci cızgi umudum kalmadıİdrarda çok zor çıkması ama en iyisi kan testi
Daha adetine var çıkmaması normal bence biraz bekle. Ben ovulasyon testi yaptım onda da barsa çift çizgi cıkıyomuş ben hiç cikmadı ikinci cızgi umudum kalmadı
Nasip artık canım artık haftaya pazartesiye kadar test yapmak yok dayanamayıp yapıyorum bekleyin bakalımDaha adetine var çıkmaması normal bence biraz bekle
Benimde aklımda deli sorular yapsammı yapmasammı die kararsızım negatif sonucu görmekten yoruldumNasip artık canım artık haftaya pazartesiye kadar test yapmak yok dayanamayıp yapıyorum bekleyin bakalım
Günün geçtiyse yap canım varsa cıkarIyi gunler kizlar test aldim ama oglen yapsam cikar mi
Keske sabah yapmasaydim ya korkuyorum cikmazsa diye daha da alamam test carsiya uzagimGünün geçtiyse yap canım varsa cıkar
Husrana ugramis oldugum icin esim 1 tane bile zorla aldi 2 hafta gecsin oyle dr a gidersin diyor banaKeşke iki tane alsaydın canım bence var sa çıkar
Adet dönemi 33 gün sürüyor, yumurtlama takibi yaptırmıştım ve evet geç olduğunu söyledi dr.Geç dölenme mi olmuştu
Tebrik ederim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim adetim de yarın öbür gün biter. Bu ara çok yoğun çalışıyorum. Eve öyle yorgun geliyorum ki çocuk çalışmalarını bile yapasım gelmez. Kızımı kardeşsiz bırakmama isteğim olmasaydı hiç düşünmezdim tekrar hamileliği. Şu an her şey o kadar zor geliyor ki...Canımm bugünde adet olmadın ağırı olunca test aldım ve pozitif cikti hamileyimm
Tebrik ederim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim adetim de yarın öbür gün biter. Bu ara çok yoğun çalışıyorum. Eve öyle yorgun geliyorum ki çocuk çalışmalarını bile yapasım gelmez. Kızımı kardeşsiz bırakmama isteğim olmasaydı hiç düşünmezdim tekrar hamileliği. Şu an her şey o kadar zor geliyor ki...
Düşük yaptjm ben canımTebrik ederim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim adetim de yarın öbür gün biter. Bu ara çok yoğun çalışıyorum. Eve öyle yorgun geliyorum ki çocuk çalışmalarını bile yapasım gelmez. Kızımı kardeşsiz bırakmama isteğim olmasaydı hiç düşünmezdim tekrar hamileliği. Şu an her şey o kadar zor geliyor ki...
Sen düşük mu yaptın canimDüşük yaptjm ben canım