- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Aaa regl oldun yani süpermiş. Ben kaçırmışım regl olduğunu canim. Hadi insallah bu ay güzel gecer hepimiz icin
Ins canim tarlusali biraktim ve o gun adet oldum.
Yeni yeni biticek az kaldi 6.gun bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa regl oldun yani süpermiş. Ben kaçırmışım regl olduğunu canim. Hadi insallah bu ay güzel gecer hepimiz icin
Cok iyi canim. Insallah bundan sonra hep duzenli olur... Veya hic olmazda hayirli haber olur :)Ins canim tarlusali biraktim ve o gun adet oldum.
Yeni yeni biticek az kaldi 6.gun bugun
Cok iyi canim. Insallah bundan sonra hep duzenli olur... Veya hic olmazda hayirli haber olur :)
Ayyy guzel yürekli arkadaşım.. Arkadaşım diyorum müsadenle. Bugun bende bi sancilandim amma sorma nasıldı.. Sağ tarafimdan bicak girdi cikti sanki... Ne olur ne olmaz diye dikkat ediyorum kendimeAmin kuzum cok sukur ekrandada gordum yumurtalari buyurlerde saglikla catlarlar ins hormonlarda iyi cikti.
Ilk evela senden alalim sonra benden aliriz ins kendimden once seni dusunuyorum
Ayyy guzel yürekli arkadaşım.. Arkadaşım diyorum müsadenle. Bugun bende bi sancilandim amma sorma nasıldı.. Sağ tarafimdan bicak girdi cikti sanki... Ne olur ne olmaz diye dikkat ediyorum kendime
Tabikide arkadas olalim :)
Ay aman dikkat et ne zaman catlamisti bugun kacinci gun kiz merak ettm igne olduktan sonra.
Sen bat benden once basi sen cek sonraki ay ben gebe kaliyim
Bugun ignenin 6.gunu bitti canim yarin bir hafta olacak
Canim bu ay tutuyorum kendimi test yapmicamBen regl olmusum sen igne vurulmussu demekki :)
Ins saglikli bir gebelik elde edersin bu ay 15.gune kadar sabretmelisin bence
Canim bu ay tutuyorum kendimi test yapmicam
16.gun adet oluyorum yani 10 gun sonra adet olmazsam oyle test yapcam insallah bu kez olur ya
Igneden dolayi biliyorum onu da canim yoksa benim de az degil 10 gun 12 gun gecikmesi... Bende de tiroid var biliyosun adet duzensizlige bazen gormemeye sebep oluyor. Yazin mesela sadece 3 saat adet gördüğümü bilirim o da leke leke.. Gebe oldum sanmıştım ama meğer tiroid yuzundenmis. Anlayacağın herkesin var bi sıkıntısı sadece pek dile getirip kafama takmam.. Sende takma kafana pkoyu doktor tedavilerine devam et ama hayatini etkilemesine asla izin verme.Insallah canim benim en guzeli 16.gun oldugunu bilmen guzel benim gibi belirsiz olmuyor en azindan
Igneden dolayi biliyorum onu da canim yoksa benim de az degil 10 gun 12 gun gecikmesi... Bende de tiroid var biliyosun adet duzensizlige bazen gormemeye sebep oluyor. Yazin mesela sadece 3 saat adet gördüğümü bilirim o da leke leke.. Gebe oldum sanmıştım ama meğer tiroid yuzundenmis. Anlayacağın herkesin var bi sıkıntısı sadece pek dile getirip kafama takmam.. Sende takma kafana pkoyu doktor tedavilerine devam et ama hayatini etkilemesine asla izin verme.
aynen canım çok etkiliyor senınle gecenlerde konusmalarımızda cok dıkkatımı cektı her mesajda pkoluyum dıye vurguluyordun sanırım ıstemsız oluyordu ama demıstım ıcımden eyvah kızcagız takmıs kafasına dıye. uzulmustum senın adına canım. dıkkat et kendıne sana ıyı gelen seyler yap mutlu et kendını...Pko yok deniyor simdi canim sadece devletteki doktor pko dedi.
Hic kafama takmiycam ne bebisi nede adeti stres herseyi etkilio dogru diosun.
aynen canım çok etkiliyor senınle gecenlerde konusmalarımızda cok dıkkatımı cektı her mesajda pkoluyum dıye vurguluyordun sanırım ıstemsız oluyordu ama demıstım ıcımden eyvah kızcagız takmıs kafasına dıye. uzulmustum senın adına canım. dıkkat et kendıne sana ıyı gelen seyler yap mutlu et kendını...
Insallah kolay olur senin icin canim. Bi kere oldu bi daha niye olmasın:)Fena takmistim hemde ne biliyim sanki bir daha cocugum olmuycak diye hissetmistim kendimi devletteki pko diyen doktor 2.ci cocuk icin zorlanicaksiniz deyince agladim eve gelip arabada zor turmustum kendimi.
Simdi allahima bin sukur ki bisi yokmus incir yiycem 10 gun sonra ceviz yiycem
Kizima ogle hamile kaldim ben belki yine vesile olur belli mi olur :)
Insallah kolay olur senin icin canim. Bi kere oldu bi daha niye olmasın:)
Insallah canim insallah.Olur insallah kizim kardessiz kalmasin istiyorum bir kez daha tatmak istiyorum hamileligi dogumu :)
Rabbim herkeze tattirsin ins cok guzel bir duygu cunku
noldu var mı hamişlik?Kızlar doktora geldim çok heyecanlıyım
Kızlar doktora geldim çok heyecanlıyım
Ne güzel düşünmüşsün canım.Bende merak ettm simdi ins vardir bebis sevinelim az :)
osay3 incir yemeye basladim kuru 10 gun sonrada ceviz ins tutturum bu ay cuma esimin dogum gunu ama ben surpriz yapmak adina yarin aksam cok sevfigi arkadasini ve ablasini davet ettim evde 4 kisilik parti olsun diye temixlige giristim 4 kisi derken kizimda bizle birlikte 5 kisi olucaz :)