Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim seni uzmek isdemem ama yaziyim dedim bende bikeresinde ovulyasyon testi yapdim 2 cizgi vardi sevinmisdim ama hamile degilmisim oyuzden isdersen bir gebelik testi dene.boyle olunca tanlis cika biliyor insAllah hamilesindir.O yuzden 10 ekim diyoruum mutlaka olmam lazimm ekimin 10 na kadar hiç gecikmez bir hafta one gelir benim adett
Zaten benimki meraktan yapmıştım hatalı cevap verdiğiniz biliyorumm test icinn birkaç gün daha bekleyeceğim hatta 10 ekimden sonraya yapayım diyorum tabi adet olmazsamCanim seni uzmek isdemem ama yaziyim dedim bende bikeresinde ovulyasyon testi yapdim 2 cizgi vardi sevinmisdim ama hamile degilmisim oyuzden isdersen bir gebelik testi dene.boyle olunca tanlis cika biliyor insAllah hamilesindir.
4gun once 21.75 cikti yani reglimden 4gun once bugun regle 1gun var. Birazdan yine sonucumu alaxagimVar gözüküyo şükürler olsun
geç döllenme olmuş olabilir canım beta kaç çıktı kanda bende seninle aynı durumdayım bugün bat 4 ve test silik çıktı yarın eşimin doğum günü yarın sabahta tekrarlıyıp eşime doğum günü hediyesi vermek istiyorrum dua et banada olurmu
var gibi gözüküyo bat kaç?
Evet canım hayırlı sağlıklı olsun bebegin darısı bizlere aminaldım onucumu regle 1gun var 161 olmus kızlar ıyı mı yukselıs
maşallah canım evet iyi şükür darısı başımızaaldım onucumu regle 1gun var 161 olmus kızlar ıyı mı yukselıs
.maşallah canım evet iyi şükür darısı başımıza