Ne demek kuzum benim. Rica ederim. Ben tsh değerime sürekli baktirdigim icin dikkatimi çekti 4 altı da kötü bi deger değil aklına kötü bisi gelmesin. Sadece 1-2 arasi gebelik olsun diye beklenen degermis doğru cümle kuramadim ama anladin sen beni
Bu arada ne kadar da gencmissin 22 ne güzel ben 29 yasindayim
Anladim canim benim sagolasin ben tiroid yuksek bekliodum acikcasi kilodan oturu.
Evet 95liyim :)
Olursa nasip ederse rabbim ikinci olur olmazsada sukur ki 1 tane kizim var hamdolsun rabbim sen gibi gonulden isteyen herkeze annelik duygusunu tattirsin en kisa zamanda
Aminnn canim hep dua ediyosun benim icin allah razi olsun senden de... Rabbim seninde gonlne gore versin inşallah bize de hayirli haberler le gel
Insallah canimmmmInsallah sekerim rabbim hakkimizda herseyi guzel eylesin.
Gormesemde gonlulun guzel oldugunu biliyorum o yuzden hep duacinim.
Senden guzel haberler aliriz bu ay insallah
Insallah canimmmm
Benim ignenin 5.gunu daha bugün bakalim 10 gun var daha :)
Geçen ay ignenin 12.gününe kadar testte pozitif gordum silikte olsa. 13.gun net bi sekilde negatif oldu testler demekki ben ignenin etkisinden 12 gunde kurtuluyorum. Eh 12.gune kadar bekledikten sonra 4 gun daha beklerim adet olmazsam direkt teste yapışırım zatenIgneden 11 gun sonra idrarda bakarsin ha sabrederim ben elifcim ne gerek var dersen sen bilirsin ben ovulasyon pik verdikten 10 gun sonra silik ama belli bir cizgi gormustumertesi gun netlesmisti
Test yapmadin mi canimKızlarrr hala adet olmadım yarın 4 gün olacak çok heyecanlıyımmmama ara sıra adet sancım geliyor şüpheliyim 5.10 saniyeye geçiyor
Yapmadım canım ya ç.sambayı bekliyorumTest yapmadin mi canim
Niye ki? Çarşamba ne var kiz yapsana yaaaa ben catlardim meraktanYapmadım canım ya ç.sambayı bekliyorum
Çok yaptım vallahi negatif negatif deli oldum bir de adet günümde yaptım son sonra dedim ki 6 7 gün geçmeden yapmayacağım dahaNiye ki? Çarşamba ne var kiz yapsana yaaaa ben catlardim meraktan
Hmmmm Anladim canım. Insan o beklenen çizgiyi görememekten ne kadar korkuyor dimi.. Kan versen daha iyi aslında. Bazen düşüncelerimiz yüzünden reglimizi kendimiz geciktiriyoruz. Ben bi ara 12 gun geciktim en sonunda test yaptığm gun negatifi görünce adet oldum. Gecen ay da oyle gittim kan verdim negafifi gorur görmez regl oldumÇok yaptım vallahi negatif negatif deli oldum bir de adet günümde yaptım son sonra dedim ki 6 7 gün geçmeden yapmayacağım daha
Haklısın tatlım ama benim siklısum 33.34 gün olduğu için 40 ı geçme şansı yok adetim düzenlidir çünkü o yüzden rahatımHmmmm Anladim canım. Insan o beklenen çizgiyi görememekten ne kadar korkuyor dimi.. Kan versen daha iyi aslında. Bazen düşüncelerimiz yüzünden reglimizi kendimiz geciktiriyoruz. Ben bi ara 12 gun geciktim en sonunda test yaptığm gun negatifi görünce adet oldum. Gecen ay da oyle gittim kan verdim negafifi gorur görmez regl oldum
Anladim canim hakkinda hayırlısı olsun.. Insallah vardirHaklısın tatlım ama benim siklısum 33.34 gün olduğu için 40 ı geçme şansı yok adetim düzenlidir çünkü o yüzden rahatım
Haklısın tatlım ama benim siklısum 33.34 gün olduğu için 40 ı geçme şansı yok adetim düzenlidir çünkü o yüzden rahatım
İnşallah canım dua edin banaCarsamba buyuk gun ozamanben bile heyecan yaptim hadi bakalim net cizgi cikar ins
İnşallah canım dua edin bana
POWERHACK canim naptın
Cnm gittim hprmonlara bakti temiz cikti pko soz konusu degil deniyor simdi.
Yumurtaliklarimda yumurtalar var 5 ile 6 mm arasinda sagda solda.
Yani fsh tsh lh prolaktin temiz. E2: 5 cikmis ona pek takilmadi.
Bakalim bu ay deniycem regl yeni yeni bitmek uzere sogan kurune basliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?