- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
Ayyyy hayırlı olsun S selma rumuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy hayırlı olsun
Yine de kan ver kesinleşir canm inşallah darısı da bana olsun bi fotosunu atanan testin bakayimCanhmmm teşekkür ederim sen olmasan yine yapmazdım sana teşekkür ederim. bende öyle oldum deyince dayanamadım yaptım bende
Hayırlı olsun S selma rumuzCanhmmm teşekkür ederim sen olmasan yine yapmazdım sana teşekkür ederim. bende öyle oldum deyince dayanamadım yaptım bende
Yine de kan ver kesinleşir canm inşallah darısı da bana olsun bi fotosunu atanan testin bakayim
Canımm bugünde adet olmadın ağırı olunca test aldım ve pozitif cikti hamileyimmTest yaptırmıştın değil mi? Negatif diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse inşallah h2men olursun. Beklerken insan boşuna umutlanıp duruyor ve vücudu şişkin halde dolaşıyor. Gerçekten rahatladım. Sol yumurtalıkta hala sızı var. Neden acaba? Daha önceki adet döneminde yaşamadıklarımı bu ay yaşadım. Sanırım yok canım rahatım desem de fazla düşünmüşüm bu işi. Geçen ay tatildeydik. Tatil bebeği olacak diye düşünmüştüm hep. Hoş bir anıyla gelmiş olurdu bebiş.
Test yaptım mı canımm yap bence benim de dün du günün olmadın ki benim hiç geçmez günün bir de akıntım varken aniden durdu ve kupkuru oldu ve adet ağırıpg çok vardı dün oldum deyip koptum lavaboya yoktu birşey bir de ben 5gün önce test yattım kan testi 1Selam kızlar adetim 2 gun geçti her an adet olcak gibi ara ara sancim var ama adet agrisi gibi degil batma oluyor . Sabah akintim geldi sıcak birsey ahanda adet oldum dedim ama olmadim. Sizce hamilemiyimdir??ufff
Test yapmadim cnm. Gunum hic gecikmez saat gibidir gerçekten. Olursa surpriz bebe olacak bakalim agrim var alip yapmak istemiyorum .. Allah saglikli hamilelik nasip etsin insallah dikkat et kendineTest yaptım mı canımm yap bence benim de dün du günün olmadın ki benim hiç geçmez günün bir de akıntım varken aniden durdu ve kupkuru oldu ve adet ağırıpg çok vardı dün oldum deyip koptum lavaboya yoktu birşey bir de ben 5gün önce test yattım kan testi 1
.2
0çıktı yani negatif
Kız bende de heran adet olacak gibiydin ayakta durM bazen ağırıdam tuvalete koruyordum sonuç güzel oldu sende yap gitsin boşver korkmaTest yapmadim cnm. Gunum hic gecikmez saat gibidir gerçekten. Olursa surpriz bebe olacak bakalim agrim var alip yapmak istemiyorum .. Allah saglikli hamilelik nasip etsin insallah dikkat et kendine
İdrarda çok zor çıkması ama en iyisi kan testiBenimde hiç geçmedi canm daha 8günüm var adet olmama göğüslerime dokunamıyorım ama bugün meraktan ovu testı yaptı ikinci çizgi hiç yoktu nasip artık çok ümitliydim bu ay