• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Normalde ben tüm adet belirtilerini yaşıyorum iki gün oldu goguslerimde ağrı başladı büyüyorlar sanki kasiklarimda batmazlar ve hareketlenmeler var ama bunlar aynı zamanda adet belirtilerii

Aslında ben en son 10 ağustosta adet oldum tam anlamıyla normalde hiç gecikmez adetim eylülün 20 sinde bir kerecik kan damlası geldi sonra kahve akıntı ve bitti pembe ye donduu anlamadım yanii daha başlamadı kanama sürekli yumurtlama akintisi geldii takiii 24 eylüle kadar bitti beklemedeyimm

O yuzden 10 ekim diyoruum mutlaka olmam lazimm ekimin 10 na kadar hiç gecikmez bir hafta one gelir benim adett

O yuzden 10 ekim diyoruum mutlaka olmam lazimm ekimin 10 na kadar hiç gecikmez bir hafta one gelir benim adett
Canim seni uzmek isdemem ama yaziyim dedim bende bikeresinde ovulyasyon testi yapdim 2 cizgi vardi sevinmisdim ama hamile degilmisim oyuzden isdersen bir gebelik testi dene.boyle olunca tanlis cika biliyor insAllah hamilesindir.

Canim seni uzmek isdemem ama yaziyim dedim bende bikeresinde ovulyasyon testi yapdim 2 cizgi vardi sevinmisdim ama hamile degilmisim oyuzden isdersen bir gebelik testi dene.boyle olunca tanlis cika biliyor insAllah hamilesindir.
Zaten benimki meraktan yapmıştım hatalı cevap verdiğiniz biliyorumm test icinn birkaç gün daha bekleyeceğim hatta 10 ekimden sonraya yapayım diyorum tabi adet olmazsam

Ovulasyon testleri bir çok hormonlar etkilenebilirmis kesin tanı gebelik testiyle hatta kan tahlilim le belli olur ama bende hiç bir zaman ikinci cizgi cikmadiii silik bile olsa sadece 2 aylık evliyken anında çıkmıştı ondada adetliydim merakımdan yapmıştım kanama az gelmistii adet bittikten bir hafta sonra yaptım cikmadii herhalde kimyasal gebeliktı benimkiii

Var gözüküyo şükürler olsun

geç döllenme olmuş olabilir canım beta kaç çıktı kanda bende seninle aynı durumdayım bugün bat 4 ve test silik çıktı yarın eşimin doğum günü yarın sabahta tekrarlıyıp eşime doğum günü hediyesi vermek istiyorrum dua et banada olurmu

var gibi gözüküyo bat kaç?
4gun once 21.75 cikti yani reglimden 4gun once bugun regle 1gun var. Birazdan yine sonucumu alaxagim

Back