• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Eklentiler

• IMG-20170917-WA0007.jpeg
    IMG-20170917-WA0007.jpeg
    21,4 KB · Görüntüleme: 56
Selam kızlar adetim 2 gun geçti her an adet olcak gibi ara ara sancim var ama adet agrisi gibi degil batma oluyor . Sabah akintim geldi sıcak birsey ahanda adet oldum dedim ama olmadim. Sizce hamilemiyimdir??ufff

Test yaptırmıştın değil mi? Negatif diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse inşallah h2men olursun. Beklerken insan boşuna umutlanıp duruyor ve vücudu şişkin halde dolaşıyor. Gerçekten rahatladım. Sol yumurtalıkta hala sızı var. Neden acaba? Daha önceki adet döneminde yaşamadıklarımı bu ay yaşadım. Sanırım yok canım rahatım desem de fazla düşünmüşüm bu işi. Geçen ay tatildeydik. Tatil bebeği olacak diye düşünmüştüm hep. Hoş bir anıyla gelmiş olurdu bebiş.
Canımm bugünde adet olmadın ağırı olunca test aldım ve pozitif cikti hamileyimm

Selam kızlar adetim 2 gun geçti her an adet olcak gibi ara ara sancim var ama adet agrisi gibi degil batma oluyor . Sabah akintim geldi sıcak birsey ahanda adet oldum dedim ama olmadim. Sizce hamilemiyimdir??ufff
Test yaptım mı canımm yap bence benim de dün du günün olmadın ki benim hiç geçmez günün bir de akıntım varken aniden durdu ve kupkuru oldu ve adet ağırıpg çok vardı dün oldum deyip koptum lavaboya yoktu birşey bir de ben 5gün önce test yattım kan testi 1
.2
0çıktı yani negatif

Test yaptım mı canımm yap bence benim de dün du günün olmadın ki benim hiç geçmez günün bir de akıntım varken aniden durdu ve kupkuru oldu ve adet ağırıpg çok vardı dün oldum deyip koptum lavaboya yoktu birşey bir de ben 5gün önce test yattım kan testi 1
.2
0çıktı yani negatif
Test yapmadim cnm. Gunum hic gecikmez saat gibidir gerçekten. Olursa surpriz bebe olacak bakalim agrim var alip yapmak istemiyorum .. Allah saglikli hamilelik nasip etsin insallah dikkat et kendine

Bu ay cocuk icin bir caba yoktu belkide caba olmayinca geliyor bebisler :) yani birde stresliydim cok ailevi vs blkide streste gecikiyor bilemiyorum

Kızlar yumurtam çatladıktan sonra çok akıntım geldi iki gün sonra birden kesildi suan çok kuruyum neden acaba başına gelen varmı ovu testiyle takip ettiğim için koyuluguda çatlamayı da net gördüm nasip tabi cumartesi çatladı pazar ve pazar tesi aşırı agrı ve akıntım oldu şimdi ise hiç yok bat 24 eylül pkolu olduğum için yumurta çatlamasına göre hesap ediyorum

Test yapmadim cnm. Gunum hic gecikmez saat gibidir gerçekten. Olursa surpriz bebe olacak bakalim agrim var alip yapmak istemiyorum .. Allah saglikli hamilelik nasip etsin insallah dikkat et kendine
Kız bende de heran adet olacak gibiydin ayakta durM bazen ağırıdam tuvalete koruyordum sonuç güzel oldu sende yap gitsin boşver korkma

Nöbetçi eczaeden test alıp yapasim var :dua:
Sabahmi yapsam acaba aksam mi. Bayadir suda icmedim belki varsa cikar simdi

Bende de hala gelen giden yok bakalım belim sırtım ağrıyor sadece yarın da bekleyip gelmezse öyle test yapacağım bebislerimiz bizimledir inşallah

Esime dedim almadi test o da bıktı sonu hayal kırıklığı olan testlerden almıyor 2 hafta geçsin diyor :110::110::110: ama ben hala ha oldu olacak gibiyim

Merhaba arkadaşlar benimde adetime ya 3 yada 5 gün var afetim biraz düzensiz fakat yumurtlama döneminden sonra hiç kaşık ağrım geçmedi kasıklarıma arada kramp giriyor ve belim inanılmaz ağrıyor iştahım çok fazla göğüslerim hassas inş hamileyimdit test yaptırsam erkenmi ki artık negatif sonucu görmektende yoruldum

Benimde hiç geçmedi canm daha 8günüm var adet olmama göğüslerime dokunamıyorım ama bugün meraktan ovu testı yaptı ikinci çizgi hiç yoktu nasip artık çok ümitliydim bu ay

Back