- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 30
Evet canım benimSen düşük mu yaptın canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım benimSen düşük mu yaptın canim
Evet var tebriklerVar dimi cok heyexanliyim
Sagol birtanem allah razı olsun canım en kısa zamanda melegine kavuşursun 12 yıl uzun bir süre allah yardımcınolsun isteyen herkeze nasip etsin inşallaBu arda bu topagii ilk sayfadan okuyorumm vişneli turtam sanırım ikinciye hamile Rabbim tüm isteyenlere çocuk versin hayirlisindan saglikli sinden uzun omurlusunden amin yaptığım idrar testleri hep negatif belki 20 tane yaptım bu sabahta yaptım ama yine negatiifff
Bazi testler idrar damlayırken t görünür ama gebelik yoksa silinir c yr dolar ilk 5dakika tek çizgi ise negatifArkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım... Benim için çok önemli olan bir sorum var. Biraz önce idrar testi (hamilelik testi) yaptım. İlk saniyede 2 çizgi de kırmızıydı fakat 1 dakika filan sonra T çizgisi kayboldu. Bu ne demek bilen var mı? lütfen...
Var tabi cnm hayırlı olsunVar dimi cok heyexanliyim
Yumurta oluşmadı ise iki secenek var ya sonradam oluştu geç çatladı yada oluşmadıgı içim adet göremiyorsun cnm pko iken bendeyumurtlamıyordum söktüciile oluyordumÜye
Kizlar gecen ay klomen kullandim. Adetin 14. Gunu dr a gitmiştim. Yumurtan yok hic olmamış dedi. Bir daha da cagirmadi. Ama dun takvime göre adet olmam gerekiyordu. Olmadim henuz. Sizce gebelik olma ihtimali olabilir mi bu durumdada ? Napmaliyim sizce
Ben oğluma hamileyken göz seyirmesi gibi hissetmistim 6 haftalık hamileydim adetjniz günü geçti mi test yaptirdiniz mi
Yumurta oluşmadı ise iki secenek var ya sonradam oluştu geç çatladı yada oluşmadıgı içim adet göremiyorsun cnm pko iken bendeyumurtlamıyordum söktüciile oluyordum
İnofolic combi ile kaldım cnm 2.ci kutu bitmeden gebe oldugumu ögrendmCanim ben hic ilaçsız adet goremiyorum. Sen nasıl hamile kaldın anlatirmisin
İnofolic combi ile kaldım cnm 2.ci kutu bitmeden gebe oldugumu ögrendm
Hayır ilaçsız olmuyordum 60 70 ı bulmuştu sikluslar inofolic ilk kutuda 27,gün kendi geldi bir sevinmiştim ki sorma sonraki kutumda ovulasyon testle birlikte kullandım hamile kaldımKendiliginden adet oluyormuydun